Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar ben iphone 4 ü satıp n8 aldım ve gayette memnunum herkesin zevki ve renki tartışılamaz kimi i phone nu sever kimi nokia yı tartışmanın bir alemi yok diye düşünüyorum...

--------------- Ekleme ---------------

bu arada versiyon güncelleme de problem yaşayan arkadaşlar herhangi bir nokia shopa gitsinler en fazla iki saat içinde telefonu güncelleyip veriyorlar önceden nokia bubblesı yüklediyseniz eğer dikkat!!!!!!!ovi mağaza çalışmayacaktır gene yüklemeniz gerekiyor ve sim kartlarınıza dikkat makina restart atıyor veya kendi kendine kapanıp açılıyor diyorsanız tavsiyem ki ben öyle yaptım 128k yani en son sistem sim kart kullanmaya dikkat etsinler makina daha da hızlı çalışıyor çünkü n8 de eski hafıza kartı olsun sim kart olsun çoğu zaman problem yapabiliyor bilgilerinize.....iyi forumlar herkese...

gercori

Üye
antalya nokia shop da güncel yazılım şu an itibari ile yok saten pek bilgileri de yok bence. n8 alırken 512 ram var demişler di teknosa elamanı na sordum bu simbian ram e ihtiyacı yok demişti ne varsa forumda var

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
istanul da şu anda heryerde var ama olmassa kardeş güvenilir bir servise götürmeni de tavsiye ederim...

BL@DE02

BL@DE02

Üye
arkadaşlar bu güncelleme kafamı bozdu bende gittim opda dan tertemiz sertifika aldım gt mobile racing sparkle vb program oyun kurdum rahat rahat güncellemenin stresini attım imei çalınma derdi olsa bile faturan varsa sorun yokmuş bizim de faturamız var çok şükür sorun yok rahatlıkla kullanabilirsiniz sizde faturanız varsa

eray28

eray28

Üye
daha telefonu dün aldım suana kadar bı sorun yok bence NOKİA N8 gayet iyi ! :oke:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
daha telefonu dün aldım suana kadar bı sorun yok bence NOKİA N8 gayet iyi ! :oke:
telefon da zaten sorun yok mükemmel telefon bizim eleştirdiğimiz nokia nın politikası güncelleme çıkarıyo millet yüklüyo biz 5 gün oldu hala yok sonra biz 1.1 i kurmadan millet 2.0 kullanıyo sorun burda yoksa telefon 10 numara bende hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür

okin

okin

Üye
sen ıstanbulda nerde yaptırdıon bunu...ve senın telın product ı ne....ve durmadan nıye nokıa yı savunuyosun ....bızler kullanıcı yanı musterıyız ve hakkımızı aramakl ta en dogal hakkımız....level 1 ıın sefı arkadasım .....daha onlarda yokken sen nerde yaptırdın ılgınc

blade......telefon nerde on numara....on numara demıssın....opera kullanmadan kendıo web browserınden rahatca ve sorunsuz takılmadan nete gırıp cıkabılıyomusun ornegın

throner

throner

Üye
arkadaşlar kullanan yabancı ülkeden telefonu getirenler yani turkey product codlu telefonlar değil... bu yüzden rahat olun... en başta admine sesleniyorum bu konunun bi kere komple kaldırılması lazım ya da isim değişmesi lazım çünkü; güncelleme henüz türkiyeye gelmedi . eger gelirse çıktı diye yayınlarsınız..böyle olunca herkes güncelleme herkese çıkmış bi bana gelmemiş diyor..zaten internette n8 product code list diye aratırsanız n8 için ne kadar fazla product codu oludugnu görürsünüz..adamlar yavaş yavaş getirecekler

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
belki de yayınlanan güncellemede farkedilen bir hata vardır ve o sebepten gecikmiştir bilemeyiz. yükleyen ülkelerin olması sabırları zorluyor ama biraz daha sabredip ovi'den hatasız ve ülkemize uygun olarak yazılmış bir fw yayınlandığı zaman yüklemek çok daha uygun olacaktır.

karasahinemre

Üye
sen ıstanbulda nerde yaptırdıon bunu...ve senın telın product ı ne....ve durmadan nıye nokıa yı savunuyosun ....bızler kullanıcı yanı musterıyız ve hakkımızı aramakl ta en dogal hakkımız....level 1 ıın sefı arkadasım .....daha onlarda yokken sen nerde yaptırdın ılgınc

blade......telefon nerde on numara....on numara demıssın....opera kullanmadan kendıo web browserınden rahatca ve sorunsuz takılmadan nete gırıp cıkabılıyomusun ornegın

benim internetim gayet rahat face te video izleme olsun maxicep e girip cevap yazabiliyorum java uygulamaları açık halde nokia nın kendi tarayıcısında o kadar memnunum ki aynı işlevi görecek başka bir programa ihtiyaç duymadım henüz kötü yanları var mı yok değil en basitinden geri dediğimizde sayfayı yeniden yüklüyor

gercori

Üye
bundan sonra gelsede tin gelmesede tın bulantı verdi artık

aycanone

Üye
şimdi ilk önce sen nasıl pc suite ovi suite kuruyosan oda itnues ile butun ıslerını yapacak uygulamalarını kuracak falan fılan yanı ovı suıte pc suıte ıle yaptıgın ıslerın fazlasını o itunes ıle yapacak bunda bır sacmalık yok..bılmeden kullanmadan konusma derım...farkındamısın nokıadan baska hıc bır fırma goruntulu konusmaya onem vermıyor ben htc desıre sahıbıyım goruntulu konsma bende hıc yok gerek de duymuyorum...adamlar koymamıs cunku gerek gormemısler cokda lazım degıl bence...cunkı nokıa'yada duzgun web tarayıcısı koymamıslar sen bır sıteye gırmeye calısırken o begenmedıgın telefon 100 kere acacak o sıteyı sen sınırlenırken o rahat rahat gırecek her yere..bak buda senın telefonun bır eksısı?? kım takar goruntulu konusmayı sankı mıllet olarak sureklı goruntulu konusuyoruz...o senın 5mxp dandık kamera dedıgın dandık flash dedıgın telefonun kamerası gayet guzel cekıyor arkadasım kullanmadan bılmeden lutfen yorum yapma..ınan bana cok da guzel resım cekıyor zaten resım cekecek olsam fotograf makınası alırım telefon degıl...gızlılıgınden odun vermez tabı ..apple cok buyuk bır fırma o kadar satılırmı dunyada dusun bakalım???bu kadar kalıtelı olmasa...2 mılyar verecek belkı telefona o dogru ama senın gıbı burada 35 sayfa yazı olmus guncelleme beklemeyecek:)))) suna bak 35 sayfa olmus ınsanlar delı gıbı guncelleme beklıyor..sabah aksam gozlerı burda...ı phone olan arkadas burada guncelleme beklemıcek cunkı oyle bır ıhtıyacı yok...:))) sen o telefonun modası gecene kadar guncelleme beklıceksın o adam rahat rahat kullanıcak sorunsuz donmıcak takılmıcak...ıstedıgı her ısını telefondan yapcak zaten klasmanları farklı bırısı sadece kamera koyup (NOkia) telefonu pıyasaya suruyor baska hıc bırsey yapmadn bırısı kalıtelı mal yapıyor..sen hıc ıphone 3 g nın fıyatının 5800 fıyatına dustugunu gordun mu 2.elde? 5800 da bı zamanlar 700 800 lerdeydı sımdı surunuyor bak ı phone 3 g hala aynı fıyat cunkı kalıletının fıyatı dusmez arkadsım...Teknolojı haberlerını takıp etmedıgın bellı gecen hurrıyet gazetesınde bır haber vardı sanırım okumadın okusan zaten nokıa almazdın Google'ın androıdı symbıana 2011 ceyregınde buyuk fark attı s ymbıanı bıtırecek yazdı haberde...33 mılyoın satan symbıana karsılıık android 39 mılyon sattı dunyada 2011 ılk ceyregınde kendını bılınclı kullanıcı sayıyosun ama oyle degılsın haberın yok neler oluyor dunyada dıye...Iphone alan arkadas rahat rahat kullanacak telefonu zaten ıphone alan adam oyun ıcın almaz telefonu tam bır ıs telefonu cunkı sneın gıbı 2 oyun kurayım uygulama kurayım dıye ugrasmaz....o jaıl braek yapmadan sertıfıkasız oyun kuramaz sende hack yapmadan kuramazsın sisx dosyalarını...lütfen cıhazı kullanmadan yorum yapma..

Tartışılan Konuya bak... :) Kim ne isterse onu alır. O iyimiş Bu İyiymiş Geçiniz Bunları Herkez ihtiyacı doğrultusunda alır ne alıcagını. Güncellemeye gelince Güncellense Nolur Güncellenmese Nolur... Neyi eleştiriyosunuz Nokia size ayda bir güncelleme yayınlıycam su tarıhte hazır olun mu dedi.

okin

okin

Üye
nokıa hazır olun demedıyse madem.....neden her zaman kullanıcı kobay oluyo bunu bı acıklarmısın....emınmısınız elınızdekı cıhazların dort dortluk testten gecıp ondan sonra satısa cıkıp cıkmadıgından....nokıa yıllardır aynı seyı yapıyo....cıhazı satısa cıkarıyo kullanıcılardan gelen sıkayetlere bakıp ona gore duzeltmek ıcın guncelleme cıkarıyo...guncelleme cıkıyo ama bu seferde bekle allah kı yukleyesın...kısaca 1.000 verıp aldıgınız bı telefondan dort dortluk randıman almanız 1 1.5 sene yı buluyo...o zamana kadarda zaten 10 tane yenı model cıkmıs olyu

calis84

calis84

Üye
şimdi ilk önce sen nasıl pc suite ovi suite kuruyosan oda itnues ile butun ıslerını yapacak uygulamalarını kuracak falan fılan yanı ovı suıte pc suıte ıle yaptıgın ıslerın fazlasını o itunes ıle yapacak bunda bır sacmalık yok..bılmeden kullanmadan konusma derım...farkındamısın nokıadan baska hıc bır fırma goruntulu konusmaya onem vermıyor ben htc desıre sahıbıyım goruntulu konsma bende hıc yok gerek de duymuyorum...adamlar koymamıs cunku gerek gormemısler cokda lazım degıl bence...cunkı nokıa'yada duzgun web tarayıcısı koymamıslar sen bır sıteye gırmeye calısırken o begenmedıgın telefon 100 kere acacak o sıteyı sen sınırlenırken o rahat rahat gırecek her yere..bak buda senın telefonun bır eksısı?? kım takar goruntulu konusmayı sankı mıllet olarak sureklı goruntulu konusuyoruz...o senın 5mxp dandık kamera dedıgın dandık flash dedıgın telefonun kamerası gayet guzel cekıyor arkadasım kullanmadan bılmeden lutfen yorum yapma..ınan bana cok da guzel resım cekıyor zaten resım cekecek olsam fotograf makınası alırım telefon degıl...gızlılıgınden odun vermez tabı ..apple cok buyuk bır fırma o kadar satılırmı dunyada dusun bakalım???bu kadar kalıtelı olmasa...2 mılyar verecek belkı telefona o dogru ama senın gıbı burada 35 sayfa yazı olmus guncelleme beklemeyecek:)))) suna bak 35 sayfa olmus ınsanlar delı gıbı guncelleme beklıyor..sabah aksam gozlerı burda...ı phone olan arkadas burada guncelleme beklemıcek cunkı oyle bır ıhtıyacı yok...:))) sen o telefonun modası gecene kadar guncelleme beklıceksın o adam rahat rahat kullanıcak sorunsuz donmıcak takılmıcak...ıstedıgı her ısını telefondan yapcak zaten klasmanları farklı bırısı sadece kamera koyup (NOkia) telefonu pıyasaya suruyor baska hıc bırsey yapmadn bırısı kalıtelı mal yapıyor..sen hıc ıphone 3 g nın fıyatının 5800 fıyatına dustugunu gordun mu 2.elde? 5800 da bı zamanlar 700 800 lerdeydı sımdı surunuyor bak ı phone 3 g hala aynı fıyat cunkı kalıletının fıyatı dusmez arkadsım...Teknolojı haberlerını takıp etmedıgın bellı gecen hurrıyet gazetesınde bır haber vardı sanırım okumadın okusan zaten nokıa almazdın Google'ın androıdı symbıana 2011 ceyregınde buyuk fark attı s ymbıanı bıtırecek yazdı haberde...33 mılyoın satan symbıana karsılıık android 39 mılyon sattı dunyada 2011 ılk ceyregınde kendını bılınclı kullanıcı sayıyosun ama oyle degılsın haberın yok neler oluyor dunyada dıye...Iphone alan arkadas rahat rahat kullanacak telefonu zaten ıphone alan adam oyun ıcın almaz telefonu tam bır ıs telefonu cunkı sneın gıbı 2 oyun kurayım uygulama kurayım dıye ugrasmaz....o jaıl braek yapmadan sertıfıkasız oyun kuramaz sende hack yapmadan kuramazsın sisx dosyalarını...lütfen cıhazı kullanmadan yorum yapma..

Ben simdiye kadar cok dengesiz yazi gördüm forumda, ama bu kadarinada pes dogrusu. Bunu yazan kisinin mentalitesi "istemem yan cebime koy" veya "kedi ulasamdigina pis dermis". Bir kac defa telefonu kullanmadan yorum yapma demis, dogru aslinda ama soruyorum, sen N8 kullandinmi hic. O uyarilarina önce kendin uysan hicte fena olmaz. Cikmissin kendi telefonunda olmayan hangi özellik varsam ona gerek yok diyorsun, "fotoraf ceksem kamera alirim" gibi. Ya ben de sana sunu söyleyim ozaman. Ellindeki telefon sirf internet icin degil, öyle olsa ben de bir netbook alirim. Kalmiski tarayiciyi güncelleye bilirsin, sen on siradan 5MP kamerayi 12MP yapamazsin. Dgru burda cogu arkadas güncelleme bekleye bilir, ama bu telefonun kötü oldugundan degil, daha iyi olmasini istediklerinden. Birde su Symbian meselesi, Göz arda edilen bir nokta var. Symbian tek Nokia tarafindan pazarlaniyor, Android ama basta htc, samsung gibi daha fazla sirket tarafindan kullaniliyor. Bence bu hicte fena degil. Senin yaptigin kiskancliktan baska birsey degil.htc cihazlari tarayicisi olmazsa vasati bile gecemeyen bir cihaz. Iphone gelince. Iphonda olupda baska bir telefonda olmayan bir tane özellik göster bana. (apps lerden bahsetmiyorum, onun icin telefon alinmaz). Iphona 1kb lik bir dosya atmak istesen itunes yüklemek zorundasin, sirf bu sacmalik icin o telefon alinmaz.Yani sen htc ile mutlu olmaya calis, emin ol cogu N8 kullanicisi kadar mutlu olamazsin.

BL@DE02

BL@DE02

Üye

donanimsal olarak 10 numara yazilim 10 numara olsa guncelleme icin sinirlenmezdim ;)

nokıa hazır olun demedıyse madem.....neden her zaman kullanıcı kobay oluyo bunu bı acıklarmısın....emınmısınız elınızdekı cıhazların dort dortluk testten gecıp ondan sonra satısa cıkıp cıkmadıgından....nokıa yıllardır aynı seyı yapıyo....cıhazı satısa cıkarıyo kullanıcılardan gelen sıkayetlere bakıp ona gore duzeltmek ıcın guncelleme cıkarıyo...guncelleme cıkıyo ama bu seferde bekle allah kı yukleyesın...kısaca 1.000 verıp aldıgınız bı telefondan dort dortluk randıman almanız 1 1.5 sene yı buluyo...o zamana kadarda zaten 10 tane yenı model cıkmıs olyu

kesinlikle katiliyorum

kagandal

Üye
arkadaşlar biraz önce navifirmden baktım yeni 6-7 tane country variant gelmiş, tahmin ettiğiniz üzere henüz türkiye yok ama bence gelmesi an meselesi artık. 059D576 lara müjde :)

nublies

nublies

Üye
geçende kvk ya gittim n8 i sordum bayan bana çok geliyor hatta aynı gün alıp elen bile var dedi :)) ben n8 15 günde sattım ugraşamam o kadar stresle para verip rezil olmaya gerek yok alacak arkadaşlara azıcık beklesinler sorunları çözülsün sonra alsın derim

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eli kulağında artık:)

seydi53

Üye

guncelleme bekliyoruz cunku bundan mukemmeli ne olabilir onu merak ediyoruzz.
bek iste sen dogru yolu bulmussun, sana ne lazim ise ona gore telefon almissin. bende herseyi kolay ve hizli yapabilmek icin n8 i sectim. bir telefona kablosuz mause bagla yada direk usb hdd bagla ne demek istedigimi anlayacaksin. ayrica sirket yazismalari ve maillerimi de rahatlikla kontrol edebiliyorum. diger ozelliklerini de saymiyorum. demem o ki birakalim tartismayi da bildiklerimizi soyleyelim. tesekkurler

Üst Alt