bu dosya ne işe yarıyor ???valla ben kurdum rahatım artık bekleme derdi yok![]()
arkadaşlar biri bana yeni gelen güncellemenin içindeki simlock_3gstandard_bb5 ne işe yaradığını söyliyebilirmi yurt dışından aldığım n8de sim kilidi var türk hatlarıyla çalışmıyor bu güncellemeyi görünce ve içinde simlock diye bir dosya görünce 2gblık versiyonu indirdim bir umutla ama değişen bi şey olmadı sim kilidi ortadan kalkmadıbu dosya ne işe yarıyor ???
bi sorum daha olacak telefonumun ürün kodu (059c1b7) benim az önce indirdiğim yüklediğim ürün kodu ise .(0599764) yüklemem gayet başarılı oldu herşey değişti ama kafama takılan ve değişmeyen bi şey var *#0000# yaptığımda ürün kodu kısmında yeni yüklediğim değilde orjinal ürün kodu yani 059c1b7 gözüküyor bu normalmi
ustam zaten trde garantisi yok yazılıma direkt müdahale etmek istiyorum o yüzden telefonun içindeki yazılım sim kilitli onu kaldırıp 059c1b7 diğerini yüklemek istiyorum yani telefonumda 0599764 bunu görmek istiyorum dün 2 gb lık dosyayı indirdim phonixle yükledim ve yükleme başarılı ama cihazın içinde yine *#0000# yaptığımda orjinal ürün kodunu görüyorum
Benim sorunumda Ovi Haritalara girince reset atması...umarım düzelir...
musty24 kardeşim musait misin???şu baloncuk uygulaması ve beraberinde yüklenen qt varya ben geçen onu yükledim dün akşamda ovi maps 3.6 ve haritaları telefona güncelledim..ama eskisi gibi donup reset atmıyo tıkır tıkır çalışıyo artık ovi mapste..baloncuk uygulamasını denemediysen sende bi kurup cihaz yeniden başlattıktan sonra bakıp benide bilgilendirirmisin..acaba sendede düzelcekmi ki inş düzelir

bugun saat 11.19da telefonu sen mi kapatıp açtın yoksa cebinde veya telefonu görebilcen bi yerde deil miydi??? baloncukda süper walla tıkırında...koyu renkle tarih yazıo
09/02/2011:19:39 setting disk status to false
bu yazıyo.. bu arada reset sorununun hallolmasına en az kendi cihazımınki kadar sevindim..resetsiz n8 tadı gerçekten bambaşka oluo![]()
bugun saat 11:19da telefonu sen mi kapadıp açtın yoksa o aralarda telefonla ilgilenmiyor muydun???koyu renkle tarih yazıo
09/02/2011:19:39 setting disk status to false
bu yazıyo.. bu arada reset sorununun hallolmasına en az kendi cihazımınki kadar sevindim..resetsiz n8 tadı gerçekten bambaşka oluo![]()
bugun saat 11:19da telefonu sen mi kapadıp açtın yoksa o aralarda telefonla ilgilenmiyor muydun???
çünkü o dosyada telefonun hangi gün hangi saatte (saniyesine kadar) kapandı açıldı görebiliyorsun.baloncukda süper tıkırında şu an n8'in keyfi...