Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

musty24

Üye
2 gb olarak bütün dosyları indiripmi flashladınız

saly35

saly35

Üye
arkadaşlar biri bana yeni gelen güncellemenin içindeki simlock_3gstandard_bb5 ne işe yaradığını söyliyebilirmi yurt dışından aldığım n8de sim kilidi var türk hatlarıyla çalışmıyor bu güncellemeyi görünce ve içinde simlock diye bir dosya görünce 2gblık versiyonu indirdim bir umutla ama değişen bi şey olmadı sim kilidi ortadan kalkmadı :( bu dosya ne işe yarıyor ???
bi sorum daha olacak telefonumun ürün kodu (059c1b7) benim az önce indirdiğim yüklediğim ürün kodu ise .(0599764) yüklemem gayet başarılı oldu herşey değişti ama kafama takılan ve değişmeyen bi şey var *#0000# yaptığımda ürün kodu kısmında yeni yüklediğim değilde orjinal ürün kodu yani 059c1b7 gözüküyor bu normalmi

seydi53

Üye
Herkes nokia yı kötüleyip duruyor. Şahsen ben telefonun şu halinden de memnunum. ayrıca nokai bana telefonu alırken sürekli güncelleme çıkaracağım ve ilk türkiyede paylaşıma açacağım diye de söz vermedi.

Ayrıca aramızda ben güncelleme yaptım diyen arkadaşlar var ( Sanırım yurt dışı kaynaklı telefonlara) ve bu arkadaşlar hala nelerin değiştiğini söylemiyor,

Bir tane akıllı web sitesi yalan bir haberle güncelleme yayınlandı diyor. ( Belki de google dan daha fazla tıklanıyor) Ondan sonra hani güncelleme diye nokia ı kötülüyoruz. Haksızlık yapıyoruz.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
pr1.1 de birşey farkettim pr1.0 da oyundayken telefonu kitlediğiniz zaman tekrar açınca ivme ölçer çalışmıodu bu hata düzeltilmiş ve çok iyi olmuş :D

teknopat

teknopat

Üye
var mı darkgrey güncelleme yapan nedir bu çektiğimiz çile ...........:off:

ThebLue16

ThebLue16

Üye
yeni baktım yok kardeşim ya ne zaman gelir acaba :hmmm

teknopat

teknopat

Üye
arkadaşlar bişey sorcam Benim N8 de hackli FW var ondan mı güncelleme görmüyor.N8 darkgey 059D576 ...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
arkadaşlar biri bana yeni gelen güncellemenin içindeki simlock_3gstandard_bb5 ne işe yaradığını söyliyebilirmi yurt dışından aldığım n8de sim kilidi var türk hatlarıyla çalışmıyor bu güncellemeyi görünce ve içinde simlock diye bir dosya görünce 2gblık versiyonu indirdim bir umutla ama değişen bi şey olmadı sim kilidi ortadan kalkmadı :( bu dosya ne işe yarıyor ???
bi sorum daha olacak telefonumun ürün kodu (059c1b7) benim az önce indirdiğim yüklediğim ürün kodu ise .(0599764) yüklemem gayet başarılı oldu herşey değişti ama kafama takılan ve değişmeyen bi şey var *#0000# yaptığımda ürün kodu kısmında yeni yüklediğim değilde orjinal ürün kodu yani 059c1b7 gözüküyor bu normalmi

Telefonun üstünde yazan ürün kodu ile yazılımdaki ürün kodu değişmediyse sorun olmaz... Yoksa yazılıma direkt müdahale diye garantiden düşürürler...

saly35

saly35

Üye
ustam zaten trde garantisi yok yazılıma direkt müdahale etmek istiyorum o yüzden telefonun içindeki yazılım sim kilitli onu kaldırıp 059c1b7 diğerini yüklemek istiyorum yani telefonumda 0599764 bunu görmek istiyorum dün 2 gb lık dosyayı indirdim phonixle yükledim ve yükleme başarılı ama cihazın içinde yine *#0000# yaptığımda orjinal ürün kodunu görüyorum

TheORCUN

TheORCUN

Üye
ustam zaten trde garantisi yok yazılıma direkt müdahale etmek istiyorum o yüzden telefonun içindeki yazılım sim kilitli onu kaldırıp 059c1b7 diğerini yüklemek istiyorum yani telefonumda 0599764 bunu görmek istiyorum dün 2 gb lık dosyayı indirdim phonixle yükledim ve yükleme başarılı ama cihazın içinde yine *#0000# yaptığımda orjinal ürün kodunu görüyorum

Nokia Care Suite seçili olarak indirme, Production Essential gibi bir seçenek olacak, ondan indir... sol üstten seçebiliyorsun; o dosyalarda sim kilidi yok

teknopat

teknopat

Üye
N8 darkgey 059D576 daha güncelleme çıkmadı mı ???

musty24

Üye
Benim sorunumda Ovi Haritalara girince reset atması...umarım düzelir...

şu baloncuk uygulaması ve beraberinde yüklenen qt varya ben geçen onu yükledim dün akşamda ovi maps 3.6 ve haritaları telefona güncelledim..ama eskisi gibi donup reset atmıyo tıkır tıkır çalışıyo artık ovi mapste..baloncuk uygulamasını denemediysen sende bi kurup cihaz yeniden başlattıktan sonra bakıp benide bilgilendirirmisin..acaba sendede düzelcekmi ki inş düzelir

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
şu baloncuk uygulaması ve beraberinde yüklenen qt varya ben geçen onu yükledim dün akşamda ovi maps 3.6 ve haritaları telefona güncelledim..ama eskisi gibi donup reset atmıyo tıkır tıkır çalışıyo artık ovi mapste..baloncuk uygulamasını denemediysen sende bi kurup cihaz yeniden başlattıktan sonra bakıp benide bilgilendirirmisin..acaba sendede düzelcekmi ki inş düzelir
musty24 kardeşim musait misin???

--------------- Ekleme ---------------

Ne sorcam telefondan dosya yöneticisine ve telefon hafızasındaki mail for exchange klasörüne gir ve orda adminlo.txt var onu aç ve en son satıra gel en alltta koyu renkle SAAT yazıo bana onu bir söler misin???

Bu arada ovi harita düzeldi 2 gundur reset yok... :D

musty24

Üye
koyu renkle tarih yazıo
09/02/2011:19:39 setting disk status to false
bu yazıyo.. bu arada reset sorununun hallolmasına en az kendi cihazımınki kadar sevindim..resetsiz n8 tadı gerçekten bambaşka oluo :)

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
koyu renkle tarih yazıo
bu yazıyo.. bu arada reset sorununun hallolmasına en az kendi cihazımınki kadar sevindim..resetsiz n8 tadı gerçekten bambaşka oluo :)
bugun saat 11.19da telefonu sen mi kapatıp açtın yoksa cebinde veya telefonu görebilcen bi yerde deil miydi??? baloncukda süper walla tıkırında...

musty24

Üye
bide şu videodaki parlama olayı için ben vdeo paylaşcam..telefonu servise vermeden önce bendede vardı ama servisten aldıktan sonra parlama hiç olmadı bende..her şekliyle deniyorum ama olmuyo..fırsat bulunca hemen paylaşacam

şarjı bitti :)

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
koyu renkle tarih yazıo
bugun saat 11:19da telefonu sen mi kapadıp açtın yoksa o aralarda telefonla ilgilenmiyor muydun???
çünkü o dosyada telefonun hangi gün hangi saatte (saniyesine kadar) kapandı açıldı görebiliyorsun.baloncukda süper tıkırında şu an n8'in keyfi...

musty24

Üye
bugun saat 11:19da telefonu sen mi kapadıp açtın yoksa o aralarda telefonla ilgilenmiyor muydun???
çünkü o dosyada telefonun hangi gün hangi saatte (saniyesine kadar) kapandı açıldı görebiliyorsun.baloncukda süper tıkırında şu an n8'in keyfi...

şarjı bitti navigasyon deniodum yine sana haber vermek için şarjım bitti o sırada..bilgi için saol bu arada öğrendiğim ii oldu devamlı kontrol ederim

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
haaa temam... k.bakmasın bu arada kimse 2 kere yazdım msjı. :D

benim n8 2-3 günde bir reset atıo ordan anlıyorum...:D bugunde 05.50de atmış
aha gene attı... :S 13.10

Üst Alt