farklı bir product code yükleyebiliyorsun(telefonun product codu da değişmioyr) ama kimisi" sorun çıkıyor" demiş, kimisi "ben yükledim, takır takır çalışıyor" demiş, tam anlamadım doğrusu nedir.. Onun için yükleyip yüklememek sana kalmış. Ama burdaki arkadaşlar genelde kendi tel kodlarının "orjinal güncellemesini" yüklemek istedikleri için bekliyorlar.
arkadaşlar bu pr 1.1 059D954 e gelecek değil mi gelmiycekse satmıyacağım telefonu direk atacağım nasıl olsa kasa sağlam kırılmıyor ne dersiniz. bıktık yavvvvvv. yiteeeerrrr
beklemeyin bence indirin flashlayın diğer kodla pr1.1 da hızlanma var telefonda ama telefona yüklediğim bir oyun veya uygulama nedeniyle ilk açılışta el ele tutuşuyorlar ya orda bir takılma oluyo ama o da program veya oyundan sonradan oldu
oyunlar asphalt, hawks, angry birds, shift, galaxy on fire, real golf 2011, gitar oyunu
program skype, opera, nimbuzz, panorama ve kendi sesiniz ile angelmeter var bunlardan biri takılma yapıyo
arkadaşlar bu pr 1.1 059D954 e gelecek değil mi gelmiycekse satmıyacağım telefonu direk atacağım nasıl olsa kasa sağlam kırılmıyor ne dersiniz. bıktık yavvvvvv. yiteeeerrrr
kasa sağlam değil dostum düştü elimden iki tur attı yerde sol üst parçada köşe içeri girdi çok çirkin bi görüntü oldu kvk ya gidip değiştirecem sadece o kısmı varsa tabi
yok telefondan yayınlandı yazılım güncellemelerinde 7 mb lık güncelleme verdi yükledim yazılım sürümü 013.016 sürüm de pr1.1 oldu yatay arama ekranı geldi 059d954 de ürün kodum
yok telefondan yayınlandı yazılım güncellemelerinde 7 mb lık güncelleme verdi yükledim yazılım sürümü 013.016 sürüm de pr1.1 oldu yatay arama ekranı geldi 059d954 de ürün kodum
nokia ovi suite de güncelleme yapmıyor cihazdaki yazılım güncelleme yapılacaktan daha yeni diyor sadece telefondan güncelleniyor ama kısa zamanda tam yazılımı yeniden yüklemek mümkün olacaktır sanırım birde telefondan pr1.1 yükledikten sonra şarj seviyesi tek çizgiye düşüyor cihazı kapatıp açarsanız yeniden mevcut şarjına dönüyor sanırım buda ayrıca bir kusur :P
arkadaşlar bir sorum olcak.şimdi ben güncellemeyi yaptım.ama güncellemeden sonra ekran koruyucusunda animinasyon secenegi vardı.O yok şimdi.sadece müzik calar,slayt gösterisi büyük saat ve yok secenegi var.eskiden animinasyok secenenegide vardı.birde daha ne gibi bir yenlik getirdi bu güncelleme.ben fazla birşey fark etmedim.
son sorum.ben şimdi telefona format atsam eski güncellemeyi yükleyebilirmiyim.yani geriye dönüş varmı..saolaun arkadaşlar cevaplar icin
güncelleme geldi ancak hiç bir özellik yok tek özellik arama ekranı yan dönüyor oda pek önemli değil.
birde güncelledikten sonra şarj bitmiş gibi gösteriyor sonra kapatıp açarsanız şarj yeniden dolu gözüküyor.
pr 2 yi bekleyeceğiz artık oda 3 5 aya çıkar heralde