Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

senin telefon amerikadan alınma dğeil miydi kodu 576 değil yani dmei

cabal21

Üye
he oyle ama benim telefona guncelleme geleli 1 ay oluyo belkide. Hatta telefonu guncelledim ama nav de benim product code uygun yazilim bulunmuyodu ama simdi varmi bilmiyorum. 059c8t6

059C8T6: N8-00 RM-596 Country Variant North America US Dark Grey - MR

--------------- Ekleme ---------------

görünüyor evet

cabal21

Üye
059C8T6: N8-00 RM-596 Country Variant North America US Dark Grey - MR

görünüyor evet

gorunmesi iyi oldu eve gidince hard format atacam telefona. Rehberim coktukten sonra telefonum cok yavasladi. Tarayicilar hep atiyo nette dolasirken.

zavcu

Üye

yahuu üstat benim N8 de restart sorunu baş gösterdi navigasyona tıklıyorum restart atıyo her zaman yapmıyo bazen 2 günde bir sadece navigasyonda da değil msj yazarkende oldu yazılımla düzelirmi acaba flaşlasam yoksa hiç bulaşmadan servisemi göndersem diyorum yeni yazılımı yüklemesine yüklerim de servis burun kırın yapamı bu duruma sonucta product değişiyo galiba navifirm le baktım 0599764 var türkiye için ama benim korktuğum telde donanımsal sorun olması bu tür söylentiler dolaşıyo sence korktuğum şeymidir bu tür sorunu olan arkadaşlar yazılımla alakalı değil dediler ama ben çareyi her zaman ki gibi kendim aramaya koyuldum servis işi uzadıkça uzuyo çünkü bi gönder 1 ay şimdiden teşekkürler

bende de olmuştu ilk başta hiç reset olmuyordu sonra nadiren atıyordu sonra sıklaşmıştı sonra sonsuz döngüye girmişti işlemci montaj hatası kullanılan malzemeler vs gibi bir kaç sorununun var olduğunu söylüyorlar ben fazla kurcalamadan servise verdim bence sende öyle yap servisten aldığımdan beri hiç reset olmadı.
3 hafta serviste kaldı ancak gerçekten sağlam düzeltmişler

Anqer-X

Üye
arkadaslar sim kart tan kaynaklanıyor reset sorunu buyuk ıhtımal 32 bit sim kart yerine 64 bit lik kullanıp deneyin birde saygılar...

bahti111

Üye
ya benim hala gelmedi güncelleme ya telefon ağırlaştı video açılmıyo ama göstermiyo güncellemeleri napsam?

nublies

Üye

Dostum hangi kaynaktan takip ediyorsun benimki d954 birde biz bakalım )

ahahaha Daha gelmedimi ? artık ben gncelleme fln beklemiyorum hatta glirse bile yapmıyacağım. daha pr1.1 çıkmadan adamlar 2.0 bu ayın sonlarına doğru cıkcak dio. oldu sen önce pr1.1 i çıkart sonra 2.0 ın tarihini ver gerçi tarih versen ne yazar 1 oldu hala güncelleme yok. Hadi anlarım bekletirsin 1 hafta olmadı 2 hafta 1 ay nedir ya. sinir oldum bu yaptığına nokia nın.

bahti111

Üye
hocam kod 059D954 sadece ovi yüklemesi geldi güncelleştirme yok diyo hala 2010 güncelleştirmeli gözüküyo kafayı yicem yardım

nereden takp ediyorsunuz arkadaşlar 059d576

ben hergün navifimre bakıyorum orda yok :S 469 dosya var

ben de yükledim PR1.1 i euro_dg koduyla bizimkiler gelince tekrar flashlarız artık napalım .)

ipkry

Üye
MERABALAR TELEFONUM TEKNİK SERVİSTEN GELDİKTEN SONRA PR1.1 GÜNCELLEMESİ YAPILMIS VE OVİ MAĞAZA BAŞTA OLMAK ÜZERE RESİMLER VİDEOLAR HEPSİ SİLİNMİŞ ACABA NASIL GERİ GETİRCEM??? BU ANA MENÜDEKİ SİLİNEN OVİ MAĞAZA GERİ GETİRME SECENEĞİNDE SADECE PR 1.0 GÜNCELLEMESİNE GÖRE VERİLMİŞ BİR ANLATIM WAR NASIL YAPABİLİRİM Bİ YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZZZ

TheORCUN

Üye

059D576 gibi Türkiye N8'leri için PR1.0 çıkmadığı için o konu hala öyle. Türkçe olarak eğer siyahsa 0599764 dark grey kodu, türkçe PR1.1 mevcut. O dosyalarla aynı yolu izleyip yapabilirsin....

ipkry

Üye

059D576 gibi Türkiye N8'leri için PR1.0 çıkmadığı için o konu hala öyle. Türkçe olarak eğer siyahsa 0599764 dark grey kodu, türkçe PR1.1 mevcut. O dosyalarla aynı yolu izleyip yapabilirsin....

COK teşekkür ederim deniycem

nublies

Üye
n8 türkçe gri kod bilen varsa bi yazsın nemesisden değişelim güncelleyeyim beklemekten sıkıldım size zahmet

maktama

Üye
n8 türkçe gri kod bilen varsa bi yazsın nemesisden değişelim güncelleyeyim beklemekten sıkıldım size zahmet
Bu Söylediğin Hiç kimsenin aklına gelmemişti bak
Nemesis product code değiştirme N8'de işe yaramıyor. Zaten gerek de yok ki, istediğin prductcodu indirip yükleyebiliyorsun phoenix ile.

nublies

Üye
Bu Söylediğin Hiç kimsenin aklına gelmemişti bak
Nemesis product code değiştirme N8'de işe yaramıyor. Zaten gerek de yok ki, istediğin prductcodu indirip yükleyebiliyorsun phoenix ile.

Tamam yahu bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp kızarttın yüzümüzü :P