barmanbek
Üye
Nihayet arkadaslar, bugün hem pr1.1 hemde bir uygulama güncellemesi telefona geldi ve yüklüyorum. Sabrin sonu selamet derler, nihayet telefonum kavustu güncellemeye
Ama bir celiski var isin icinde, Nokia sitesinde benim telefon koduna hala güncelle yok diyor, ama telefona geldi. Yani arkadaslar herzaman telefondan güncelleme aramasi yapalim, siteye felan güven yok yani
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar pr1.1 hakkinda ufak bir sorum var.
Yatay Arama ( Modsuz şekilde ) diye bir yenilik gelimis bu tam anlamiyla ne oluyor?
Yahu sanki iphone 4 n8 den iyi bir telefonda n8 i satıp onu alacan.eğer öyle düşünüyorsan hiç bekleme şimdiden sat bence.Ben pr1.1 boşverdim gelsede yüklemicem. PR2.0 ı beklemeye başladımasıl istediklerim 2.0 da eğer beklediklerimi karşılamazssa satıp iphone 4 alcm kendime söz verdim
Ben ipodumla n8 i kıyaslıyorum ipodu elime alınca n8 i unutuyorum n8 e bakmamım tek sebebi arama yapması ve mesaj gelmesi diyebilirim. Bunlarıda iphone alarak tamamlamayı düşünüyorum neden iphone çokmu kötü bir telefon.Yahu sanki iphone 4 n8 den iyi bir telefonda n8 i satıp onu alacan.eğer öyle düşünüyorsan hiç bekleme şimdiden sat bence.
Ben ipodumla n8 i kıyaslıyorum ipodu elime alınca n8 i unutuyorum n8 e bakmamım tek sebebi arama yapması ve mesaj gelmesi diyebilirim. Bunlarıda iphone alarak tamamlamayı düşünüyorum neden iphone çokmu kötü bir telefon.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n8 fena olcak fena
bu arayüz falan pr2 demi gelecek?_
ya bide şunu merak ediyorum şimdi pr1.1 için yine ara güncellemeler olacakmı pr2 ye kadar hani basamak sayılabilecek kadar sağlam ara güncellemeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?