Cezzbedici3
Üye
benimkide aynı kod emin olabilirsin hiç bir farkı yok. İkisi için de sunulan yazılım dosyaları aynı. işin ilginç yanı farklı kodla flash atmana rağmen kodun değişmiyorbenim anlamadığım Türkiye için iki farklı kod var bendeki 059D576 bu variant olarak geçiyo diğer koddan farkı var ki daha çıkmadı
benimkide aynı kod emin olabilirsin hiç bir farkı yok. İkisi için de sunulan yazılım dosyaları aynı. işin ilginç yanı farklı kodla flash atmana rağmen kodun değişmiyorbirine güncelleme çıkıp diğerine çıkmamasının sebebi yoğunluk olmaması için(miş) ki bana göre saçma apple kullananların sayısıda gerçekten çok fazla apple tüm dünyada aynı anda sunuluyor ve bir anda yüklenme oluyor onlarda neden sorun yok bence nokianın kodları sırayla vermesinin altında başka bir bit yeniği var ben sunucularla alakası olduğunu düşünmüyorum ama gerçek ne????
Niye arkadaşım, adamlar 2011 ilk çeyreğinde pr1.1 vericez dediler, veriyorlar. Burdaki tüm gereksiz tantananın yanında adamların pr1.1 için söylediği "ilk çeyrek" dolmadı bile dahaca .ahahaha daha PR1.1 çıkmadı siz PR2.0 ı düşünüyorsunuz. nokia mart-nisan gibi çıkıcak derse kensin kasım-aralıkta çıkar belkide 2012 de çıkar belli olmaz.artık güncelleme beklemiyorum ben gelsede yapıyacağım.
gerçekten olma ihtimali çok yüksek neden die sorarsanız nokia kendi sitesinded arayüzün deişeceni belirtmişti onunla bu yeniliklerde gelirse süper olurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda pr 2.0 la alakalı yazı var arkadaşlar..ingilizcem pek ii olmadığı için anlamadım ne dediğini ama sanırım mart yada en geç nisanda pr 2.0 yayınlanacak..
ürün kodum 059d954 lütfen şuan açık olan arkadaşlar yardım n8ime nezaman güncelleme gelir internete giriyorum kendiliğinden çıkıyor bian önce güncellemem lazım yoksa hack yapıcambenim n8ede güncelleme gelmedi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım ayın 21i oldu daha gelmedi
of ya, phoenix e telefonu bir türlü gösteremedim ben. birde xp çöktü üstünebugün format atıp temiz bilgisayarla tekrar deneyeceğim. virüs programı kurmadan önce gerekli usb driver larını yüklesem yeter değil mi?
bir sorum daha olacak; ben PR1.1 i genpaya yüklettim ama ovi mağaza çalışmıyor, haritalar yüklenmiyor güncellemeleride yüklemiyor, hatalı yüklediler diye bugün teleservise tekrar verip yüklettim sonuç yine aynı. ne biçim yazılım yüklüyorlar anlamadım( navifirm den pr1.1 i yüklemeye çalışcam bakalım düzelecek mi....tabi phoenix e telefonu gösterbilirsem.
Hadi gözün aydınnokia desteğe mesaj atmıştım teleservistede güncellemem yapılamayınca, nokia teleservise dönüş yapıp nasıl güncel sürüm yüklemeleri gerektiğinin düzeltmesini yapmış. az önce teleservise tekrar götürdüm yeniden yüklettim. şimdi ovi mağazam çalışıyor. akşamada haritaları ve güncellemeleri yapıp kontrol ederim umarım şu sıkıntılarım son bulmuştur diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?