Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

ne zaman açacağını da söylersek boşuna beklemeyelim

musty24

Üye

hem telefonda veri sil ve geri yükle dedim hem menü+kamera+ses yükseltme yaptım mağazada sıkıntı olmadı bende..bu nokia shopta yazılım attırdığımdan sonra oldu..öncesinde denememiştim..defalarca yaptım kapanma olayı yaşadığım zamanlar

şimdi kapanma olayı yok demi(1-2gün gibi)

abi konuyu saptırmasak güncelleme istiyoruz!!

güncellemenin çıkcağı yok en azında muhabbet edioz ki muhabbete daldıkda güncelleme çıkmış haberimiz yok modu olsun die karasahinemre ark. kızma :d

--------------- Ekleme ---------------

aynen pc F5 delisi oldu...

emre1802

Üye
arkadaşlar güncelle için telefondan wireless ıle deneyın ben oyle güncelledım cunku ne ovıde nede nokia da gozukmuyordu

benim haritalarda bi sorunum yok çatır çatır maşallah

arkadaşlar güncelle için telefondan wireless ıle deneyın ben oyle güncelledım cunku ne ovıde nede nokia da gozukmuyordu

059D576 da yok

ben sürekli bakıom wifiden...karasahinemre ark. peki restart problemi yaşadın mı hiç???

bu saatten sonrada yarına kadar gelmez heralde.nöbetçi güncelleme operatörü bırakmadılarsa tabi

peki karasahinemre ark. senin product code ney???bişi sorcamda aklıma bişi geldi belki olar die...

ya da benim gibi upload ederken açık bırakmışlardır sistemi (şu yapadursun yarın bakarız)

Arkadaşlar yok çıkmıyor ben de 059D954

abi yırtınıyorum kaç gündür 059D576

sen demin çıktı yüklüyorum dememiş miydin

hayır arkadaşım ben naviden indiriyorum daha bitmedi güncellemeyi de yapamadım çıkmamıştı ben de karıştırdın sanırım