Nokia N8 HDMI Cable

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 HDMI Cable
Nokia N8 HDMI Cable arkadaslar ben hdmı kablo alıcakdım bugun 1senedır tel bende artık bı deneyeyım dedım teknosaya gıttım adam anlatıda anlattı bende normal rsver i uydu alıcısını tv ye baglayan hdmı kablosu var bu ona olmaz vs vs sımdı kablo alamadım sıze danısmadan dolayısıyla nokia n8 hdmı sına baglanan ozel bı hdmı kablo varmı yoksa basıt bı elektronikcilerdn alınan hdmı kablosu calıstırırmı ıs gorurmu ???

devalionsa

Üye
arkadaşım ben dijitürkmün hdm kablosunu kullanıyorum kaç aydır bi sorun yok valla

Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
normal sıradan hdmı kablosu senınkıde değılmı yanı ozl bı n8 kablosu degl dımı

realplayer2

realplayer2

Üye
aynen herhangi bir hdmı kablosu işini görüyor

FastBreaker

FastBreaker

Üye
Hdmi kablosunun çeşitleri var bun lar altın uçlu ve normal uçlu. Ama girişleri aynı. Yani normal biyerden hdmi kablosu alıp rahatça kullanabilirsin

qsaw

qsaw

Üye
Her iki tarafında da HDMI çıkışı olan bir kablo işini görür.

Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
Her iki tarafında da HDMI çıkışı olan bir kablo işini görür.

heh bu acıklayıcı oldu cunku bı cıkısı hdmı olan bı cıkısı tele usb baglanan yer gıbı kucuk olanlar da varda kafam karıstı yarn cıft taraflı hdmı çıkıslı bı kablo alayım 1,5m saolun

qsaw

qsaw

Üye
Üst konularda konu aç madan önce bakın var orada ki aparat ile telefona aldığınız kabloyu bağlayabilirsiniz

SilentOne

SilentOne

Üye
telefondan çikan mini hdmı yı hdmı dönüştürücü aparat ile 2 ucuda hdmı kablosunu bağladıqında olur

Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
Üst konularda konu aç madan önce bakın var orada ki aparat ile telefona aldığınız kabloyu bağlayabilirsiniz

acdıgın konuyu bılıyorum reklam yapmana gerek yok. ayrıca ben CA-156 bundan bahsetmıyorum zaten buna ve tv ye baglanan kablodan bahsedıyodum cvabımı aldım yınede saol

Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
teknosadan basıt bı hdmı kablosu aldı 1,8 m lik tv ye takdım tamamdır ayrıca bende i7 kasa var hdmı gırıslı 8gb ekran kartı var ona takdım onda yemıyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt