Nokia N8 Format Sonrası Orjinal Dosyalar Burada Video & Resimler Dahil !!!

Sponsorlu Bağlantılar

saqopa117

saqopa117

Üye
Emeğine Sağlık. Teşekkürler.

memoooo

Üye
movie teaser neden yok oda içinde geliyordu ovidede bulamadım

bozo42

Üye
arkadaşlar benim size bir sorum olacak...ben bundan iki ay önce bir güncelleştirme yaptım..güncelleştirmeden sonra üzerinde yüklü olan (orjinal oyun ve proğramlar dahil) hemen hemen bütün proğramlar silindi..Nokia bayiye gittim kurtarılamayacağını söyledi.Ama ben bugün birşey fark ettim.Telefonunun dilini ingilizceye aldıktan sonra oyunların ve proğramların silinmediğini ve çalıştığını fark ettim.Bu olayı nasıl çözüme ulaştırabiliriz?? şimdiden teşekkür ediyorum...
NOT:Telefonun modeli n8-00

south

Üye
Harika bir konu bu. Uzun zamandır ben de bunu arıyordum. Ellerine sağlık. Sağolasın.

Ömerfroist

Ömerfroist

Üye
N8 Fotoğraf düzenleyici ve video düzenleyici silindi format sonrası. Nereden bulacağımı bilmiyorum yardıma ihtiyacım var :(

ANIL

ANIL

Admin
Hard format atmışsın. Flash atman gerek.

muallim2011

Üye
Teşekkürler.

Temaların linki ölmüş biri upload edebilir mi?

ruchandemirel

Üye
yukarıdaki faceook programı hangisi acaba ??

b_rky

Üye
sayfada yeniyim . Benim sosyal ağları yeniden yüklemem gerek. Yanlışlıkla silinmişti. Buradan indirdim ama dosyayı açmadı. Yardım edebilir misiniz ?

MaxipmaN

Üye
sayfada yeniyim . Benim sosyal ağları yeniden yüklemem gerek. Yanlışlıkla silinmişti. Buradan indirdim ama dosyayı açmadı. Yardım edebilir misiniz ?

:ehe 2011den kalma konu o zaman daha anna çıkmamıştı telefondan yükle ya da nokia suiteden

korsan777

Üye
abi ya hani nokia n8 de oyunlar falan vardı biri real golf ---- diğeri need for speed-----diğğeride galaxy diye bir oyun du hani uzayda geçiyodu oo galaxyy yazan uzay gemili opyun onun adını bana söylesene yada oyunları da bu linke at lütfen

kralberk13

kralberk13

Üye
Nokia N8 telefonuma format attım şimdi wifi ye bağlanmıyo ve mobil veriyi açıyorum nete gircem kabul etmiyo 2 sindede sorun var neyapa bilirim yardım lütfen servise vermek istemiyorum servissiz formatsız flaşsız başka seçenek yokmu

Üst Alt