Nokia N8 Format Sonrası Orjinal Dosyalar Burada Video & Resimler Dahil !!!

Sponsorlu Bağlantılar

yavuzbd

Üye
Elinize emeğinize sağlık harika olmuş arkadaşlar..Yalnız National Geographic ana ekran uygulaması inter aktif değil.Ben ilk aldıgımda resim vs gorunuyordu ve o resimler değişiyordu bunda resin çıkmıyor ama uygulama ekranda ve çalışıyor.

sevvalucar

Üye
bn soft format attm sdece hafıza gtii o yuzden resmler cok iyi oldu tesekkrler (:

zyprmz

Üye
ellerine sağlık üstad... güzel bi paylaşım..

delidolu6

Üye
arkadaşlar ben sadece sosyal agını yükleyemedim olmadı programı bulamıyorum nolur biri yardım etsin kafayı yicem yoksa nerden attım su farmatı

melihbeyza

melihbeyza

Üye
kardeşim sen süpersin yaaaa bu telefonu ilk aldığımdan beri aramadığım yer kalmadı servise götürdüm onlar bile istanbula gitmesi lazım demişti koca izmir servisinde bile beceremediler çok teşekkür ederim zahmet olmuş sanaa......;))

Kutals

Kutals

Üye
GrafiXer - Cok tesekkur ederim....Bu dosyalar ise yaradi..Sosyal agi tekrar widget olarak ana ekrana koyabildim...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Elinize emeğinize sağlık harika olmuş arkadaşlar..Yalnız National Geographic ana ekran uygulaması inter aktif değil.Ben ilk aldıgımda resim vs gorunuyordu ve o resimler değişiyordu bunda resin çıkmıyor ama uygulama ekranda ve çalışıyor.
dostum bende gayet normal interaktif olarak çalışıyor widget yaptıktan sonra mini uygulamalar çevrimdışı yazısına bastıysan eğer ondan oluyordur büyük ihtimal. yani internet ayarlarını vs. kontrol et uygulama sorunsuz :oke:

isik saffar

Üye
tesekuler...

Anußis

Anußis

Üye
baba ... harikasın ya *#7370# yaptık :D bi açtım maşallah kökünü kurutmuş telefon :D ama şimdi sayende eskisi gibi dosyalar var sagolasın

cursed_stranger

Üye
yeni yetmeleri lütfen böyle değerli arkadaşlar karşısında değerli yapmayın! Binbaşıymış...

r3b3r

Üye
tskler emege saygı

speed_ellyon

Üye
arkadaşlar Movie Teasers dosyasıda vardı onu nerden bulabilirim

KIVILCIMM

Üye
programı pye indirip telefona gönderdiğimde açılmıyor sanırım pc de farklı bi programla açılıyor ne yapabilirim telefona nasıl aktarabilirim bu programları ? yeni format da attım teli mi tanıyamıyorum ya bir yardımcı olsanız :):evet:

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
videolar açmıyor dosya kilitli diyor dostum

SilentOne

SilentOne

Üye
ellerine saqlık

COKOPRENSSS

Üye
tesekkürler

marsharun

marsharun

Üye
teşekkurler emegne saglık. Yalniz araçlarin içindeki font uygulamasi silindi bende onu da upload edebilir misin?

karadaglı

Üye
on tesekkür saygı sevgi hürmet tesekkür

----------Eklendi @ 16:22:41 ---------- Yazıldı @ 16:15:13 ----------

hepsi var da bir tanesini bulamıyorum movie teasers parammount bulursanız sevinirim

kubilayyendi

Üye
Arkadasım bı program nasıl ındırılır

Üst Alt