Nokia N8 Çelişkisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Çelişkisi
Çarşamba günü Gold mağazasından Nokia N8 satın almıştım çok memnundum fotoğraf çekiminden sesinden falan vs. ama bu sabaha kadar sürdü memnuniyet çünkü oyun oynayim dedim yarıda takıldı telefon kapandı ve açılmadı..! Bir süre sonra şarj almaya başladı kendine geldi ama reset atmaya devam etti aldığım gold mağazasına götürdüm ve değişim yapmak istediğimi söyledim...
Müşteri hizmetlerinde ki beyfendi bilip bilmeden format attı telefonuma ve bilindiği gibi sorunlar çıkmaya başladı ovi maps gibi önce değişim yapacaklarını sonrada yapamayacaklarını söyleyip dalga geçtiler resmen...
Mağaza müdürüne ulaştım ve en sonunda değişimi yaptırdım şu anda 1084 TL değerinde açık hesabım var Gold mağazalarında ama aklıma takılan bir soru var
Bu hatalara rağmen tekrar nokia n8 almalı mıyım bu sorunlar çözülür mü yani ? yoksa tavsiye edebileceğiniz özellikle nokia cihaz var mıdır ?

mc_mfi

Üye
ustam sende niye nokia shopdan almıyon bende ilk sarjda tam oturmadı sandım başka yere tak tım (aslında oturmuş):islik sonra şarzım az gidiyodu halleddiler adamlar işini biliyo keşke nokia shop dan alsaydın:yuru

emre817

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yaptık bi hata işte ama sonuçta iademi ettim açık hesabıma yatırdılar paramı sorun değil stoklara gelince tekrar alsam mı die düşünüyorum işte yardım ederseniz sevinirim yada başka bir telefon tavsiye ederseniz çok memnun olurum

sh0ck

sh0ck

Üye
Hocam, bende N8 aldım. Fakat herhangi birşey ile karşılaşmadım. Ne Şu meşhur sürekli Restart sorunu, ne şu şarj olurken ekranda beliren karartı, ne de farklı bir problem.

Kanımca bu sorunların nedeni, Üretildiği yerden kaynaklı sorunlar.. Yani fabrikalardaki montaj hatalarından kaynaklanıyor bu problemlerin hepsi.. Benim telefonum Nokia Shop'tan alma değil. Ama çok şükür allaha, nazarda değmesin, hiç bir problemim yok... Yani demek istediğim, şanssızlıktan kaynaklı bu sorunlar...

Ne alman gerektiği konusuna gelince, senin yerinde olsam o parayı geri alır.. Farklı ve sağlam bi yerden N8 alırdım. Örneğin denildiği gibi Nokia Shoplar.

Ki Alacağım telefon Nokianın en üst modeli olsun diyorsan, Şuan N8'den alasını bulamassın. C6 modelleri falan var ama, incele istersen ...

Veya o parayı 2 'ye çarp, üstüne kdv'sini ekleyip, araba, bilgisayar, LCD Plazma parasına iPhone 4 al..

emre817

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim geçen haftaya kadar iphone 4 vardı ancak tatmin etmiyodu şarj süresi o yüzden nokia ya geçiş yaptım yine nokia N8 alcam sanırım ama tekrar stoklara girmesini bekliyorum 1084 TL değerinde kullanım çekim var gold mağazasından yani param yerine değişim kartı gibi bişe aldım

skyhanb

skyhanb

Üye
ustam sende niye nokia shopdan almıyon bende ilk sarjda tam oturmadı sandım başka yere tak tım (aslında oturmuş):islik sonra şarzım az gidiyodu halleddiler adamlar işini biliyo keşke nokia shop dan alsaydın:yuru

Kardeş seninde şarjın az mı gidiyo du ne kadar yani ?Bende o sorun var ve nasıl halledicem bilmiyorum adamlar pekte ilgilenmiyo bırakman lazım diyolar vs :S 1 gün zor gidiyo şarjım ya anlamadım birşeyde yapmıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

üstelik nokia shoptan aldım yani '!

emre817

Üye
    Konu Sahibi
bende gold dan aldım ama nokia.com AŞ garantili cihazım nokia shoplar ilgileniyo ancak değişim için gold dan talep ettim biraz zor olsa da başardım en sonunda :)

cepanokia

cepanokia

Üye

yeni yazılımın gelmesi beklenmekte n8 modelinde.. ki bende kullanmaktayım su anda n8 i arada sırada kilitlenme sorunu yaşıyorum ancak 15 saniye sonra kendine geliyor..:naughty:

Ancak yinede baska telefon alacaksan n8 den vazgecme derim.. ki yıllardan beridir nokia satmaktayım beni daha fazla cezbeden baska bir telefon görmedim Nokia'da ..

Bu arada gecen telefonu bir kasayım dedim arka planda tam 38 uygulama aynı anda çalıştırdım 39 uncuyu açarken telefon sapıttı..:vur :) ve sapıtana kadar da gerçekten kasmadı... ki bu uygulalamarın coğu oyundu.... ben bunu basaracak baska bir telefon görmedim açıkcası.. hem işlemci hemde işletim sistemi bence cok cok basarılı... kilietlenme elbette oablir üretici firma bunu mutlaka çözecektir yazılımı ile

N8 e devam daha iyisi cıkana dek.. :oke:

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
Çarşamba günü Gold mağazasından Nokia N8 satın almıştım çok memnundum fotoğraf çekiminden sesinden falan vs. ama bu sabaha kadar sürdü memnuniyet çünkü oyun oynayim dedim yarıda takıldı telefon kapandı ve açılmadı..! Bir süre sonra şarj almaya başladı kendine geldi ama reset atmaya devam etti aldığım gold mağazasına götürdüm ve değişim yapmak istediğimi söyledim...
Müşteri hizmetlerinde ki beyfendi bilip bilmeden format attı telefonuma ve bilindiği gibi sorunlar çıkmaya başladı ovi maps gibi önce değişim yapacaklarını sonrada yapamayacaklarını söyleyip dalga geçtiler resmen...
Mağaza müdürüne ulaştım ve en sonunda değişimi yaptırdım şu anda 1084 TL değerinde açık hesabım var Gold mağazalarında ama aklıma takılan bir soru var
Bu hatalara rağmen tekrar nokia n8 almalı mıyım bu sorunlar çözülür mü yani ? yoksa tavsiye edebileceğiniz özellikle nokia cihaz var mıdır ?
gold ve dartyde garantiyi kendisi veriyor diye biliyorum yurtdışından parça parça getirip kendisi birleşiriyor birşey olduğunda bir sorun olduğunda nokia shopa gitmiyorsun golda teknikservisi bakıyor bu yüzden piyasadan düşük fiyata satıyorlar.

emre817

Üye
    Konu Sahibi
gold ve dartyde garantiyi kendisi veriyor diye biliyorum yurtdışından parça parça getirip kendisi birleşiriyor birşey olduğunda bir sorun olduğunda nokia shopa gitmiyorsun golda teknikservisi bakıyor bu yüzden piyasadan düşük fiyata satıyorlar.

Cihazımın üstüne Nokia.com AŞ garantili yazıyordu bende nokia shop a uğrayıp baktırdım evet garantimiz altında denildi

SilentOne

SilentOne

Üye
adamlar nerden vurugun yapcam die neler yapıyor

fatihkul

Üye
ben 2 haftadır kullanıyorum ufak tefek sorunlar dışında hiçbir sorun olmadı onlarında çözümü çok basitmiş dün yaklaşık 11 saat aralıksız kullandım güç tasarrufunda istanbul muğla arası yoldaydımda 2 film izledim 5.5 saat sürdü onun dışında navigasyon ful açıktı 4 saate yakında müzik dinledim muğlaya vardığımda şarjın %20 si kalmıştı bu şimdi sorun mu oluyo yoksa şarjı çok mu gidiyo diğer telefonlarda nasıl normal mi

5800v60

Üye
N8 i 5800 la takas yapim dedim 200tl ye saydılar n8in fiyatı 1100tl.üstüne900tl vermem gerek.sizce bu fiyat nasıl?5800 ucuza gidecek gibi geldi bana.geçen sene 540tl ye aldım 5800i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt