Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

mdpdpmgjt

Üye
selamun aleykum mağazadaki bazı uygulamalar yüklenemiyor yükleme hazırlanılıyor diyor bekletiyor sonra (yüklenemedi) diyor daha önce yükleniyordu sanırim hard formattan sonra oldu bayağı bi araştırdim nedeni(smart installer) mış smart installerı nerdn bulabilrim buldum bi tane ama yùklemedi hatası veriyor aynı yardımcı olursanız sevinirim
sis editorden cıkartyorum yine olmuyor o da yüklenemedi hatası veriyor

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
selamun aleykum mağazadaki bazı uygulamalar yüklenemiyor yükleme hazırlanılıyor diyor bekletiyor sonra (yüklenemedi) diyor daha önce yükleniyordu sanırim hard formattan sonra oldu bayağı bi araştırdim nedeni(smart installer) mış smart installerı nerdn bulabilrim buldum bi tane ama yùklemedi hatası veriyor aynı yardımcı olursanız sevinirim
Dead Flash At

• Beğen
Tepkiler: mdpdpmgjt
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Arkadaşında dediği gibi deac flash atabiliyorsanız atın. Yada telefonu hackleyipte yüklemeyi deneyin dosyayı.

• Beğen
Tepkiler: mdpdpmgjt

kadsamuy

Üye
Nokia C7 büyük saat ekran koruyucuyu aktif hale getiriyorum ancak tus kılıdı kapandıgında saat bır anlık gozukuyor kayboluyor sureklı gorunmesını ıstıyorum.Güç tasarruf ayarı kapalı yani sorun ondan kaynaklanmıyor.Daha once calısıyordu iki gündür çalısmıyor...

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Nokia C7 büyük saat ekran koruyucuyu aktif hale getiriyorum ancak tus kılıdı kapandıgında saat bır anlık gozukuyor kayboluyor sureklı gorunmesını ıstıyorum.Güç tasarruf ayarı kapalı yani sorun ondan kaynaklanmıyor.Daha once calısıyordu iki gündür çalısmıyor...
Ekran Parlakliğin Düşükmü?

mc1137

Üye
C6-01 STATÜ BARINDA WHATSAP MESAJ BİLDİRİMİ GELMİYOR YARDIM

bnymn-ozn

bnymn-ozn

Üye
cihan sağol sorusunu cevaplamışsın....Başka sorusu olan yok mu? :D
arkadaslar ben daha yeni hesap açtim pek
anlamiyorum geçen telefona format attim
telefonumdan fotograf ve video düzenleyici
silindi nasil yukleyebilirim???

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
arkadaslar ben daha yeni hesap açtim pek
anlamiyorum geçen telefona format attim
telefonumdan fotograf ve video düzenleyici
silindi nasil yukleyebilirim???
Forumda Mevcut Fakat Hack Gerektirebilir

alikal8486

Üye
iyi günler n8 de sosyal ağ servisi kapatıldı. Buna alternatif paylaşım yapabileceğimiz uygulama var mıdır.

memxeg

Üye
s.a n8 telefonuma nokıanın sitesinde yazan bi programı yükleyip kurdum telefona bişeyler yaptı ve telefon aynı bu şekilde
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
çoook ama çook acil yardım edin Lumia Software Recovery Tool ile yükleme yaptıktan sonra oldu nokıa yaısından sonra 5 nokta gelip gidiyo sonra ekran kapanıp sadece tuş ışığı yanıyo okadar ne yapmam ne yüklemem lazım çok acil yardım edin herşeyi denedim hard reset atılmıyo

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
s.a n8 telefonuma nokıanın sitesinde yazan bi programı yükleyip kurdum telefona bişeyler yaptı ve telefon aynı bu şekilde
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
çoook ama çook acil yardım edin Lumia Software Recovery Tool ile yükleme yaptıktan sonra oldu nokıa yaısından sonra 5 nokta gelip gidiyo sonra ekran kapanıp sadece tuş ışığı yanıyo okadar ne yapmam ne yüklemem lazım çok acil yardım edin herşeyi denedim hard reset atılmıyo
Dead Flash At

savaza

savaza

Üye
Arkadaşlar nokia n8 sistemini yanlışlıkla sildim ve mağaza uygulaması çalışmaz hale geldi bana yardımcı olabilecek birisi var mı ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye

Üst Alt