Son sürüm zaten yüklü telefonunda fp2 sadece ikinci nesil cihazlar(603 700 701 808pw) için gelen bir sürüm bu yüzden hiç beklemeelimde nokia n8 (RM-59(111.040.1511) belle refresh yüklü
Aynı şekilde elimde birde e6 var ondada refresh yüklü belle fp 2 çıkalı çok oldu ve bende elimdeki iki cihaza fp2 yüklemek istiyorum nokia.com dan indirdim nokia suit ile baglıyıp güncelleme kısmına geldiğimde 2 telefondada güncelleme yok diyor nasıl olur fp2 çıkalı çok oldu neden güncellemeleri görmüyor bu sorun neyden kaynaklanıyor yelefonlara hard format atıp denedim sorunun yazılımsal oldugunu tahmin ediyorum ama sorunlu yazılım telefonlardamı yoksa nokia suittemi bu sorunu nasıl asabilirim yardıma ihtiyacım var daha öncesinde aynı bilgisayardan pc süiti ilk yüklediğim zaman 701 baglayıp fp2 yüklemiştim ama sonrasında biçok nokia bagladım o bilgisayara sizde benim tahmin ettiğim şeyimi tahmin ediyosunuz![]()
yardımlarınızı bekliyorum

Kolayı Var Telefona Dead FLash Atıcaksın Sonrada Tarihini Saatini Ayarlayacaksın Kurtulacaksın.arkadaşlar elimde c6-01 var. belle refresh güncellemesi yapılmış. makinaya format da atmıştım yazacağı hatanın düzelmesi için. hatd format attım, düzelmedi. bir akıllı arkadaş şu uygulamalardaki süresi geçmiş sertifika hatasından kurtulmak için güvenilir site sertifikaları bölümündeki tümdosyaları elle sildirmişti. hem yöntem işe yaramadı. hem de telefon her girdiğim sitee siteye güveniyor musun diye sormaya baladı. format filan kar etmiyor. bu hatayı düzeltme yöntemini bilen var mı? şimdiden teşekkürler
Nokia N8: Reset hard format - MaxiCepn8 hard format atamıyorum acil yardım!!!
telefonu kapat kamera-ses kısma-menü tuşlarına.basılı tut ve aç titreyince sadece güç tuşunu bırak noktalara gelene kadar diğer tuşlara basılı tut format olur.Denileni yapıyorum zaten, fakat olmuyor,telefon formatlanmıyor!!!
Halit'in de dediği gibi önce telefonunu kapat ilk önce .ses kısma tuşuna bas bırakma + Kamera tuşuna bas bırakma + Menü " tuşuna bas bırakma ve güçDenileni yapıyorum zaten, fakat olmuyor,telefon formatlanmıyor!!!
Ben nokia c6 01 telefonumda uygulamalardan çıkan linkler telefonumun tarayıcısından açılıyor Ben bunu istemiyorum, yani şu soru bana bildirilsin; hangi tarayıcı ile devam etmek istersin diye. Çünkü telefonun kendi tarayıcısı berbat çalışıyor
miniyi orda Niye göremiyoruz mini daha iyi

Orjinal Kulaklıkda Yapıyorsa Giriş Bozuk Olabilir Orjinal Değilsede Yapabilir Yapacak Bişey Yok.benim c6 01 kullaklık sorunu var kulaklığı takıyorum ekranda simgesi yok ama fm radyoyu höperlörden veriyor ..yardım
HQ Olarak Açbenim nokia c6 01 telefonumdan internetten izlediğim videoların görüntü kalitesi düşük bunu nasıl arttırabilirim ?
bi kere başka kullaklık takmıştım orjinal nokia değil ondan sonra böyle oldu .. Cevap için teşekkür buaradamesaj atıyorym turkcell diyor bu mesajı onay yazıp cevapla cevaplayacam ama geçersizzz kartvizit diyor. bunun hakkında bilgisi olan varmı. Telefonlamı alakalı c6 01 telefonOrjinal Kulaklıkda Yapıyorsa Giriş Bozuk Olabilir Orjinal Değilsede Yapabilir Yapacak Bişey Yok.
HQ Olarak Aç
hard format attmıştım olmadı senin dediğinide bi yapayımYazılım İle İyi Bir Uğraşmişsin Anlaşilan Cihaza Bir Dead Flash At Düzelir Büyük Olasılıkla
nasıl hq olarak açıcaz?nasıl hq olarak açıcaz?nasıl hq olarak açıcaz?nasıl hq olarak açıcaz?nasıl hq olarak açıcaz?Orjinal Kulaklıkda Yapıyorsa Giriş Bozuk Olabilir Orjinal Değilsede Yapabilir Yapacak Bişey Yok.
HQ Olarak Aç
You Tubeden İzliyorsan Görürsünde Dğer Siteler İçin Ayar Varsa Yoksa Yapacak Bişey Yoknasıl hq olarak açıcaz?nasıl hq olarak açıcaz?nasıl hq olarak açıcaz?nasıl hq olarak açıcaz?nasıl hq olarak açıcaz?