Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

koridorunsonu

Üye
şunu açarmısın ne yapmalıyım, açık açık anlatır mısın

H454Nmuaz

Üye
Benim tel. Nokia c6_01e hard format attım resim ve video düzenleyiciler silindi sonra internette bi kaçtane buldum ama onlarda uygun deil benim orjinal c6 nın düzenleyicilerini nerde bulabilirim.Eğer bilginiz varsa bir yardım etseniz güzel kardeşim.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Benim tel. Nokia c6_01e hard format attım resim ve video düzenleyiciler silindi sonra internette bi kaçtane buldum ama onlarda uygun deil benim orjinal c6 nın düzenleyicilerini nerde bulabilirim.Eğer bilginiz varsa bir yardım etseniz güzel kardeşim.
Forumda Var? Denedinmi Onlari

H454Nmuaz

Üye
bir tanesi olmadı diyerinde indiremedim link yoktu

H454Nmuaz

Üye
Dead flash nasıl oluyor?

H454Nmuaz

Üye
Teşekkürederim

bixici1987

bixici1987

Üye
n8 ı bılgısayara depolama modunda baglamıstım telefondakı ve hafıza kartında kı dosyalar ornegın musıcler exe dosyası oldu nasıl duzeltebılırım bı yardım edın

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
n8 ı bılgısayara depolama modunda baglamıstım telefondakı ve hafıza kartında kı dosyalar ornegın musıcler exe dosyası oldu nasıl duzeltebılırım bı yardım edın
Pcde Virüs Var Biçimlendirmen Lazım

_ilyas_

Üye
ben maxicepten sis uygulama indiremiyorum linke basıyorum indirmiyor hard formatta attım gene olmadı

serif.deniz

Üye
selamun aleykum arkadaşlar yurtdışından n8 hediye geldi bana telefonun türkçe dil desteği yok ve uygun türkçe flash dosyalarını bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

rm kodu : RM-596 111.040.1511 059D9Z4

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
selamun aleykum arkadaşlar yurtdışından n8 hediye geldi bana telefonun türkçe dil desteği yok ve uygun türkçe flash dosyalarını bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

rm kodu : RM-596 111.040.1511 059D9Z4
Vaslm Telefona Dead Flash ATacaksın O Zaman Türkçe Olur

erosennin

Üye
arkadaşta c6 01 kullanıyorum. Sol üst köşede Sürekli 'bağlanılamadı, varolan bağlantı yok' diye bir bildirim gelip gidiyor. Internet bağlantısı isteyen programlar felan hep kapalı. Sorun yaratıyor Video felan izlerken. Bir çözüm var mi

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ailemle görüntülü görüşebileceğim uygulama var mı ada sesli de olur symbianda öle bir uygulama var mı skyp tarzı

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
ailemle görüntülü görüşebileceğim uygulama var mı ada sesli de olur symbianda öle bir uygulama var mı skyp tarzı
+im
nimbuzz
ABuddy
Agile messenger
Paltak
Bunlari araştır biri iyi çıkar belki
Ve fring

Son düzenleme:
nataraj marble

nataraj marble

Üye
Arkadaşlar Nokia C6-01 kullanıyom. 609 sürümünde sonraki yüklediğim tüm sürümlerde whatsapp kasıyor. Çözümü var mı bunun?

Üst Alt