Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Nokia e6 telefonum var. Telefon ilk açıldığında ve uygulama yüklerken 1 kere sistem hatası uyarısı veriyor ve sonra işleme devam ediyor. Bu uyarının sebebi ne olabilir?
Büyük Olasılıkla Sistem Dosyalarından Birisi Zarar Gördü Telefona Dead Flash At Düzelir Bilmediğiniz Şeyleri Silmeyeye Çalişin

savaza

savaza

Üye
1-giriş ekranının fazla olması ,
2-kısayolun çok olması,
3-uygulamaların fazla olması
yukarıdaki yazdıklarım şarjın çabuk bitmesinde etkili mi. ?

Telefon şarjda iken telefon dan what sap gibi uygulamaları kullanmak batarya ömrünü kısaltırmi ?

SADECE BILGILI OLAN BIRISI YARDIMCI OLABILIR MI ?

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
1-giriş ekranının fazla olması ,
2-kısayolun çok olması,
3-uygulamaların fazla olması
yukarıdaki yazdıklarım şarjın çabuk bitmesinde etkili mi. ?

Telefon şarjda iken telefon dan what sap gibi uygulamaları kullanmak batarya ömrünü kısaltırmi ?

SADECE BILGILI OLAN BIRISI YARDIMCI OLABILIR MI ?

1 ve 2 doğrudan, 3 de dolaylı olarak pilin çabuk tükenmesinde etkilidir tabi ki.(Önemli olan pasif hafızanın ne kadar dolu olduğu değil, önyüklemeyi etkileyen ve ram üzerinde sömürü etkisi olan [arka planda çalışan] uygulamaların fazlalığıdır.)

Batarya ile çalışan tüm cihazlar için geçerli bir başka kural da (başta dizüstü pc) hem şaj hem de tüketimin aynı anda gerçekleştirilmesi batarya ömrünü olumsuz yönde net biçimde etkiler.Yeni nesil dizüstü bilgisayarlarda bu sorun önemli ölçüde giderilmiştir.Pc prize bağlı olduğunda enerjiyi bataryadan değil de, doğrudan prizden gelen akımı kullanmayı akıl etmişlerdir.

savaza

savaza

Üye
1 ve 2 doğrudan, 3 de dolaylı olarak pilin çabuk tükenmesinde etkilidir tabi ki.(Önemli olan pasif hafızanın ne kadar dolu olduğu değil, önyüklemeyi etkileyen ve ram üzerinde sömürü etkisi olan [arka planda çalışan] uygulamaların fazlalığıdır.)

Batarya ile çalışan tüm cihazlar için geçerli bir başka kural da (başta dizüstü pc) hem şaj hem de tüketimin aynı anda gerçekleştirilmesi batarya ömrünü olumsuz yönde net biçimde etkiler.Yeni nesil dizüstü bilgisayarlarda bu sorun önemli ölçüde giderilmiştir.Pc prize bağlı olduğunda enerjiyi bataryadan değil de, doğrudan prizden gelen akımı kullanmayı akıl etmişlerdir.
kardeşim arka planda çalışan uygulamaları kapatıyorum genelde Ben yine de sorun olur mu.

Birde telefon şarjda iken tak çıkar yapmak olumsuz etkiler mi ?

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Arka plan ne kadar temizse, stabilite de o kadar iyidir sorun olmaz. :)
kardeşim arka planda çalışan uygulamaları kapatıyorum genelde Ben yine de sorun olur mu.

Birde telefon şarjda iken tak çıkar yapmak olumsuz etkiler mi ?

Hayır.
Ancak bataryaların ömrü konusunda tam dolum ve tam boşalım sayıları da etkilidir.Yeniden şarj edilebilir piller için, üreticisi tarafından bir rakam verilir, sallıyorum 1000 defa doldurmaya kadar tam performans verir diye.Yani ömür boyu kullanamıyoruz maalesef :)

savaza

savaza

Üye
:) eyvallah bu gidişte benim n8 batarya istiyor da hayırlısı . Teşekkürler

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Ben de düşünüyorum ama çok pahalı, gözünü çıkarmışlar iyice.:blink:

savaza

savaza

Üye
Son düzenleme:
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Beyler, uygulaması durduruldu mu ? Çok sevdiğim ve sık kullandığım bir programdı ve de çok kaliteliydi ama liste artık güncellenmiyor ve sunucu bağlantı hatası veriyor.Sizde de öylemi acaba ?

savaza

savaza

Üye
Beyler, uygulaması durduruldu mu ? Çok sevdiğim ve sık kullandığım bir programdı ve de çok kaliteliydi ama liste artık güncellenmiyor ve sunucu bağlantı hatası veriyor.Sizde de öylemi acaba ?
o Nasıl bir uygulama kardeşim.

symztrk28

symztrk28

Üye
telefonumu kilitleyince ekran kararmıyor ve microsoft apps i silemiyorum.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
savaza

savaza

Üye
arkadaslar n8 de guncelleme nasil kapatilir?

symztrk28

symztrk28

Üye
Tuş kilidini kapayınca ekran kararmaması bazen bende de oluyor ve telefonu kapatıp açınca düzeliyor.
sorun da buydu ya zaten. Pes pese en az on kez telefonumu yemiden baslattım ve düzelmedi ama sonra telefonu avtıktan sonra tuş kilidi kapanma süresi gelmeden once telefonla birkaç dakika ilgilendim, müzik çalara filan girdim ve tuş kilidini kapattığımda ekran karardı. Düzeldi yani. Ama bu benim için büyük sıkıntı oluyor. Bunu düzeltmenin yolunu arıyorum.

savaza

savaza

Üye
n8 de galeriye girdigimde birsey gonderecegim zaman whatsap la gonderme yok seceneklerde acil yardim

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
n8 de galeriye girdigimde birsey gonderecegim zaman whatsap la gonderme yok seceneklerde acil yardim
Alt bardaki paylaşa basmayacaksın.
Seçenekler>Gönder>Whatsapp yapmayı dene

savaza

savaza

Üye
zaten Öyle yapıyorum

Üst Alt