nataraj marble
Üye
786 yi Kur Telefonda Sıkıntı Vardir
Galiba flashlasam iyi olcak

786 yi Kur Telefonda Sıkıntı Vardir

Dead Flash Atselamun aleykum mağazadaki bazı uygulamalar yüklenemiyor yükleme hazırlanılıyor diyor bekletiyor sonra (yüklenemedi) diyor daha önce yükleniyordu sanırim hard formattan sonra oldu bayağı bi araştırdim nedeni(smart installer) mış smart installerı nerdn bulabilrim buldum bi tane ama yùklemedi hatası veriyor aynı yardımcı olursanız sevinirim
sis editorden cıkartyorum yine olmuyor o da yüklenemedi hatası veriyor
Arkadaşında dediği gibi deac flash atabiliyorsanız atın. Yada telefonu hackleyipte yüklemeyi deneyin dosyayı.selamun aleykum mağazadaki bazı uygulamalar yüklenemiyor yükleme hazırlanılıyor diyor bekletiyor sonra (yüklenemedi) diyor daha önce yükleniyordu sanırim hard formattan sonra oldu bayağı bi araştırdim nedeni(smart installer) mış smart installerı nerdn bulabilrim buldum bi tane ama yùklemedi hatası veriyor aynı yardımcı olursanız sevinirim
sis editorden cıkartyorum yine olmuyor o da yüklenemedi hatası veriyor
Ekran Parlakliğin Düşükmü?Nokia C7 büyük saat ekran koruyucuyu aktif hale getiriyorum ancak tus kılıdı kapandıgında saat bır anlık gozukuyor kayboluyor sureklı gorunmesını ıstıyorum.Güç tasarruf ayarı kapalı yani sorun ondan kaynaklanmıyor.Daha once calısıyordu iki gündür çalısmıyor...
Gelmez Normal Bişey Gelmesi İçinde UğraşmaC6-01 STATÜ BARINDA WHATSAP MESAJ BİLDİRİMİ GELMİYOR YARDIM
arkadaslar ben daha yeni hesap açtim pekcihan sağol sorusunu cevaplamışsın....Başka sorusu olan yok mu?![]()
Forumda Mevcut Fakat Hack Gerektirebilirarkadaslar ben daha yeni hesap açtim pek
anlamiyorum geçen telefona format attim
telefonumdan fotograf ve video düzenleyici
silindi nasil yukleyebilirim???
Nasíl yani daha açik anlatir misin?Forumda Mevcut Fakat Hack Gerektirebilir
Video ve Fotoğraf düzenleyici Symbian^3 Refresh-FP1-FP2 Unsigned - MaxiPDA - MaxiCepNasíl yani daha açik anlatir misin?
Denedim olmadi Sertifika falan diyor
hack şartDenedim olmadi Sertifika falan diyor
hack nasil olacakhack şart
Dead Flash Ats.a n8 telefonuma nokıanın sitesinde yazan bi programı yükleyip kurdum telefona bişeyler yaptı ve telefon aynı bu şekildeMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızçoook ama çook acil yardım edin Lumia Software Recovery Tool ile yükleme yaptıktan sonra oldu nokıa yaısından sonra 5 nokta gelip gidiyo sonra ekran kapanıp sadece tuş ışığı yanıyo okadar ne yapmam ne yüklemem lazım çok acil yardım edin herşeyi denedim hard reset atılmıyo
Dead Flash At DüzelirArkadaşlar nokia n8 sistemini yanlışlıkla sildim ve mağaza uygulaması çalışmaz hale geldi bana yardımcı olabilecek birisi var mı ?