Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
hocam anlamadım tam ama format attın mı daha önce telefona ?
şöyle diyeyim önceden epey attım da sonra evols yükledim sonra avkon .mif ten kaynaklanan bi sorunum vardı ust barda simgeler falan görünmüyordu xplorer ve rompatcher uygulamaları da hafıza kartındaydı çıkarıp tekrar taktım telefon hafıza kartını görmedi bende o ara atmıştım telefon düzeldi sonra bi daha da atmadım kardeşim.

Abstract_Loco

Üye
kardeşim eğer evols attıysan mağazanın sorunsuz çalışması lazım bende uzunca bi süre çalışmadı evolstan sonra güncelleme yaptım gayet sorunsuz çalışıyor onun sorununu bilemedim. Ama yeni mağaza var app list diye istersen onu yükle yeni sürümler falan var hem onda normal mağazada olmayan :)

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
kardeşim eğer evols attıysan mağazanın sorunsuz çalışması lazım bende uzunca bi süre çalışmadı evolstan sonra güncelleme yaptım gayet sorunsuz çalışıyor onun sorununu bilemedim. Ama yeni mağaza var app list diye istersen onu yükle yeni sürümler falan var hem onda normal mağazada olmayan :)
Link?

filci

Üye
Selamın Aleyküm Arkadaşlar! :)
Nokia N8 RM-596 telefonum var.
Telefonuma flash atıcam fakat Nokia Suite ve Phoenix programları telefonumu görmüyor ama bilgisayarım görüyor.
Ne yapabilirim?

Abstract_Loco

Üye
yanlış bi flash geçmişi olmuş ise eğer dead flash yapman gerekebilir. :) başka türlü görmesi lazım bilgisayar görüyorsa eğer :)

Patupan

Üye

ters dönüyor derken menüde vidgetler ters durumdamı
Abicim menüde aşağı iniyorum bir yerden sonra menüdeki simgeler yazılarıyla birlikte ters dönüyor yardımcı olabilir misiniz?

Abstract_Loco

Üye
cfw atıp maximod kurduysan eğer. Oradan yada başka bi şekilde klasörlü vs menü modu uyguladıysan eğer ondan kaynaklı olabilir. Format yada flash atman gerek.

• Beğen
Tepkiler: fatih_kutahya

Patupan

Üye
cfw atıp maximod kurduysan eğer. Oradan yada başka bi şekilde klasörlü vs menü modu uyguladıysan eğer ondan kaynaklı olabilir. Format yada flash atman gerek.

E: ye format attım düzeldi,teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Abstract_Loco

hawk241

Üye
nokia c6 babam kullanıyor bi sorun olustu yapamadım arama yapıldıgında direk cevapsız diyor.arama yapamıyorum nedenini bilen varmı ?

murat bacak

Üye
arkadaslar c7 e posta güncellemesi yapamıyorum telefon kapanıyo yardım

savaza

savaza

Üye
arkadaşlar n8 için sertifikalı ofis programı lazım yardımcı olabilirmisiniz ?

akaya_can

akaya_can

Üye
arkadaşlar c6 01 kullanıyorum, nokia Internet radyo programında radyolari açmaz oldu, hizmet dışı gibi birşeyler yazıyor yardım ? Teşekkürler şimdiden:)arkadaşlar c6 01 kullanıyorum, nokia Internet radyo programında radyolari açmaz oldu, hizmet dışı gibi birşeyler yazıyor yardım ? Teşekkürler şimdiden:)

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
arkadaşlar radyo kullanarak çal n8 var onda kullanıyorum.güzel program ama bana onun kurulum dosyası lazım.
Yani sis, veya sisx olanı. Geçenlerde dekkeldi idi indirmedimdi. Şimdide arıyorum. Babamda
c6-00 var. O kullanacak arabada. Arabanın orjinal cd caları bozukta radyo frekansı ile arabada dinleyecek. Sitede gezindim bulamadım, veyada bana denk gelmedi bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

ByBilir

ByBilir

Üye
NOKİA C7 SYMBİAN HACK YAPMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
konu açtım ama cevap veren olmadı benim c6-01 telefonumun ekranındaki bazı simgeler ne açarsam açayım açık mavi şekilde ekranda görünüyo alt ve üst barlarda hafif koyu şekide görünüyo (görünen simgeler; geri tuşu menü tuşu batarya simgesi alt ve üst bar) ne yapmam gerekiyo biri yardımcı olsa? :/ bide cihazı yaklaşık 2senedir kullanıyırum cihaz muhtemelen 3 senelik şuan

Üst Alt