Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
konu açtım ama cevap veren olmadı benim c6-01 telefonumun ekranındaki bazı simgeler ne açarsam açayım açık mavi şekilde ekranda görünüyo alt ve üst barlarda hafif koyu şekide görünüyo (görünen simgeler; geri tuşu menü tuşu batarya simgesi alt ve üst bar) ne yapmam gerekiyo biri yardımcı olsa? :/ bide cihazı yaklaşık 2senedir kullanıyırum cihaz muhtemelen 3 senelik şuan
orjinal yazılım mı kullanıyorsun yoksa cfw mi?
konu açtım ama cevap veren olmadı benim c6-01 telefonumun ekranındaki bazı simgeler ne açarsam açayım açık mavi şekilde ekranda görünüyo alt ve üst barlarda hafif koyu şekide görünüyo (görünen simgeler; geri tuşu menü tuşu batarya simgesi alt ve üst bar) ne yapmam gerekiyo biri yardımcı olsa? :/ bide cihazı yaklaşık 2senedir kullanıyırum cihaz muhtemelen 3 senelik şuan

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
orjinal yazılım herhangi bi oynama yok zaten ekranla ilgili sanırım ekran görüntüsü aldığımda görüntüde görünmüyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
orjinal yazılım herhangi bi oynama yok zaten ekranla ilgili sanırım ekran görüntüsü aldığımda görüntüde görünmüyor
bilgilerini yedekleyip soft format at, büyük ihtimalle düzelir..

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
bilgilerini yedekleyip soft format at, büyük ihtimalle düzelir..
deneyecem inşallah olur teşekkürler

edit: ne yazıkki işe yaramadı hem soft hem hard denedim arkadaşım ekranı şoklatmak ile ilgili birşey söylemişti işe yararmı ayrıca maliyeti çok tutarmı?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy
savaza

savaza

Üye
n8 için en güzel uygulamarın bulunduğu bir paket paylaşirmısınız ?

Abstract_Loco

Üye

edit: ne yazıkki işe yaramadı hem soft hem hard denedim arkadaşım ekranı şoklatmak ile ilgili birşey söylemişti işe yararmı ayrıca maliyeti çok tutarmı?

Hocam nasıl olduğunu tam anlamadım sen o halinin bi resmini atabilirsen belki saha çok yardımcı olma şansımız olur
n8 için en güzel uygulamarın bulunduğu bir paket paylaşirmısınız ?

Symbian 3 genel bölümünde hızlı sistem tavsiyeleri ve güncellemeler gibi bi üst başlık var oradan bakabilirsin gerekli tüm uygulamalar orada mevcut.

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
Hocam nasıl olduğunu tam anlamadım sen o halinin bi resmini atabilirsen belki saha çok yardımcı olma şansımız olur

Symbian 3 genel bölümünde hızlı sistem tavsiyeleri ve güncellemeler gibi bi üst başlık var oradan bakabilirsin gerekli tüm uygulamalar orada mevcut.

resmini çektiğimde görünmüyor işte sorunda orda şöyle anlatiyim mesela seçenekler simgesi sanki orda iz olarak kalmış gibi ne yaparsam yapayım açık mavi saydam şekilde görünüyo ama resim çektiğimde orada herhangi birşey görünmüyor batarya simgeside aynı şekilde umarım anlatabilmiştim :/

Emrgncy

Emrgncy

Üye

formatla düzelmediyse donanımsal bir sorun var demekltir, ekran şoklatma konusunda bilgim yok ama sana uyarım bilmediğin yerlere telefon teslim etme, sonra Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursun...

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
formatla düzelmediyse donanımsal bir sorun var demekltir, ekran şoklatma konusunda bilgim yok ama sana uyarım bilmediğin yerlere telefon teslim etme, sonra Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursun...
tavsiyen için saol baya bi araştırıp öyle veririm zaten yardım için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
savaza

savaza

Üye
çok teşekkürler

muhsin10

Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba ben MMMOOO Start8 premium versiyona çevirebiliyoz mu ya hiç bi yerde bulamadım ...

Grand63

Grand63

Üye
Merhaba
Ben C6-01 kullanıyorum ve telefon kafayı yedi artık saglan bi rom bilen varsa link atabilir mi telefon ile çektigim fotolar bile bir süre sonra bozuluyor oyun yüklenmiyor.

muhsin10

Üye
arkadaşlar telefonum.c7 01 internetten yabancı dizi izlemek istiyorum fakat hiç bi sitede videolar açılmıyor bildiginiz yabancı dizi izlenen site var mı

Abstract_Loco

Üye
Merhaba
Ben C6-01 kullanıyorum ve telefon kafayı yedi artık saglan bi rom bilen varsa link atabilir mi telefon ile çektigim fotolar bile bir süre sonra bozuluyor oyun yüklenmiyor.

rom olmaz ama düzenlenmiş cfw bulup flash atabilirsin, telefonlar çok daha verimli çalışıyo öyle.
arkadaşlar telefonum.c7 01 internetten yabancı dizi izlemek istiyorum fakat hiç bi sitede videolar açılmıyor bildiginiz yabancı dizi izlenen site var mı

maalesef hocam youtube dışında bizim telefonlar fazla oynatamıyor, bi dizimag vardı oynattığı onuda yalan ettiler.

savaza

savaza

Üye
GÜZEL BİR TV PROGRAMI VARMI GÜNCEL ?

savaza

savaza

Üye
nokia n 8 de çalışır mı acaba )?

savaza

savaza

Üye
çalışmadı kardeşim