yükleme talimatlarına uydun mumerham arkadaşlar telefonuma evols yükledim ancak telefonun mp3 playerı kütüphaneyi yenileyemiyor diskte ter yok hatası veriyor ne yapabilirim acil yardım.

merham arkadaşlar telefonuma evols yükledim ancak telefonun mp3 playerı kütüphaneyi yenileyemiyor diskte ter yok hatası veriyor ne yapabilirim acil yardım.
hayırlı günler arkadaşlar ben c 7 kulanyorum asult degl gezerken gördüm merak ettim bu fp 1 yada 2 nedir ne özelliğidir bilgi verirseniz sevinirim
arkadaşlar c6 01 için flash player destekli web tarayıcı arıyorum...
Arkadaşlar size iki soru sorcam baba yardımcı olabilirmisiniz babamda c7 var sizce bu telefonu belle sürümüne güncellemelimiyim daha geldiği yazılımda duruyor ikincisi turkcell internete giremiyoruz paket var bu neden olur ben android kullanıyorum symbiandan anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim[/[QUOTE="
güncelleme konusu tamamen size kalmış hocam. belle biraz daha geliştirilmiş düzenlenmiş durumda. Ama sonuçta insan en iyi Neyi kullanıyorsa ondan başkasını sevmeyebilir.
Mobil veri açık olmayabilir. internet sayfasının kullandığı internet sayfası erişim noktasını wifi olarak kaydetmiş olabilir. Yada internet ayarları yapılmamış olabilir.
Hocam internet açık ayarlar ayarlımı bilmiyorum ayarları söylermisin telin kendi tarayıcısına giriyom turkcell wap bağlanıyo diyo sonra basarisiz fln biseyler diyo bide bugun baktim telde 900kb guncelleme var belle gelmedi tele herhalde
yani ben c7 ye fp 2 kursam ne Gibî degisikler olur onu anlamadm
öncelikle konu çok yararlı olmuş eline sağlık
sorun = ovi mağaza açılmıyor
konu zamanında yararlıymış hocam maalesef bakan yok bana yazan olmadı bende başkaları mağdur olmasın dedim öyle sazanlık yapıyorum 
şimdi kardeşim mağazaya basıyorum sonra giriyo giriş sayfasında ust bardaki nokia mağaza yazısı geliyo orada kalıyokonu zamanında yararlıymış hocam maalesef bakan yok bana yazan olmadı bende başkaları mağdur olmasın dedim öyle sazanlık yapıyorum
açılmıyor derken nasıl açılmıyor. Bağlantı başarısız şeklinde mi yoksa uygulamaya hiç mi girmiyor. ?
SELAMUNALEYKÜM.. abiler bana wp8 inki gibi kilt açma programı lazım yani aşşağıdan sürüklüuyerek açma.. acaba biliyomusunuz...
konu güzel olmuş tebrikler![]()
şimdi kardeşim mağazaya basıyorum sonra giriyo giriş sayfasında ust bardaki nokia mağaza yazısı geliyo orada kalıyo