Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

cubeyr

cubeyr

Üye
merham arkadaşlar telefonuma evols yükledim ancak telefonun mp3 playerı kütüphaneyi yenileyemiyor diskte ter yok hatası veriyor ne yapabilirim acil yardım.

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
merham arkadaşlar telefonuma evols yükledim ancak telefonun mp3 playerı kütüphaneyi yenileyemiyor diskte ter yok hatası veriyor ne yapabilirim acil yardım.
yükleme talimatlarına uydun mu :hmmm

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
arkadaşlar n8 kullanıyorum.MaxiMOD'un içindeki mif açma yamasi olan AknIcon.dll'yi sys bin'e atıyorum.restart yapınca tus kilidi ekranındaki saat gidiyo.bi de mesajlara giriyo ama gelen mesajlari göremiyorum.oturumların üzerine tıklayınca mesajlardan çıkıyor.Yeni mesaj oluştur dediğimde klavye olarak alfasayısali kullanıyorum ama en alttaki satırda bulunan sağ sol tuşları silme tamam ve seçenekler tuşunun ikonlari kayboluyor.tuslar işliyor amaarkadaşlar n8 kullanıyorum.MaxiMOD'un içindeki mif açma yamasi olan AknIcon.dll'yi sys bin'e atıyorum.restart yapınca tus kilidi ekranındaki saat gidiyo.bi de mesajlara giriyo ama gelen mesajlari göremiyorum.oturumların üzerine tıklayınca mesajlardan çıkıyor.Yeni mesaj oluştur dediğimde klavye olarak alfasayısali kullanıyorum ama en alttaki satırda bulunan sağ sol tuşları silme tamam ve seçenekler tuşunun ikonlari kayboluyor.tuslar işliyor ama

Bende evols falan yok ama aynı hata bende de var n8'de

frosturk

Üye
arkadaşlar c6 01 için flash player destekli web tarayıcı arıyorum...

Abstract_Loco

Üye
Hocam nokia da exchange activesync denen saçma bi olay baş gösterdi. Normalde birden daha fazla e posta kutusu açılırken bu sebepten ötürü açamıyorum ve bunu iptal etmenin herhangi bi yoluda yok gibi gözüküyor. nereden gelmiş nasıl gelmiş telefona anlamadım ama neden böyle yapıyor bunun bi çözümü yok mudur ?

oalagas

oalagas

Üye
ben tele (nokia c6 01) format atım ardından video çektim kaydetikten sonra açmaya çalıstm ama dosya desteklemiyo diyo sonra bidaha basıyorum bu sefrde yükleniyor diyo öyle kaliyo bide aynısı müzıkdede oluyo ama onda sistem hatasi vardiyo

Abstract_Loco

Üye
konu muazzam aktif ve faydalı tebrikler. :peh

tahirdirenn

Üye
hayırlı günler arkadaşlar ben c 7 kulanyorum asult degl gezerken gördüm merak ettim bu fp 1 yada 2 nedir ne özelliğidir bilgi verirseniz sevinirim

Abstract_Loco

Üye
hayırlı günler arkadaşlar ben c 7 kulanyorum asult degl gezerken gördüm merak ettim bu fp 1 yada 2 nedir ne özelliğidir bilgi verirseniz sevinirim

symbian 3 2. Nesil cihazlara gelen future pack 1 , 2 şeklinde olan güncellemeler. nokia 600 700 808 vs olanlara geldi. Fp2 felaket paketi olarakta adlandırılıyor :)
arkadaşlar c6 01 için flash player destekli web tarayıcı arıyorum...

bildiğim kadarı ile yok. Orjinal tarayıcıdan bazı siteleri açabiliyor ama çoğunda oynatamıyor videoları maalesef.

tahirdirenn

Üye
yani ben c7 ye fp 2 kursam ne Gibî degisikler olur onu anlamadm

AndroMegaTR

Üye
Arkadaşlar size iki soru sorcam baba yardımcı olabilirmisiniz babamda c7 var sizce bu telefonu belle sürümüne güncellemelimiyim daha geldiği yazılımda duruyor ikincisi turkcell internete giremiyoruz paket var bu neden olur ben android kullanıyorum symbiandan anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Abstract_Loco

Üye
Arkadaşlar size iki soru sorcam baba yardımcı olabilirmisiniz babamda c7 var sizce bu telefonu belle sürümüne güncellemelimiyim daha geldiği yazılımda duruyor ikincisi turkcell internete giremiyoruz paket var bu neden olur ben android kullanıyorum symbiandan anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim[/[QUOTE="

güncelleme konusu tamamen size kalmış hocam. belle biraz daha geliştirilmiş düzenlenmiş durumda. Ama sonuçta insan en iyi Neyi kullanıyorsa ondan başkasını sevmeyebilir.
Mobil veri açık olmayabilir. internet sayfasının kullandığı internet sayfası erişim noktasını wifi olarak kaydetmiş olabilir. Yada internet ayarları yapılmamış olabilir.

AndroMegaTR

Üye
Hocam internet açık ayarlar ayarlımı bilmiyorum ayarları söylermisin telin kendi tarayıcısına giriyom turkcell wap bağlanıyo diyo sonra basarisiz fln biseyler diyo bide bugun baktim telde 900kb guncelleme var belle gelmedi tele herhalde

Abstract_Loco

Üye
Hocam internet açık ayarlar ayarlımı bilmiyorum ayarları söylermisin telin kendi tarayıcısına giriyom turkcell wap bağlanıyo diyo sonra basarisiz fln biseyler diyo bide bugun baktim telde 900kb guncelleme var belle gelmedi tele herhalde

Hocam internet ayarları şebekeden mesaj göndererek geliyor kaydediyorsun. Belle güncellemesi bilgisayardan yapılıyor bir de büyük olduğu için, kabloyla. Turkcell internet seçeneği olması lazım mesela o varsa onu bir dene. Wap bağlantısı biraz daha yavaş oluyo bildiğim kadarı ile.
yani ben c7 ye fp 2 kursam ne Gibî degisikler olur onu anlamadm

Hocam öyle bi şansın yok yükleyemezsin. C7 birinci nesil en son belle refresh aldı başka almadı fp1 fp2 2. Nesil cihazlar için gelen güncellemeler.

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
öncelikle konu çok yararlı olmuş eline sağlık
sorun = ovi mağaza açılmıyor

Abstract_Loco

Üye
öncelikle konu çok yararlı olmuş eline sağlık
sorun = ovi mağaza açılmıyor

:) konu zamanında yararlıymış hocam maalesef bakan yok bana yazan olmadı bende başkaları mağdur olmasın dedim öyle sazanlık yapıyorum :)
açılmıyor derken nasıl açılmıyor. Bağlantı başarısız şeklinde mi yoksa uygulamaya hiç mi girmiyor. ?

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
:) konu zamanında yararlıymış hocam maalesef bakan yok bana yazan olmadı bende başkaları mağdur olmasın dedim öyle sazanlık yapıyorum :)
açılmıyor derken nasıl açılmıyor. Bağlantı başarısız şeklinde mi yoksa uygulamaya hiç mi girmiyor. ?
şimdi kardeşim mağazaya basıyorum sonra giriyo giriş sayfasında ust bardaki nokia mağaza yazısı geliyo orada kalıyo

hosafcı

hosafcı

Üye
SELAMUNALEYKÜM.. abiler bana wp8 inki gibi kilt açma programı lazım yani aşşağıdan sürüklüuyerek açma.. acaba biliyomusunuz...
konu güzel olmuş tebrikler :)

Abstract_Loco

Üye

Üst Alt