noki c6-01 de güncellemeler var diyor açıyorum telefonda hiç bir güncelleme yok bilgisayarda ovi den denedim ondanda bişey çıkmadı yardım?

hard formatmı atılcak
sen hart format atmasını biliyormuşnhard formatmı atılcak

ilk önce menü+ kamera+-ses tuşu bide tlf açma kapatma tuşu beraber basıyoz hepsini . bastıktan sonra nokia logosu geldiğn de elini tlf açma kapatma tuşunna bırakıyorsun tabi diğer tuşları bırakmıyorsun ta tlf açılana kadar zahten açıldığn da işlem tamamlanmistisyok nasıl
Ne sonuç alırsan bildir 
flim leri youtube den işlersin ben öle yapıyorum Birde fasttube pogramı kur izlicem flim mesela sag saglim fu ll yaz izledostum
symbian 3 resim gösterici düzenleyici bölümünde uygulama olarak mevcutarkadaşlar c601 belle güncellemesi yaptım resim düzenleme gittti ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
yüklemek istediğin cfwnin yazılım dosyalarını indir sonra yazılım dosyalarıyla flash atacanhart format attım zahten ama cfw nasıl yüklüyoz
üçbin zaman bilmiyordm ama sımdi çoğu şey öğrendikyüklemek istediğin cfwnin yazılım dosyalarını indir sonra yazılım dosyalarıyla flash atacan
tabi bunuda maxi cep arkadaSlara borçluyuz .. Gene eyvallah muhammet 
Aynenüçbin zaman bilmiyordm ama sımdi çoğu şey öğrendiktabi bunuda maxi cep arkadaSlara borçluyuz .. Gene eyvallah muhammet
![]()
:yap bileşen hatası için şu linke bakhttp://IAP bileşeni (iap installer) denenmiştir qt yaması - MaxiCepselam beyler... Yine s3 nokiac6-01 teli sorunu
ile sizlerleyiz oyunlara tıklıyorum açılmıyor hiç
birşey gelmiyor tıklıyorum öyle kalıyor sonra bi
oyun daha yükledim onda yüklenirken ıaf
bileşenleri eksik hatası verdi galba böyle bi
hataydı nasıl çözerim ya oyunlar açılmıyor ıafselam beyler... Yine s3 nokiac6-01 teli sorunu
ile sizlerleyiz oyunlara tıklıyorum açılmıyor hiç
birşey gelmiyor tıklıyorum öyle kalıyor sonra bi
oyun daha yükledim onda yüklenirken ıaf
bileşenleri eksik hatası verdi galba böyle bi
hataydı nasıl çözerim ya oyunlar açılmıyor ıaf