Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

cubeyr

cubeyr

Üye
Merhaba c7-00 için over clock imkanı var mıdır?Bu konu hakkında internette fazla birşey bulamadım.Merhaba c7-00 için over clock imkanı var mıdır?Bu konu hakkında internette fazla birşey bulamadım.

ByKozaN

Üye
noki c6-01 de güncellemeler var diyor açıyorum telefonda hiç bir güncelleme yok bilgisayarda ovi den denedim ondanda bişey çıkmadı yardım?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
toprak00

toprak00

Üye
peki arkadaşlar ben n8 nasıl cfw yüklerim :)

ByKozaN

Üye
hard formatmı atılcak

ByKozaN

Üye
yok nasıl

toprak00

toprak00

Üye
ilk önce menü+ kamera+-ses tuşu bide tlf açma kapatma tuşu beraber basıyoz hepsini . bastıktan sonra nokia logosu geldiğn de elini tlf açma kapatma tuşunna bırakıyorsun tabi diğer tuşları bırakmıyorsun ta tlf açılana kadar zahten açıldığn da işlem tamamlanmistis :) Ne sonuç alırsan bildir :)

mcahm

mcahm

Üye
n8 de online olarak film veya video izlememizi saglayan bir program var mı ? şu ana kadar araştırdıklarım işe yaramıyor .. telefonumu seviyorum ve daha iyi olmasını istiyorum .. şimdiden teşekkürler..

metboy38

metboy38

Üye
flim leri youtube den işlersin ben öle yapıyorum Birde fasttube pogramı kur izlicem flim mesela sag saglim full yaz izle:)dostum

• Beğen
Tepkiler: mcahm
mcahm

mcahm

Üye
flim leri youtube den işlersin ben öle yapıyorum Birde fasttube pogramı kur izlicem flim mesela sag saglim fu ll yaz izle:)dostum

bnm sıkıntım anime filan takip ediyorum youtube da da bulunmuyor olsa bile ing. Altyazı

thezayn

thezayn

Üye
iyi akşamlar arkdaşlar biraz önce telefonumu hacklemeye çalıştım ama birşeyler ters gitti galiba telefonu kapatıp açtıgımda dosyalardaki klasörler soru işareti olarak gözüküyo ve dosya türüdesteklenmiyor diyo bütün resimlerim telefonda lütfen yardım edebilcek varmı

ilkercan25

Üye
arkadaşlar c601 belle güncellemesi yaptım resim düzenleme gittti ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
toprak00

toprak00

Üye
yüklemek istediğin cfwnin yazılım dosyalarını indir sonra yazılım dosyalarıyla flash atacan
üçbin zaman bilmiyordm ama sımdi çoğu şey öğrendik :) tabi bunuda maxi cep arkadaSlara borçluyuz .. Gene eyvallah muhammet :p

incebey38

incebey38

Üye
selam beyler... Yine s3 nokiac6-01 teli sorunu
ile sizlerleyiz oyunlara tıklıyorum açılmıyor hiç
birşey gelmiyor tıklıyorum öyle kalıyor sonra bi
oyun daha yükledim onda yüklenirken ıaf
bileşenleri eksik hatası verdi galba böyle bi
hataydı nasıl çözerim ya oyunlar açılmıyor ıafselam beyler... Yine s3 nokiac6-01 teli sorunu
hataydı nasıl çözerim ya oyunlar açılmıyor ıaf

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
selam beyler... Yine s3 nokiac6-01 teli sorunu
hataydı nasıl çözerim ya oyunlar açılmıyor ıafselam beyler... Yine s3 nokiac6-01 teli sorunu
hataydı nasıl çözerim ya oyunlar açılmıyor ıaf
yap bileşen hatası için şu linke bakhttp://IAP bileşeni (iap installer) denenmiştir qt yaması - MaxiCep

Son düzenleme:

emiliii75

Üye
c7 telefonumda anna yı belle ile güncellendim fakat daha sonra tekrar annaya dönmek istedim phonixle sildim ama navifirm bulamadığım için o halde kaldım. Hiç açılmıyor sizce ne yapmam lazım.

Üst Alt