Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

yumrukcu

Üye
bu telefona flash attırma ne oluyor öğrenebilirmiyim ne işe yarıyor ? bende ona göre attırıcam veya flash atıcam

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu telefona flash attırma ne oluyor öğrenebilirmiyim ne işe yarıyor ? bende ona göre attırıcam veya flash atıcam
Telefondaki orjinal yazılımda beğenilmeyen sorunlu kısımların arkadaşlar tarafından düzenlenerek yeniden yazılım yapılması haline cfw, bu yazılımı da phoenix aracılığı ile telefona yükleme işlemine flash atma deniyor.

yumrukcu

Üye
peki hangi sorunlar için düzenlenmiş ben şimdi flash atmak istersem neler daha iyi olucak ?

xrayfc

Üye
arkadaslar kusura bakmayn işyerinde teldn giriyorm forumu gezmeye vaktm yok. C6 ya format atacaz bilgisi olan yardm edebilirmi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaslar kusura bakmayn işyerinde teldn giriyorm forumu gezmeye vaktm yok. C6 ya format atacaz bilgisi olan yardm edebilirmi

iki çeşit format var soft format ve hard format.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
[ENGİN];5375590' Alıntı:
virüs programı yüklümü

Evet f secura diye kendinde olan bir program var o yüklü ayrıca telefon hackli Ben virüs programını kapatıyorum gene aynı sorun devam ediyor.

redrozy

Üye
merhaba çok acil... bana biri yardımcı olsun lütfen !!! nokıa e65 telefonuma nokıa .......yazılım yüklerken baglantı kesildi şimdi telefonum hiç açılmıyor. Lütfen bana yardım edin??!!:((:hmmm:tşk:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dead flash atman gerekir

cates94

cates94

Üye
merhabalar..opera mobile kullanıyorum anime hastasıyım fakat operadan seyredilmiyor video ya gelmiyor ya da üstünde get adobe flash player tarzında bir yazı cıkıyor. Sonra nokianın kendi browserını kullanmayı deniyorum onda da açılmıyor. Yardım edebilir misiniz mümkünse opera mobile a nasıl adobe flash player yükleyebilirim?? Şimdiden teşekkürler

hunerbaz

Üye
s.a arkadaşlar n8e soft format attıktan sonra adobe reader quick office fotoğraf ve video düzenleyici uygulamaları açılmıyor. Aldığımdan beri sorunlarıyla uğraşıp duruyorum. Ben duvara fırlatmadan yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

larten123

larten123

Üye
s.a arkadaşlar n8e soft format attıktan sonra adobe reader quick office fotoğraf ve video düzenleyici uygulamaları açılmıyor. Aldığımdan beri sorunlarıyla uğraşıp duruyorum. Ben duvara fırlatmadan yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

​telefonunuzu nokia suite'e bağlayıp yazılımı tekrar güncelleyin :oke:

- - - Eklendi - - -

merhabalar..opera mobile kullanıyorum anime hastasıyım fakat operadan seyredilmiyor video ya gelmiyor ya da üstünde get adobe flash player tarzında bir yazı cıkıyor. Sonra nokianın kendi browserını kullanmayı deniyorum onda da açılmıyor. Yardım edebilir misiniz mümkünse opera mobile a nasıl adobe flash player yükleyebilirim?? Şimdiden teşekkürler
​internetten indirerek izlersenzi sorun olmaz:oke:

cates94

cates94

Üye
usta link verir misin aradım ama bulamadım.. Adobe flash player lite 2.1varmış sanırım

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Arkadaşlar telefondan google a giriyorum ama orada bugüne kadar ne aradıysam karşıma çıkıyo onları nasıl silebilirim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tarayıcıdan geçmişi temizleyebilirsın

0343434

0343434

Üye
Cep telefonumda eposta uygulamasına girince ''yeni e-posta oluşturuluyor'' yazısı geliyor sonra da telefon donuyor.Bu hata nokia belle refresh'ten sonra olmaya başladı.Ne yapmalıyım?

asadandandan

Üye
benim telefon rar dosyası açmıyo da bi yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

myblackworldweb

Üye
benim sorunum büyük :(
c6-01 kullanıyorum aldığım günden beri pusula vb. şeyler çalışmıyor, ekran otomatik yatay dönmüyor (ayarlardan açıkken)
telefon ile konuşurken ışık sensörü çalıştığı halde telefon çalarken ters döndürdüğümde sessize geçmiyor. flash attım kaç defa farklı cfw ler yükledim orjinal dosyaları filan da yükledim yok olmuyor. donanımsal bir sorun mu acaba.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
benim sorunum büyük :(
c6-01 kullanıyorum aldığım günden beri pusula vb. şeyler çalışmıyor, ekran otomatik yatay dönmüyor (ayarlardan açıkken)
telefon ile konuşurken ışık sensörü çalıştığı halde telefon çalarken ters döndürdüğümde sessize geçmiyor. flash attım kaç defa farklı cfw ler yükledim orjinal dosyaları filan da yükledim yok olmuyor. donanımsal bir sorun mu acaba.
Zaten sende anlamışsın, üzgünüz tamirci dışında kimse yardımcı olamaz..

Üst Alt