Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

emin647

Üye
Arkadaşlar ben gerçekten kafayı yiyicem 6 -7 aydan beri ön kameram çalışmıyor çok araştırdım olmuyor son çare burdayım farklı yerlerede açtım konumu biri yardım etsn lütfen :vur

- - - Eklendi - - -

symbian^3 yazılım kısmına açtım konumu arkadaşlar biriniz yardım etsn :off:

arkadaşımın da öyle olmuştu telefonuna ait emm c dahil hepsini indir phoenix le flashlayınca sorun çözülmüştü

izzetbatur

izzetbatur

Üye
Arkadaşlar telefonu bir türlü hacklemeyi başaramadım. Bu yüzden cfw yükleyemiyorum. Bana , telefon hacklemenin en kolay şekilde anlatıldığı başlığın linkini atar mısınız ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar telefonu bir türlü hacklemeyi başaramadım. Bu yüzden cfw yükleyemiyorum. Bana , telefon hacklemenin en kolay şekilde anlatıldığı başlığın linkini atar mısınız ?

cfwler zaten hacklidir genelde hack yapmanıza gerek yok yapsanız bile yaptıınız hack zaten silinir cfwdeki hack gelir herhangi birşey yapmanıza gerek yok dilediğiniz cfwyi indirip flaşlayın.

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
[ENGİN];5364136' Alıntı:

forumda çogu kişide bu sorun var

problem bugun çözüldü kendi kendine bilginize :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şebeke sorunuymuş galiba

crazyparen

Üye
merhabalar . bende nokia c7 var. wifi ile baglanıyorum internete . kendiliğinden baglantı kesiliyor ve tekrardan baglanmak zorunda kalıyorum. bunu surekli olarak yapıyor. yok mudur bunun bi cözümü???

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
merhabalar . bende nokia c7 var. wifi ile baglanıyorum internete . kendiliğinden baglantı kesiliyor ve tekrardan baglanmak zorunda kalıyorum. bunu surekli olarak yapıyor. yok mudur bunun bi cözümü???

teli güç tasarrufunda kullanıyorsan yapabilir.şunu dene wifi tasarruf modunu kapalı yap birde öyle dene

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Arkadaşlar mondaycoder my favourite app yi sildim fakat widget kısmından silinmemiş onu nasıl yok edebilirim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar mondaycoder my favourite app yi sildim fakat widget kısmından silinmemiş onu nasıl yok edebilirim.

üzerine basılı tutunca silinmiyorsa uygulamayı tekrar kurup yüklemelerden kaldırman gerekecek

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
[ENGİN];5371561' Alıntı:

üzerine basılı tutunca silinmiyorsa uygulamayı tekrar kurup yüklemelerden kaldırman gerekecek

Yok öyle değil ayarlara giriyorum oradan yüklemelerden kaldırıyorum menüden kalkıyor uygulama ama widget ekleye girdiğim zaman hala yüklü gibi widget duruyor orada ,oradan silinmiyor

maximumm41

Üye
Merhaba bende nokia c6 var ve oyun indiriyorum boyutu kucuk kaliyor normal boyutta yapiyorum buyuk kaliyor nokia c6 yaoyun yüklemek icin hangi boyutlari kullanmam gerekiyor yani hangi boyut normal cevaparsaniz sevinirim

larten123

larten123

Üye
Merhaba bende nokia c6 var ve oyun indiriyorum boyutu kucuk kaliyor normal boyutta yapiyorum buyuk kaliyor nokia c6 yaoyun yüklemek icin hangi boyutlari kullanmam gerekiyor yani hangi boyut normal cevaparsaniz sevinirim

360*640

aslansas

aslansas

Üye
merhabalar arkadaşlar foruma yeni üye oldum acemiyim yanlış yerden soruyorsam sorumu kusuruma bakmayın ben nokia c6-01 telefonuma flaş atmak istiyorum ama anlatılanlara baktım baya uğraştım yapamadım bilen ve anlatabilecek varmı bana acaba şimdiden teşekkür ederim hayırlı geceler ..

crazyparen

Üye
[ENGİN];5369045' Alıntı:

teli güç tasarrufunda kullanıyorsan yapabilir.şunu dene wifi tasarruf modunu kapalı yap birde öyle dene

o modda kapalı kullanıyorum zaten. daha onceden kapatıstım onu. surekli baglantı kesiliyo ve tekrar baglanmak zorunda kalıyorum.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Ben telefonu aldığım gibi hemen güncelleme yaptım anna'dan belle'ye geçtim. Ama bu belle bu arada telefonum nokia c6 01 son sürüm yüklü ama şu soruml var. Opera mobil olsun kendi tarayıcısı olsun internette donma yapıyor ama saniyelik donmalar tuşlara basıyorum yazmıyor sonra hepsini bir anda yazmaya başlıyor. Yada bir internet sayfası açtığım zaman hemen işlem yapamıyorum üstünde biraz beklemek gerekiyor. Bu arada opera 7 kullanıyordum onu sildim opera mobil indirdim nokia mağazadan opera mobil ile Daha rahat geziliyor ama bu yukarıda saydığım sorunlar opera mobil'de de var. Menü geçişlerinde de aynı sorun var hemen işlemi yapmıyor biraz beklemek gerekiyor. Benim tahminim işlemci yetersiz kaldıramıyor. Bide internet hızındanmı bilmiyorum ama çok yavaş indirme yapıyor. Aklıma geldikçe yazarım buraya sorunları

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
virüs programı yüklümü

canderel013

Üye
nokia n8 internet ayarları çin malı arkadaşlar wap ayarlarını bilen var mı arkadaşlar yardımcı olabilirlermi

Üst Alt