arkadaşlar bilginiz var mı bir arkadaşımın telefonu E7 ve belle update yüklü,telefonu Bt cable driver ile yükleme yapamıyor tanımıyor ve tekrar ovi storeden üstüne re-install yapamıyor sorun nedir?
arkadaşlar kendi nokia c7 telefonuma siymbian anna yazılım güncellemesini başarıyla yapmıştım ama şuanda yeni bir yazılım güncellemesi gelmiş önemli diyor ama pc üzerinden güncelleyin diyor pc üzerinden nasıl oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba benim telefonum n8 yaklaşık 2 hafta önce belleyi yükledim. telefon sorunsuz çalışıyordu 3 4 gün önce arkadaşımın hattını telefonuma taktım açmaya çalıştık fakat açılıyor nokia yazısı göründükten sonra biraz yükleniyor ve kapanıyor. hard reset at falan dediler yaptım ama yine aynı. lütfen bi yardımcı olur musunuz :/
Engin araştırdığıma göre bu güncelleme belle ymiş yüklemeye karar verdim ama yardımına ihtiyacım var müsaitsen telden görüşelim çaldır ben seni ararım 05346940694
ben nokia 701 kulanıyorum.. Telefonuma qt 4.7.4 ü yuklemem gerekiyor.. Ama sertifika hatası diyor yüklerken.. Yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler..