Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

kordanadam

Üye
telefonum n8 ve hackli yazılım sürümü 14.002 24.001'i kurabilir miyim? Yoksa önce hakcten mi cıkarmam gerekiyor.?

bakomat

Üye
Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...:megafon:
Ekleme:Konuyla bazen ilgilenemiyorum Bazı sorularınızı PM ile cevaplayabilirim...
öncelikle herkese iyi forumlar dilerim yeni üyeyim
biraz uzun bir hikayem var:
yaklaşık 4 ay önce c6 01 telefon aldım üzerinde 14.002 versiyonu yüklüydü
telefonun anna güncellemesini yapınca dil ingilizce oldu ve türkçe desteği yok ((nokia müşteri temsilciliği telefonun ingiltere için yapıldığını söyledi)) şu anda 25 007 anna yüklü ve nokia süitte henüz belle güncellemesi görünmüyor ki olsa da yine dil desteği olmayacak
bana resimli veya videolu olarak türkçe belle yüklemeyi tarif ederseniz memnun olurum teşekkürler
ürün kodu : 059f4z9 ,, type :rm-718

ssalih34

Üye
Arkadaşlar Ciddi Ve Acil bi Problemim Var Nokia N8 Ve C7 Telefonumu Belleye Çevirdim Telefon İngilizce Olarak Dönüştü Dil Seçeneklerinin içindede türkçe diye bi seçenek yok lütfen yardım edebilirmisiniz acill

muraty_55

Üye
Merhabalar

Nokia n8 imde 25.07 sürümü orjinal anna vara fakat belle iicn güncellemeye giriyorum ındırıyor pc ye yukleme yaparken yarıda kesılıyor " baglantı kesıldı " diyor cıkarıyorum denıyorum olmuyor

telefonu sıfırlıyorum orjınal ayarına getırıdm sora baska pc ye nokıa suıt kuurp denedım arkadasıma sattogom n8 de denedım bir türlü olmuyor sorun nedır çözemedım bılgılı arkadaslardan yardım beklıyorum ....saygılarımla

arif.b

Üye
ustadlar yardimmm

c601 e hard formattan sonra bide ustune hafiza karti bicimlendirilmis ne yapmam gerekiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anti virus programı kullaniyomusun

muraty_55

Üye

Nerden SAMSUN Üyelik tarihi Dec 2007 Mesajlar 3 Konular 0 Beğeni 0 Telefon NOKİA 1112
Merhabalar

Nokia n8 imde 25.07 sürümü orjinal anna vara fakat belle iicn güncellemeye giriyorum ındırıyor pc ye yukleme yaparken yarıda kesılıyor " baglantı kesıldı " diyor cıkarıyorum denıyorum olmuyor

telefonu sıfırlıyorum orjınal ayarına getırıdm sora baska pc ye nokıa suıt kuurp denedım arkadasıma sattogom n8 de denedım bir türlü olmuyor sorun nedır çözemedım bılgılı arkadaslardan yardım beklıyorum ....saygılarımla​

emir_iclal

Üye
C7 telefonuma belle güncellemesini yüklemek istiyorum. Fakat Nokia Pc Suite normal baglantımı kabul etmiyo, sadece hattımın internetinden bağlanınca güncelleme yapıyo. Benim sıkıntım 350 Mb civarı olan güncellemeyi telefonumun hattından indirmem 1 günden fazla sürer. Önceki gibi hat olmasa bile telefonu nasıl güncelliycez. Şimdiden teşekkürler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım galiba sen ayarlardan usb secenegıne pcye telefonu modem olarak tanıtmişsın nokia süit olarak tanit

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlardan baglantıya tıkla usb gir en ùstte nokia süit var onu seç

enescakmak

Üye
nokia n8 e belle yi yükledim.fakat cihazı yurt dışından almıştım dolayısıyla Türkçe menü gitti.geri nasıl yüklerim Türkçe menüyü?

barbaros_066

Üye
gps konumu çok zor, geç yada hiç bulamıyor bu b, problemmidir acaba ayrıca problemse garantiye göndercem kvk garantili daha bibuçuk yıl garantisi var teli aldığım yer kapanmış ne yapmak lazım???

cihan628

cihan628

Üye
Beyler bende c6-01 var en son bi güncelleme geldi biliosunuzdur belle diye işte bunu indrdim (1. aşama yani) 318mb öle bişi yedekleme yaptı (2. aşama) sonra telefona kuruodu ekrnda 15dk yazdı yükleniodu güzelce, telefon kapanınca doğal olarak suite ile bağlantı kesildi o yüzden kuramadı yani 3. aşamayı geçemedim bi türlü 7-8 kere yükledim olmadı bi yardım eden olursa sevinirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefonu çıkarıyomusun bu aşamada

cakmak3431

cakmak3431

Üye
benim tlfum c6-1. Symbian anna iken facebook'ta resimler hem güzeldi hemde büyük, geçen hafta belle'yi yükledim hem kötü hemde küçük gösteriyo. Artı anna iken özel fotoğraflarımı ve videolarımı gizleye biliyordum ama bu anasını 'BELLE'diğim yüzünden gizleyemiyom.
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim, eskisi gibi nasıl yapabilirim bilen varmı ?
Bu arada şimdiye kadar belle'yi yüklemeyene tavsiyem hiç YÜKLEMEYiN !

burak1710

burak1710

Üye
nokia c6-01 belle yükledikten sonra hiçbir Wlan bağlanamıyorum. bağlantı kurulamadı hatası veriyor direk yardım lütfen ?

cihan628

cihan628

Üye
beyler ben benim telefonu buldum navidirmden turkey_black falan işte orda kutuların içine tik attı ben ellemicem demi hangileri seçildiyse direk download dicem

ya biri bana RT-718 dosyasını verebilirmi siyah c6-01

sero94

Üye
n8 ime servis symbian anna(V025.007) yükledikten sonra titreşim özelliği kayboldu birkaç yerde araştırdıktan sonrada baktımki bu olaydan sonra aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda varmış çözüm bulamadım bulan varsa yardımcı olabilirmi ? şimdiden teşekkürler..

Maximien

Maximien

Üye
Belleyi yükledikten sonra kilit kodu istemeye başladı ki olmamasına rağmen. Ama yanlış bile girilse kabul ediyor bu sorunu nasıl çözerim? telefon n8

Üst Alt