Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

arslanla

arslanla

Üye
arkadaşlar yardım eder misiniz? C7 yi pc ye
bağlıyorum. Nokia suite 3.3.86 yı açıyorum. Belle
güncellemesi için 300 mb'a yakın dosya
indiriyor. Sonra cihaz yedekleniyor. Güncelleme
başlıyor.Yüklemenin daha yarısı bile dolmadan
telefona ve usb kablosuna dokunmadığım halde cihazla olan bağlantı kesildi diye bir uyarı
geliyor. Ne yaptıysam olmadı. Yapabilen varsa
anlatabilir mi?

murro_16

murro_16

Üye
telefonumu güncelleyince ingilizceye döndü daha da türkçeye dönmedi ponex fln hiç bir programı kullanmayı bilmiyorum . Türkçe dil paketi nasıl atacağım yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim .

hardistortion

Üye
arkadaşlar n8 belle bul dan herhangi bi şarkıyı çalmak istediğimde önce müzikçalar açılıyor sonra seçim çalınamadı işlem iptal edildi hatası alıyorum neden olabilir?

altair740

Üye
arkadaşlar yardım c6-01 kullanıyorum vede sybian anna çook kasmaya başladı inanılmaz derecede tlfyi açıp kapatıyorum geri açtığımda tlf takılıo bunu 3-4sefer yaptıktan sonra tlf açılıo acaba diorum bn sinirlendiğim zamn tlfyi sıkıyorum elimde ve hafifce vuruyorum ondan olabilirmi çözümü varmı bide nokia sitesinde belle güncellemesi geldi dior bizede geldimi bnde gözükmüyorda

dgncnyldz12

Üye
arslanla kardeş o herkeste oluyo tel kendni yeniden başlatınca kesilir doğal olarak sabret yüklensn ve bellenn keyfini çıkar.

nazacar

nazacar

Üye
Arslana katılıyorum bende de aynısı oluyor ve dolmuyor devamlı şekilde

yusufguzel97

Üye
benim telefonum C6-01 telefon her açıldığında kilit kodu soruyor yanlış yazmama rağmen telefon açılıyor bir de telefonun kilit kodunu süresiz olarak iptal nasıl ediliyor

Sinco10

Üye
Bende C7 var dün belle yüklüyordum nokia suite den birden telefon kapandı açma tuşuna basılı tutunca yada normal basınca 1 kere titriyor ı kadar yardımcı olurmusunuz...

ASİLKAN

Üye
arkadaşlar nokia nın sitesinden n8 belle yaptım şimdi telefonu hack yapamıyorum yapamamamın nedeni ise sitede yer alan hack işlemleri için verilen dosyaları program exe şeklinde görüyorum önceden sis uzantılı felan görünüyordu şimdi nokia suite öntanımlı ama dosyalar exe şeklinde çıkıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

misafir120

Üye
N8 için sosyal ağlarda yer bildirme uygulaması söyler misiniz?

misafir120

Üye
teşekkür ederim sağ olun

cacık55

Üye
Ben Nokıa X7 aldım yurt dısından daha dogrusu babam aldı telefon qeldıgınde kendı kendıne donuyor kendı kendıne basıyor sorun ne olabılır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlarını sıfirla arkadaşım

Bab Hunk

Bab Hunk

Üye
Ben telefonu yeni güncelledim şuan son sürüm ve güncellemeden öncede böyleydi ağı buluyor bağlanıyor ama wap açtığımda sayfa bulunamadı yanlış yazdınız ya da ayarlarnzı kontrol edin gibi bi yazı çıkıo nedenini çözemedim başka bir ağdada böle oldu ama daha fazla deniyemedim telefonda donanımsaol bi arıza yok die düşünüyorum ama olabilirde çünkü bağlanıyor onda sorun yok ama wifi ile internete giremiyorum.Garip bi durum ya bağlandıgım modemlerden dolayı ya ayarlarımdan dolayı sizden istediğim bilginiz varsa yazın bildiğiniz ayarlarıda yazın bi kontrol ediyim sorunu olupta çözen varsa yazasa sevinirim...

emrah0020

emrah0020

Üye
arkadaşlar c7 de yeni yazılım var sadece bilgisayardan güncelleme oluyor ama bilgisayar yok başka türlü nasıl güncelleme yapabilirim bilen var mi telefondan ne yaptıysam olmadı birde birisi beni aradığında yada ben aradığımda başka birini ekran simsiyah oluyo ne arayanın ismi görünüyo ne de hoparlörü falan açabiliyorum çalar saatte bile simsiyah oluyor ekran bunun nedenini bilen varsa allah rızası için yardım etsin kim ararsa arasin hiç bi yazı çıkmıyor ekranda

ismuail

ismuail

Üye
Belle yazılımını güncelledikten sonra mobil facebookta resimler küçük görünmeye başladı çözümü nedir lütfen yardim.

datasoft__63

Üye
c7 için en güncel sw sürümü kaçtır indirecem de..

bartinli8387

bartinli8387

Üye
haritalarla birlikte yüklenen giriş ekranından yerini sosyal aglarda paylaşabilirsin

fiesta795

Üye
c6-01 tlf. anna yazılımından sonra şarzı 7 saat gitmeye başladı.

Üst Alt