Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Mert_c21

Mert_c21

Üye
Arkadaşlar 3 aydır c6-01 kullanıyorum. Fakat telefon aldığımdan beri evdeki zoom adslime bağlanmıyo. Ama evdekinin dışındaki bütün wifi lara sorunsuz bağlanıyo. Acaba sorun ne olabilir? Yardım ederseniz çok sevinirim.

apo4735

apo4735

Üye
internetteyken veya oyun oynarken sistem hatası uyarısı veriyor nedeni ne acaba...şimdiden tşkler

mesutaksakal

Üye
slm.bende nokıa e72 var.core player isimli programı yüklüyom ama tlf da çalışmıyor.yüklemede bir sorun yok yükleniyor ama simgeye tıkladığımda çalışmıyor.yardım eden olursa sevinirim. E potam [email protected]

mmetinn

Üye
s.a.N8'ime 25.08 kurdum ama ingilizce.türkçe dil seçeneği yokmuş.25.07 versiyonuna dönmek istedim ama bir türlü beceremedim.dönmenin bir yolu var ise yardımcı olurmusunuz lüfen...

nural54

nural54

Üye
kardeşim nokia c7 kullanıomrum da güzel effect yok bana bi effekt bulurmusunuz link istiyorum :((

barbaros_066

Üye
gps konumu çok zor, geç yada hiç bulamıyor bu b, problemmidir acaba ayrıca problemse garantiye göndercem kvk garantili daha bibuçuk yıl garantisi var teli aldığım yer kapanmış ne yapmak lazım???

prof_81

Üye
s.a.N8'ime 25.08 kurdum ama ingilizce.türkçe dil seçeneği yokmuş.25.07 versiyonuna dönmek istedim ama bir türlü beceremedim.dönmenin bir yolu var ise yardımcı olurmusunuz lüfen...

Forumda iscandinavya yöntemi var onu bul anlatılanları uygula istediğin versiyona dönersin...

hilemb

Üye
Arkadaşlar Nokia c6-01 ile ilgili bir problemim hakkında bilgi almak istiyorum. Telefonla konuşurken çok yoğun bir ses geliyor kulağıma, benimle konuşanlar arkadan okyanus sesi gibi bir ses duyduklarını söylüyorlar. Kamera çekimlerinde de aynı ses duyuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

nejjo

Üye
C6-01 TELEFONUNDA facebooka girdigimde internet uygulamalarını oynayamıyorum buna uygun programınız yada bi bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz

adigeragip

Üye
telefon ingilizce oldu güncellemeden sonra nasıl türkçe yapacaz telefon c7

blauzacke

blauzacke

Üye
C6-01 TELEFONUNDA facebooka girdigimde internet uygulamalarını oynayamıyorum buna uygun programınız yada bi bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz
c6-01 in sahip olduğu flash sürümü facebook daki oyunları açmak için yeterli değil arkadaşım. C6-01 gibi symbian^3 tabanlı telefonlar açmaz.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
nokia ovi suiteden yazılım güncelleme için 300 küsür megabaytlık bişey indirdim tamam

sonra yedekliyor telefonu yine tamam

ama 5. Adımda hizmete baglanılamadı

yazılım güncellemeleri sonucuna erişilemedi. İnternet bağlantısının açık oldugundan emin olun ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse, güvenlik duvarı ayarınızı kontrol edin veya ağ yöneticisine başvurun. Bla bla bla diyor neden şuan çok sinirliyimde şimdiden teşekkürler işallah dikkate alırsınız.

akyazılı54

Üye
iyi geceler nokia c6-06 cihazım benim sorunum belleyi yükledim dil ingilizce oldu ayarlarda kontrol ettim türkçe dil seçeneği yok oviden yükledim ne yapabilirim yoksa bu yazılımın türkçe seçeneği yokmu birde benim cihazım grey olabilirmi fonotel diye bir firma getirmiş bu telefonu türkiyeye yardımcı olursanız memnun olurum

karamaske503

Üye
selamun aleyküm telefonum nokia c6-01 ovi storeye girmiyor güncelleme yapmıyor bi yardım edermisiniz ii geceler şimdiden teşekkürler ):

ts2000

ts2000

Üye
Resimdeki gibi hava durumu widgeti bulabilirmisiniz

kingarmada

kingarmada

Üye
c6-01 belle ne zaman geliyo?

ts2000

ts2000

Üye
c6-01 belle ne zaman geliyo?
kardeş sen nerdesin sabahtan beri millet heyecanlarını paylaşıyor
benim c6-01 08/02/2012 saat 00.02 de geldi belle ;)
arkadaşlaar yenilikleri görmek için burayı inceleyebilirsiniz
;);)

soganlik

Üye
Arkadaşlar, Belle ile ilgili bir tanıtım videosunda menü ikonlarına dokunulduğu zaman kare şeklinde mavi ışık değilde ikonun kenarından hafif dışa taşan bir mavilik görmüştüm ve çok hoştu. Basit bir mesele ama dikkatini çeken ve bunu nasıl yapacağımızı bilen var mı? Hayırlı günler...

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
Selam herkese c601 işlem kaydı sağ taraftaki menüde bütün çağrıları yukardan aşağı gösteren menüde önceki telefonum n97 de data verilerinide gösteriyordu wifi gprs gibi c6 da göstermiyor benim cihazdamı öyle yoksa geneldemi öyle c601 i olan arkadaşlar ve admin yardım lütfen teşekkürler...

Üst Alt