Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

zatenosman

Üye
Arkadaşlar nokia c7 de yazılım güncelleştirmesini yaptım yeni yazılımda rehberde isim ararken q klavye yada alfasayısal arama yapılıyo eskisinde olduğu gibi alfabetik sıraya göre ayarlamak istiyorum nasıl yapıcam teşekkürler .

olumsuz243

Üye
hacı yasaklı sitelere telden nasl gireriz

carbon_o7

carbon_o7

Üye
telefonumun ışığı kendi kendine sönüyo , annadan sonra oldu ışık sensörü filan geldi diyolar, bende telefonu parlak canlı kullanmayı seven birisiyim nasıl sabit tutarım parlak olarak ?

kskcoliq

Üye
az önec telefona (n8)müzk attm pc^den lsıtede goremedm seceneklerden medyayı yenıle dedım 15 tne cıvarında sacma muzık geldı hepsı bgm_ ıle baslıyor bunlar sılınmıyor dosya yonetıcısındede gozukmuyor nasıl sıleblrm bunları :((

emirsaltik

emirsaltik

Üye
N8-00 kullanıcısıyım bluetooth la ilgili bi sorunum var.Arkadaşlarımdan veri alamıyorum bağlanamadı diyor 3 -5 telefonla denedim örn. bi müzik atmayı deniyorum bluetooth ismimi görüyor yolla diyorum bağlantı kurulamadı falan diyor çözümünü bilen arkadaş var mı ?

muratturan2121

Üye
Nokia C7-00 aldım geçen gün..program veya oyunlara ulaşabileceğim bir adres var mı?

kadir831

Üye
nokia c7 telefonumu pc ye bağlayamıyorum usb takıyorum ne telefonda usb işareti çıkıyor ne de pc de.sanki hiç bağlamamış gibi ne yapmam gerekiyor acil yardım bekliyorum...

komagenne

komagenne

Üye
selam arkadaşlar benim n8 ölü durumda dün akşam belle yükledim tel acılıyor ama beyaz ekranda sabit kalıyor fılaşladım genede aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

macrosat

Üye
ya bu windows phone gelme olasılığı nedir bizim n8 lere . bu telefonlar elimizde patladı gibi bir his var içimde :S

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Telefon kendi kendine reset atıyordu. Güncelleme yaptıktan sonra düzelir dedim ama telefon tekrar başlatılıyor dediğinden beri telefon açılmıyor .s

Phoenixle orjinal dosyaları yükleyeceğim ama rm-718 seçeneği yok

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Haritaya girip biryerden biryere yürüyü seçtiğimde bir türlü navigasyon çalışmıyor sürekli GPS Bekleniyor yazıyor yardım lütfen

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]c6-01 telefonum .sis dosyasını açmıyor pcyok direkt telden yardım lütfen[/SIZE][/COLOR]

meg1ddo

meg1ddo

Üye
N8 karanlıkta menü tuşu ışığı yanıyor (ortam ışığı sensoründen kaynaklı galiba) onu nasıl devre dışı bırakacaz , ayarları kurcaladım biraz ama bulamadım...

aşikar53

aşikar53

Üye
Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...:megafon:
Ekleme:Konuyla bazen N8ilgilenemiyorum Bazı sorularınızı PM ile cevaplayabilirim...
blutut bazen hemen buluyor bazen bulmuyor bazen bağlanıp kopuyor bu bende mi böyle yoksa N8 genel bir sorun mu yardım yorum bir zahmet teşekkürler

----------Eklendi @ 09:19:33 ---------- Yazıldı @ 09:16:29 ----------

Haritaya girip biryerden biryere yürüyü seçtiğimde bir türlü navigasyon çalışmıyor sürekli GPS Bekleniyor yazıyor yardım lütfen
yeni harita güncelleme si geldi güncelle iyileştiğmeler var belki sorun ortadan kalkar

----------Eklendi @ 09:31:24 ---------- Yazıldı @ 09:19:33 ----------

Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...:megafon:
Ekleme:Konuyla bazen ilgilenemiyorum Bazı sorularınızı PM ile cevaplayabilirim...

ya utku kardeşim konu yu actin tamam eline sağlık da sorularımıza ne cevap veriyorsun ne pm atıyorsun böyle olursa millet konuda acar forumu da kirletir bi zahmet ilgi

saqopa117

saqopa117

Üye
Ya Arkadaşlar Anna yeni güncellemesi var ama bir türlü yükleyemiyorum. Bağlantı kesiliyor nasıl yapacam. Tel :N8 ve en son yazılım Anna (025.007) PC ile yüklenmesi lazım. ama Yüklerken PC ile telefon bağlantısı kopuyor.

eneserkes

Üye
[h=2]Nokia N8 Ovi Update'den sonra bazı Uygulama yada Oyun bastığında açılmıyor.[/h]arkadaşlar ovi güncelleme istedi yaptım ondan sonra gelen yeni uygulamalara göz atarken işte indirdiğim bazı uygulama yada oyun açılmadı.Uygulamaya bastığım zaman telefon 1-2 saniye donuyor ve Nokia yazısı çıkıyor yeniden açılıyor telefon (PIN flnda sormuyor tam kapanmıyor sanırım) bunun sebebini bilen varmı?

ZEKO_3

Üye
arkadaşlar benim yurtdışından gelen nokıa 6120c telim war ama yurtdışından geldiği için sim çalıştırmıyo 15 gün çalıştı kapndı babam 6 ay sonra gelcek pasaporta işletme söz konusu değil yani telefoncuya sordum 100 lira dedi fiyat yüksek geldi ben kendim bi şekilde açamam mı acaba bi tane çin malı wardı açmıştm onu programla ama o sadece çin mallarını açıyo arkdaşın teliydi açıldı kendi kullandığım 5800 da arza yaptı servise verdim tel çokk lazım oluyo öğrenciyim tele ihtiyaç war bu teli nasıl açabilirz bilen arkadşlarımız warsa lütfen yardımcı olablr mi acaba ?

musaca

Üye
c6-00 a v5 yuklemeye calısıyorum ama olmuyo yardım lutfen

akasyacafe

Üye
ya benimde nokia n8 ile ilgili ciddi bir sıkıntım var. şimdi telefonumda herşey normalken. bir anda arama izni yok diye bir şeyler çıkıyor. sonra simkart rehberime ulaşamaıyorum ayrıca. beni arayan numaralar rehberimde kayıtlı oldugu halde ismi çıkmıyor. ve ben bir kaç saat öncesinde bile aradığım ve arama kayıtlarında ismi olan kişileri aradığımda onların da numarası arama kayıtlarından gidiyor. sorun sim kart mı telefon mu veya eklenen bir uygulama yüzünden mi bilmiyorum. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. bir de bu telefonda bir sorun daha var. telefonumu kapatıp açtığım zaman uygulamalar kısmına gelirken tuş kilitlenene kadar beklemem gerekiyor eğer ekrana dokunursam telefonum kapanıp açılıyor. bu sorunu arama yaparken de veriyor. arama yapacağım zaman bir isme tıkladığımda telefon tepki vermiyor sonra bir daha ıklıyorum telefon yine kapanıp açılıyor.. bu sorunuhangi yolla aşabilirim. bu arada telefon

sürüm: symbian anna
yazılım sürümü: 024,001
yazılım sürüm tarihi: 07.09.2011
özel sürüm: 024,001.293,02
tarayıcı sürümü: 7,3
flash sürümü: 4,0
java sürümü: 2,2

CSK52

Üye
merhabe arkaddaşlar nokia c7 fotoğraf çektiğinde internete girmeye çalışıyor ve gprs işareti çıkıyor nasıl apatabilirim ( hattımdan interneti kapattırdım) yrdımcı olursanız sevinirm iyi günler

Üst Alt