Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

ersin.

Üye
arkddaşlar n8 kullanıyorum anna özel güncellemesi yaptıktan 2.3 gün snra müzik .çalara girdiğimde hep müzik ve podcats arıyor diyor dura bastığımda yıne tekrarlıyorr müzik dinleyemiyorum birde kameradan fotograf çektğimde görüntüler açılmıyor telefon hafızasında kayıtlı olduğuda nasıl yapmam gerek yardım lazımm lütfenn ???????

fuzzzuli

Üye
geçenlerde bilgisyardaki bütün nokia programlarını yanlışlıkla sildim şimdi bilgisyar telefonu görmüyor nokia sayfasında işe yarar bişiler aradım ama bulamadımm yardım edecek biri var mı telefon C7

forfreal4

Üye
C6-01 ile internetten video nasıl izleyebiliirm. Normal izlemek istediğim Genel:Sistem Hatası veriyor. Youtube vb. sitelerden izleniliyor.

calypso16

calypso16

Üye
bu telefona flash atılma olayı nedir? bilmediğimden soruyorum

selim577

Üye
arkadaşlar çok acemiyim... ilk defa smbiyanın işletim sistemi ile oynuyacam... bugün telefonun yazılım güncellemesinden telefonu güncelledim... anna oldu...önceden e7nin menüsü gibiydi ne güzel...dönebilir miyim acaba eskisine, mümkün mü...youtubede gördüm downgrade...sağlıklı mı, olumlu sonuç verio mu...bilgilendirir misiniz

srgngrbzz

Üye
Arkadaşlar bende NOKİA C7 var bağlantı ayarlarından yanlışlıkla wap servisini sildim erişim noktası oluştur diyorm oluşturuyor ama bağlanmıyor Kullandığım operator AVEA lütfen yardım edin acill
Avea'nın müşteri hizmetlerinden wap servisi yapılandırması istediğini söylersen yardımcı olurlar

----------Eklendi @ 17:03:22 ---------- Yazıldı @ 17:02:18 ----------

arkadaşlar çok acemiyim... ilk defa smbiyanın işletim sistemi ile oynuyacam... bugün telefonun yazılım güncellemesinden telefonu güncelledim... anna oldu...önceden e7nin menüsü gibiydi ne güzel...dönebilir miyim acaba eskisine, mümkün mü...youtubede gördüm downgrade...sağlıklı mı, olumlu sonuç verio mu...bilgilendirir misiniz
Şu ana kadar olumsuz bir sonuç alan göremedim,yapamayan arkadaşlarda eksik yaptıklarından dolayı yapamamaktadırlar.

----------Eklendi @ 17:04:48 ---------- Yazıldı @ 17:03:22 ----------

bu telefona flash atılma olayı nedir? bilmediğimden soruyorum
Telefona flash atma olayı , telefonun şu anki sürümünün eski bir sürüme veya yeni bir sürüme çevrilmesi için yapılan olaydır.Dead phone flash ise bu sürümleri yüklerken veya geri çevirirken telefonun kapanıp açılmaması nedeniyle ; telefonu fabrika ayarlarına çekme olayıdır kısaca..

----------Eklendi @ 17:06:12 ---------- Yazıldı @ 17:04:48 ----------

merhabe arkaddaşlar nokia c7 fotoğraf çektiğinde internete girmeye çalışıyor ve gprs işareti çıkıyor nasıl apatabilirim ( hattımdan interneti kapattırdım) yrdımcı olursanız sevinirm iyi günler
Ayarlar menüsünden konum bilgileri kayder-hayır derseniz sorununuz hallolur.

----------Eklendi @ 17:10:31 ---------- Yazıldı @ 17:06:12 ----------

Haritaya girip biryerden biryere yürüyü seçtiğimde bir türlü navigasyon çalışmıyor sürekli GPS Bekleniyor yazıyor yardım lütfen
WLAN ile modemden bağlanıp , haritayı öyle çalıştırınız 1-2 defa daha sonrasında denerseniz biraz bekledikten sonra sorununuz hallolur.

----------Eklendi @ 17:13:41 ---------- Yazıldı @ 17:10:31 ----------

Nokia C7-00 aldım geçen gün..program veya oyunlara ulaşabileceğim bir adres var mı?
https://www.maxicep.com/forum/#maxi-symbian-3

----------Eklendi @ 17:18:54 ---------- Yazıldı @ 17:13:41 ----------

Kimisinde Anna 24.01 versiyonu var, şimdi yeni çıkmış 25.07 diyorlar. Nokia'nın sitesine bakıyorum, çıkan en son sürüm 22.014 diyor.Telefonumda da 22.014 var. Güncelliyorum, telefonunuz güncel diyor. Ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum acaba?Telefonu mu Belçika'dan getirdim ve telefonum C7 .Şimdi en güncel sürüm ne?O sürümü nasıl yüklerim?Teşekkürler
Anna 25.007 en son sürümdür.Forumda S^3 Genel konusunda bilgi vardır nasıl yükleneceği hakkında oradan bakınız.

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
Merhabalar Forum Sakinleri Öncelikle Hepinize Hayırlı Akşamlar Dilerim...

Bugün Nokia'nın Yeni sürümü Olan Anna Ardındanda Belleyi Yükledim.. Yani Yazılımları Güncelledim... Pek Fazla Bir Atsını Göremedim... Neyse Benim Sorunum Ovi Mağazaya Bağlanamıyorum. Ne Yapmam Lazım. Menüden Mağazaya Giriyorum. Yükleniyor Deniliyor Hemen Ardından Tekrar Dene Uyarısı Çıkıyor. Hem wifi Heme Normal Operator İle Bağlanıyorum ama Her defeasında aynı sorunlar... Şimdiden Göstereceğiniz İlgi ve Alakadan dolayı Teşekkürlerimi Sunarım...

----------Eklendi @ 18:49:59 ---------- Yazıldı @ 18:47:16 ----------

Bugün Nokia'nın Yeni sürümü Olan Anna Ardındanda Belleyi Yükledim.. Yani Yazılımları Güncelledim... Pek Fazla Bir Atsını Göremedim... Neyse Benim Sorunum Ovi Mağazaya Bağlanamıyorum. Ne Yapmam Lazım. Menüden Mağazaya Giriyorum. Yükleniyor Deniliyor Hemen Ardından Tekrar Dene Uyarısı Çıkıyor. Hem wifi Heme Normal Operator İle Bağlanıyorum ama Her defeasında aynı sorunlar... Şimdiden Göstereceğiniz İlgi ve Alakadan dolayı Teşekkürlerimi Sunarım...

serkan_karakose

Üye
arkadaslar c7 ye belle yuklerken dead phone usb tiklamayi unutmusum ve telim acilmiyor allah rizasi icin yardim edin keske yapmasaydim suan teli acamiyorum lutfen yardim edin

chatlag18

Üye
arkadaşlar ben bundan önce n79 kullanıyordum .1 hafta oldu c6-01 aldım .orjinal kendi içinden çıkan kulaklıqı taktım müzik dinlemeyi çok seven biriyim. ama ses hiç iyi değil dandik bi kulaklık vermiş nokia. rezillik. onu geçtim .orjinal gümbür gümbür n79da çalısan bir kulaklıqım vardı sony orjinal marka .onu taktım şimdi c6-01 e ama ses az gelıyor. bunu yükseltmek için bir modifiye yada program yokmu. arkadaşlar beklıyorum yardımlarınızı .herkezin başımda var bu olay ?

----------Eklendi 29.11.2011 @ 00:06:58 ---------- Yazıldı 28.11.2011 @ 23:59:48 ----------

----------Eklendi @ 18:49:59 ---------- Yazıldı @ 18:47:16 ----------

kardeş yeni fwde o sorun var sistem tarihini geri al 3 ay fln .sora gir

adrenalin09

Üye
belle yenı surumden bahsedıyoler ne zaman gelıcegı bellımı pekı

greatkol

Üye
s.a c7 me belle yi yükledim çok güzel ama ing olarak oldu türkçe sçeneği yok o konuda yardımcı olurmusunuz

kerem_16

Üye
1 ay mnce c6-01 aldım yakın çekimi çok iyiydi yani bi paragraf çektigmde net oalrak her harfi görüyordum ama 1 haftadır göremeyiorum ne ypmam lazım

gonkesen

Üye
bir süre önce telefonumu bilgisayara bağlayarak güncelleştirmiştim ve ardından USB KABLOSUNU CİHAZA BAĞLAYIN uyarısı vermeye başladı. Tamam butonuna tıklıyorum 15 sn sonra yeniden bu uyarıyı veriyor. usb kablosunu bağlayınca ise cihaz desteklenmiyor bağlantı kesildi diyor.

kutayfun

kutayfun

Üye
c6-01 kullanıcısıyım telefondan ovi yi acınca siyah bir ekran geliyor öyle kalıyo acılmıyo ovi

sobe16

sobe16

Üye
Arkadaslar telefonum c6-01 norton hack yükledim acılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim...

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
Agalar navifirmde symbian belle var mı c6-01 için varsa nasıl yüklerim.

srgngrbzz

Üye
Umarım buradan bari bir yardım gelir.
C7 anna yüklemesinden sonra telefondaki tüm fotoğraf ve temaların arka planlarında koyu renklerin bozulduğunu fark ettim.Özellikle de akşamları bu bozulma hat safhada.Fotoları bilgisayardan PC ye attığımda PC de normal görünüyor ama C7 de renklerde patlama görünüyor.Ekran görüntüsü alan programlarla renk bozulmalarını kaydediyorum ama PC ye atınca normal görünüyor.O yüzden buraya ekran görüntüsünü koyamadım.
Benim aklıma ekranın renk yönetiminde sorun olduğu geldi.Bir de sizlere sormak istedim.Sizce ne gibi bir sorun vrdır.
Aşağıdaki fotonun çizgiyle gösterdiğim yerleri gri tonlarında ve yayılmış halde görünüyor.

Yüklediğiniz güncellemede büyük ihtimalle bir sıkıntı var aynı sorunu bende n8'de yaşamıştır flashlayıp tekrar yüklemeyi denerseniz düzelir

srgngrbzz

Üye
c6-01 kullanıcısıyım telefondan ovi yi acınca siyah bir ekran geliyor öyle kalıyo acılmıyo ovi
Telefonunuzun E hafızasını biçimlendirin,daha sonra soft format attıktan sonra tekrar ovi yükleyin.

arapnky

Üye
mrb
benim sorunum bağlantı hatası hakkında.evdeyken bağlandığım w.lan.ağındayken bazı uygulamarda(face,oyunlar,msn,v.b)ev agını kabul etmeyip
tturkcelle geçiş yapıyor.baglantı ayarlarından otomatik seceneğini kaldırıyorum herzaman sor u seçiyorum ozamn herşeyi sormaya başlıyor kabul etmeyince uygulamayı açmıyor
mesela asfalt6 yukledim multıplayer seceneginde baglanamıyorum turkcelı aktıf hale getırınce baglanıyo...
bu nasıl celışkı anlayan varmı telefonum c7..

ucar-suat

ucar-suat

Üye
arkadaslar ben yurd disinda kaliyorum c7 aldim en son surumu olan annayi guncelledim ama suan annanin degisik guncellemeri oldugunu okudum ve ben telefonu pc suite bagladigimda herhangi bir guncellleme goremiyorum haritalarda bir problem yasiyorum suan acilmiyorlar tamamen formatladim sildim yeni bastan tekrar yukledim ama haritalar kisa sure sonra tekrar eski haline girdi gelecek yeni guncellemeler veya bana bu konuda yardimci olabilecek biri varmi sizlerden yardim bekliyorum

Üst Alt