Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

xelat

Üye
Arkadaşlar ya Nokia Store da yeni çıkmış lite olarak sunun bir slide unlock (Çok güzel bir iphone tuş kilidi) programı var. Bu programın signed ini, tam sürümünü paylaşacak bir arkadaş yok mu? :) Teşekkürler...

aslankaplants

aslankaplants

Üye
e7'de wlandan girerken ağı buluyor sonra şifreyi grip bağlanmaya başladıktan biraz sonra wlan bulunamadı diyor ve bağlanmıyor ne olur yardım edin

----------Eklendi @ 22:25:05 ---------- Yazıldı @ 22:22:41 ----------

bir de başka yerde bağlanıyor evde bağlanmıyor

yardıımmm lütfen

34tango

34tango

Üye
bende C6-01 var kapalıyken şarj cihazını takınca şarj ışığı yanmıyor ve zannedersem şarj olmuyor neden acaba yardımcı olun lütfen

by_onemsiz

by_onemsiz

Üye
arkadaşlar nokia anna ile birşeyler yapmayı dilerken yani pazarını canlandırmayı her şeyi eline yüzüne ulaştırdı tek beklentim nokiadan teklif öyle planlarım projelerin varki...................

----------Eklendi @ 21:43:28 ---------- Yazıldı @ 21:38:44 ----------

bebe eğer anna yüklediysen sorun ondan anna telin birçok aksesuarını ve özelliğini desteklemiyor.........

caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
nokia c7 mi annaya günçelledim eski sürümüne geri döndürmem mümkünmü ?

Sercinho7

Üye
Arkadaşlar merhaba...

Dün bir mail geldi ve N8 in yeni bir sürümü olduğunu haber verdi..sürümümü güncelledim fakat cok sorun yaşatıyor..program yüklemede sorun var, eski yüklü uygulamalarım görünmüyor..sürekli internete bağlanmak istiyor ve bağlantı ayarından kapattığımda hata veriyor...bunları geçtim arama yapamıyorum :S mesaj atıyorum ama arama ya izin verilmiyor hatası veriyor ne yapabilirim bu sorunları yaşayan varmı?

buzdolabım

Üye
slm arkadaşlar.ben [Nokia Beta Labs] Sleeping Screen v0.55(9) Symbian^3 Signed uygulamasını ne yaptıysam c6-01 anna...ya yükleyemedim.yükleniyor diyor son anda uygulama yüklenemedi diyor.cıhazı ingilizce yaptım olmadı almanca yaptım olmadı.nasıl yüklenir bu program bilen varsa allah rızası için yardım etsin.şimdiden teşekkür ediyorum yardımcı olacak arkadaşa.

technoman34

technoman34

Üye
selam

ev ağının güvenlik şifrelemesini en üşükte ve basit şifrelemeyule yap sorunun %100 düzelecektir.

----------Eklendi @ 17:48:36 ---------- Yazıldı @ 17:41:17 ----------

nokia c7 mi annaya günçelledim eski sürümüne geri döndürmem mümkünmü ?

mümkün değil

mustafakumbar

Üye
Arkadaşlar C6-01 Kullanıyorum gelen arama telefonumda kayıtlı değil... Numarayı rehbere eklemek istiyorum ama seçeneklerde rehbere eklle yok ! Çözümü var mı acaba ?

ariftoprock

Üye
Bilgisayarım, telefonumu ovi suite modunda algılamıyor, neden kaynaklanıyor olabilir?? Bu durum telefonuma symbian anna güncellemesi geldikten sonra oluştu.

remziguzel

Üye
arkadaşlar benim n8 var ve oviden her yüklediğim programın demosu var satın almak gerekiyor internet üzerinden kredi kartı vermek de işime gelmiyor maxicep yada başka bir site güzel uygulamaları nasıl tam sürüm yükleyebilirim mesela slideunlock gibi

yobaz31

Üye
hastali ah be kardeşim güzelim türkçeyi mahvetmişsin ya

lucky122

Üye
beyler ben belle yukledım ivo777 ama telefon kapandı dahada acılmadı 3 kere titriyo açılmıyo acil yardım edin :S

technoman34

technoman34

Üye
geçmiş olsun anna v24 ü yüklemeyi dene düzeltebilirsin

----------Eklendi @ 12:59:51 ---------- Yazıldı @ 12:58:40 ----------

yardıımmm lütfen

daha önce tanımlanan wlan ağlarının hepsini sil, modem wlan şifrelemesini en düşükte şifrele tekrar bağlan telefonunla düzelecektir

----------Eklendi @ 13:02:47 ---------- Yazıldı @ 12:59:51 ----------

arkadaşlar yardım bekliyorum hala bölüm çoplüğe dönmesin diye konuda açmadık buraya yazdık ama halen daha bekliyorum

----------Eklendi @ 16:51:23 ---------- Yazıldı @ 16:06:19 ----------

kimse yardım etmeyecek galiba

selam bana ulaş sorununu çözelim.
yığın bellek yani content dosyaları ile birlikte yeni sürüm yüklemen gerekiyor düzelebilmesi için. cihazına hard format attıysan bu sorunu yaşarsın çözüm için contentli güncel yazılım yüklemen gerekiyor

Krnl386

Krnl386

Üye
Merhaba arkadaşlar;
Umarım sorunumu doğru yere yazıyorumdur. Bundan 2 hafta önce Nokia C6-01 telefon aldım, Anna güncellemeli olarak geldi, diğer güncellemeleride WLAN'dan hallettim. Şuan Anna'nın son sürümü yüklü. Sorunum şu:

İlk giriş ekranında ki ''Sosyal Ağ'lara bağlan'' kısmına girdiğimde Facebook ve Twitter var. Yalnız ben bu her ikisine de giriş yapamıyorum. Facebook kullanıcı adımı şifremi defalarca girdiğim halde sorun olarak bana Geçersiz kullanıcı kimliği veya şifre hatalı, peki dedim. O zaman twitter'a giriş yapayım dedim ama onda da yine aynı sıkıntı. Bağlantım wlan üzerinden yapıyorum. (Bağlantıda herhangi bir problem yoktur.) Sizce nedeni ne olabilir ..?

egebuca

Üye
Umarım buradan bari bir yardım gelir.
C7 anna yüklemesinden sonra telefondaki tüm fotoğraf ve temaların arka planlarında koyu renklerin bozulduğunu fark ettim.Özellikle de akşamları bu bozulma hat safhada.Fotoları bilgisayardan PC ye attığımda PC de normal görünüyor ama C7 de renklerde patlama görünüyor.Ekran görüntüsü alan programlarla renk bozulmalarını kaydediyorum ama PC ye atınca normal görünüyor.O yüzden buraya ekran görüntüsünü koyamadım.
Benim aklıma ekranın renk yönetiminde sorun olduğu geldi.Bir de sizlere sormak istedim.Sizce ne gibi bir sorun vrdır.
Aşağıdaki fotonun çizgiyle gösterdiğim yerleri gri tonlarında ve yayılmış halde görünüyor.

Krnl386

Krnl386

Üye
Ege bey;
Dikkatlici baktığımda tam çizgilerin ortasında kalmış bu yayılmalar, bilmiyorum ama benim ekranımda gördüğüm kadarı ile söylüyorum, tüm resimlerde eğer yine aynı konumda ve büyüklükteyse bu bir ekran sorunu olabilir. Renk yönetimini gelince sistemsel olarak zanettmem. Çünkü tüm resimlerde böyle diyorsunuz. Aklıma bir diğer gelen ise ekran acaba bir manyetik durumuma mağruz kalmış o da şüpheli. Bir kaç resim daha örnek olarak gösterirseniz iyi olur. Mesela düz beyaz bir duvar resmi. Cihazını bir kontrol ettirmenizde fayda var diyorum.

egebuca

Üye
Cihazı servise gönderdim.Bakalım ne diyecekler.

megadam

Üye
N8 i guncelliyemiyorum *#0000# yapiyorum ama guncelliyemiyorum sadece dil ingilizce oluyor bunun nedeni nedir?

rustu_139

Üye
n8 wlan bulunamadı sorunu lütfen bi yardım edn beyler

Üst Alt