Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

desibelbass

Üye
NOKIA C6-01 TELEFONUMA SİSTEM YAVAŞLADIĞINDAN DOLAYI HARD FORMAT ATTIM HARİTALAR (NAVİGASYON) SİLİNDİ NOKIA ŞİRKETİ MİCROSOFTA SATILDIĞINDAN DOLAYI CİHAZ BİRAZ ESKİ OLMASINDAN DOLAYI NOKIA SUİTE PROGRAMIYLA NOKIA HARİTALARI GÜNCELLEYEMİYORUM BU ARADA SİSTEMİDE GÜNCELLEYEMİYORUM LÜTFEN BANA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER SAYGILARIMLA... İYİ GÜNLER..

filci

Üye
Merhaba, ben nokia N8 kullanıyorum. Üniversitemdeki wifi ağına giremiyorum. Wifi hem kullanıcı adı hem de şifre istiyor. Sanki maile girer gibi. Ama bu kısım benim telefonumda çıkmıyor. Ben kendi telefonumdan girmeye çalışsamda sadece wifi adına dokunuyorum ve bağlanılıyor yazıyor ama hiçbişey olmuyor.

Jan

Jan

Üye
NOKIA C6-01 TELEFONUMA SİSTEM YAVAŞLADIĞINDAN DOLAYI HARD FORMAT ATTIM HARİTALAR (NAVİGASYON) SİLİNDİ NOKIA ŞİRKETİ MİCROSOFTA SATILDIĞINDAN DOLAYI CİHAZ BİRAZ ESKİ OLMASINDAN DOLAYI NOKIA SUİTE PROGRAMIYLA NOKIA HARİTALARI GÜNCELLEYEMİYORUM BU ARADA SİSTEMİDE GÜNCELLEYEMİYORUM LÜTFEN BANA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER SAYGILARIMLA... İYİ GÜNLER..

kardeşim flash atman gerekiyor..

yasin213

yasin213

Üye
Merhaba, ben nokia N8 kullanıyorum. Üniversitemdeki wifi ağına giremiyorum. Wifi hem kullanıcı adı hem de şifre istiyor. Sanki maile girer gibi. Ama bu kısım benim telefonumda çıkmıyor. Ben kendi telefonumdan girmeye çalışsamda sadece wifi adına dokunuyorum ve bağlanılıyor yazıyor ama hiçbişey olmuyor.
Eğer daha önceden o ağa katılmışsan ve o ağın şifresi değişmişse böyle bir sorun olabilir. Eğer öyleyse ağı unutup tekrar girmeyi dene.

filci

Üye
Aslında sorunum tam olarak şöyle:

Ben sistemi kuram adama sordum, dediki 'ben son teknoloji bi güvenlik sistemi uyguluyorum.' o dediği sistem bende yok maalesef. ya bi yolu olmalı! :/

filci

Üye
Abi lütfen ya! Cevap verin! Wifi güvenlik ayarlarında EAP diye bi ayar var orda bi sıkıntı var işte. Yabancı forumlara baktım dediklerini uyguladım. Yine olmadı. Napmalıyım? Bi yerde ufak bi nokta var eminim ondan dolayı olmuyo. Olmalı abi olmalı! :/

gekommthier

gekommthier

Üye
nokia c6,01 belle refresh cihaza hard format attıktan sonra usb telefonu modem olarak kullan seçeneği çalışmamaya başladı. forumda öğrendiğime göre içindeki gerekli iso dosyası silindiği içinmiş. bu dosyayı upload edebilecek ya da bağlantı paylaşabilecek biri çıkar umarım.
not: joiku ezspotla sıkıntı yaşıyorum, ovi suite her şeye rağmen internete bağlanırken hata veriyor. elimde tek seçenek bu iso dosyası kaldı. bilen arkadaşlar yarımcı olurlarsa sevinirim.

batman14

Üye
abicim benmde hard reset attım 3 tuşu basıp atılandan mağaza youtube navigasyon hepsi ve fotoğraf ve video düzenleyici kayboldu telefonum hackli uygulamaları varmı acaba
veya nasıl geri getirebilirim

mahmutdenir

mahmutdenir

Üye
nokia c7 yeni eposta kurmak istiyorum eposta servisi sunucusuna erişilemiyor diyor devamlı aynı hata varmı çözümü format vs hep yaptım temiz kurulum vsde tamam

Cadillac34

Üye
nokia c7 yeni eposta kurmak istiyorum eposta servisi sunucusuna erişilemiyor diyor devamlı aynı hata varmı çözümü format vs hep yaptım temiz kurulum vsde tamam
E posta sunucularını yanlış girdiğin için olabilir. Hangi e postayı kurmak istiyorsun?

mahmutdenir

mahmutdenir

Üye
normal stock eposta kurulumu hemen bu hatayı veriyor

Cadillac34

Üye
Kurmak istediğin e posta adresi hangisi?

PALA.

PALA.

Üye
nokia-c6-01.oms.apps.opera.com/tr_tr/mailbox_creator.html?pos=1
bunu dene kesin çözüm önce yükle sonra çalıştır sonrada epostaya gir 10 tane posta servisi kurar. Hard formattan sonra olur genelde
verdiğim linkteki mailbox uygulamasını deneyın birde doğru ayarları yapmak var.

bu ayarları yapın
mahmut bey takıldığınız yer neresi biraz konuyu açarmışınız e posta hiçmi oluşmuyor
nokia-c7-00.oms.apps.opera.com/tr_tr/mailbox_creator.html?pos=1

c7 için

Cadillac34

Üye
Adam cevap yazmıyor ki sende habire yazıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
belki okurda derdine çare olur diye telefondan yazıyorum ama adam dükkanı kapatıp gitmiş :)

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
belki okurda derdine çare olur diye telefondan yazıyorum ama adam dükkanı kapatıp gitmiş :)
Her e posta adreslerinin sunucuları farklı. Gmail, Hotmail, Yandex, Yahoo, Skype, vs. vs. adreslerinin sunucu adreslerini doğru girmek lazım. Ya adam sunucuları yanlış yazdı ya da internetiyle ilgili sorun yaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
hocam mailbox uygulaması hard format sonucu oluşmayan varsayılan tüm posta sunucularını kuruyor yanlış hatırlamıyorsam tabi. tabi bu işlemde en ufak yanlış sunucuya bağlanmasına engeldir çok haklısınız.

• Beğen
Tepkiler: mahmutdenir ve Cadillac34

Üst Alt