Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

mahmutdenir

mahmutdenir

Üye
hiç kurmuyor yazdıgım hatayı veriyor

PALA.

PALA.

Üye
Gmail, Hotmail, Yandex, Yahoo, Skype hangisinden bahsediyorsunuz? verdiğim program linklerini denediniz mi ?

mahmutdenir

mahmutdenir

Üye
denedim
giriş yapılamıyor

PALA.

PALA.

Üye
Gmail, Hotmail, Yandex, Yahoo, Skype hangisi onu söylerseniz benim verdiğim mailbox linki gmail kurulumunu yapar ancak sizin doğru ayarları yapmış olmanız gerek

mahmutdenir

mahmutdenir

Üye
gmail giriş yapılamıyor daha önceleri böyle bi sıkıntı yoktu siz direk gmail eposta alabiliyormusunuz

PALA.

PALA.

Üye
evet bende sorunsuz çalışıyor ancak doğru ayarları yapmak gerek inanın o kadar çok ayar varki şimdi beraber çözüm arayalım;
1)telefon hafızasında mailforcexhange klasörünün içindeki dosyayı silin varsayılana dönmesi gerek
2) gmaili bilgisayar üzerinden girip unix veri yolunun açık olup olmadığını kotrol edin bu senkronizasyon için gerekli
3) burdaki ayarları yapın
4) telefondaki mail adresinizi ve şifrenizi doğru girdiğinizden emin olun
bu sorun neden sonra oldu?

• Beğen
Tepkiler: mahmutdenir
mahmutdenir

mahmutdenir

Üye
zamanla oldu heralde sunucular artık destegi kesti

PALA.

PALA.

Üye
zamanla oldu heralde sunucular artık destegi kesti

hayır destek kesme felan yok. cadillac34 ün verdiği yazılımı dene, bence sen biryerlerde yanlış yapıyorsun .
posta kutusunu oluşturabiliyormusun?
eğer posta kutusu oluşturduğun halde bağlanamıyorsan girdiğin parametrelerde hata vardır.

• Beğen
Tepkiler: mahmutdenir
Jan

Jan

Üye
top bar aşağı doğru açılmıyor neden ki ekranıda kırık filan değil

PALA.

PALA.

Üye
top bar aşağı doğru açılmıyor neden ki ekranıda kırık filan değil
telefonu yan yatırdınız yine açılmıyorsa sorun yazılımsaldır.
ekranda bir sorun olmadığınada eminseniz, son yüklediğiniz uygulamaları gözden geçirin.
malesef bazı uygulamalar sistem dosyalarını kaldırıyor, sonra uygulamayı kaldırsanız bile sorun düzelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Haklısın kardeşim yan yatırınca iniyor düz iken açılmıyor fakat ekranda kırılma yok :)

kaya.fberk

Üye
Merhabalar,
C6-01 telefonumdaki sözlüğe türkce dil paketi yüklemek istiyorum. Sanırım orjinal web sayfasından kaldırmışlar dil paketini. Nereden edinebilirim ?
Teşekkürler.

Cadillac34

Üye
hocam ilgilendiğin için sağ ol ama telefon artık pert. pederin tamirci diye götürdüğü gevşekler telefonu patlatmış. açılmıyor bile.
O zaman yakınlarda bir yerlerde KVK servisi varsa oraya götür yapsınlar.

ametdurmaz

Üye
c6 01 hackleme için link yollar mısınız

OHEN

OHEN

Üye
Hocam Merhaba. Bende Bi C6-01 var ben ekrana koyup arka flaşı açabileceğim bir widget arıyorum. kilit tuşuyla açtığımda bi süre sonra otomatik kapanıyor ve kilit tuşum iyi çalışmıyor.

Üst Alt