Eğer onda sıkıntı yaşıyorsan ProfiMail kullan.zamanla oldu heralde sunucular artık destegi kesti
zamanla oldu heralde sunucular artık destegi kesti
telefonu yan yatırdınız yine açılmıyorsa sorun yazılımsaldır.top bar aşağı doğru açılmıyor neden ki ekranıda kırık filan değil
Telefonun hackli mi? Bir de hangi modlama özelliğini kullanıyorsun?Merhabalar,
C6-01 telefonumdaki sözlüğe türkce dil paketi yüklemek istiyorum. Sanırım orjinal web sayfasından kaldırmışlar dil paketini. Nereden edinebilirim ?
Teşekkürler.
hocam ilgilendiğin için sağ ol ama telefon artık pert. pederin tamirci diye götürdüğü gevşekler telefonu patlatmış. açılmıyor bile.Telefonun hackli mi? Bir de hangi modlama özelliğini kullanıyorsun?
Belle Refresh Uyumlu CFW Modları Güncellendi [20.09.2012]
O zaman yakınlarda bir yerlerde KVK servisi varsa oraya götür yapsınlar.hocam ilgilendiğin için sağ ol ama telefon artık pert. pederin tamirci diye götürdüğü gevşekler telefonu patlatmış. açılmıyor bile.
SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]c6 01 hackleme için link yollar mısınız
Güç tasarrufundada çalışır ama süre hakkında denemeniz gerek...Hocam Merhaba. Bende Bi C6-01 var ben ekrana koyup arka flaşı açabileceğim bir widget arıyorum. kilit tuşuyla açtığımda bi süre sonra otomatik kapanıyor ve kilit tuşum iyi çalışmıyor.