Hocam Merhabalar! Benim bi N8'im var. Kaya gibi telefondu, yıllarca çok kez düştü kırılmadı, e biraz kasa yamuldu çizildi. Hele ki bazı fotolara bakıyorum da sanki profesyonel kamerayla çekilmiş gibi. Yıllarca iyi ekmeğini yedim telefonun. Ama! Son 2-3 aydır telefon kafayı yedi. Ekranda 'Diski yeniden takın yoksa veriler kaybolacaktır.' uyarısı çıkıyor. 'Durdur' ve 'Tekrar dene' butonları var bu uyarının altında. Tekrar dene diyorum değişen bişey olmuyor ve aynı uyarı hemen ardından tekrar çıkıyor. Durdur diyince zaten Depo Hafıza (E) yok oluyor. Hoş ne dersem diyim uyarı çıkmışsa zaten hafıza kaybolmuş oluyor. Yeniden başlatıyorum, bazen hafızayı görüyor bazen görmüyor. Çok kez düştü bu zamana kadar acaba kasanın içerisinde bi temassızlık mı var diyorum, elimle telefona biraz bastırıyorum yeniden başlatıyorum, bazen görüyor hafızayı. Az önce soft format attım. C hafızasını formatladı ama hala Depo Hafıza'yı görmüyor. Sistemim Xeon^4 3.5.1 Belle Refresh. Lütfen çok rica ediyorum yardım edin!!!