Anil-D
Üye
merhabalar ben telefona yeni hafıza kartı aldım. e haliyle yeniden hack gerekti. ama hackliyemiyorum. nortonla hacklemiştim önceden ama şimdi olmuyor, telefn kabul etmiyor. ne yapmam gerekiyor acaba? telefon c6-01 belle.
yeni hafıza kartı almışsan hack gerekmez ancak hardformat ya da flash attıktan sonra gerekir böyle bişey yapmamışsan telefonun hala hackli demektir
sertifikasız programları yüklemiyordu ama
N8 galeriye girmiyor basıyorum açılır gibi oluyor kapanıyor uzun zamandır böyle sorun nedir acaba galiba hack yaptıktan sonra oldu 111.030.0609 yazılım sürümüm
n8 telefonum telefonumu actktan snra sistem hatası yazısı çıkıyor ne yapmalıyım
Nokia belle refresh'e geçmedinmi henüz sen?N8 galeriye girmiyor basıyorum açılır gibi oluyor kapanıyor uzun zamandır böyle sorun nedir acaba galiba hack yaptıktan sonra oldu 111.030.0609 yazılım sürümüm
güncellemeyi tekrar yapmayı denedin mi?aynı sorun bende de var hem ovi mağaza hemde ovi haritalar, ovi müzik açılmıyor...
geçen sefer olmuştu servise gönderdim ve yazılım güncellemesi ile hallettiler fakat hack yapmayı denedim hem olmadı hemde oviden mahrum kaldım.
Bilgisayardan ovi mağazaya girip bir şey indirmeye
çalışıyorum az yüklüyor sonra bilgisayar sistem hatası uyarısı veriyor.
Yardımcı olursanız sevinirim eyyy forum ahalisi
Cihazın nedir?nasıl geçecem güncelleme Ovi de gözükmüyor birde navi den indirip flash atsam olurmu bilmiyorum ki engin en son uzun zaman önce 5800 a cfw yüklemiştim bilgisayar başına geçince seninle bi yardımlaşalım olmazmı veya izlemem gereken yolları konu linklerini buraya kısaca yazar misin
Virüs programı varsa onu kaldır ve harici kamera takılıysa driverini kaldır ve pcden sök tekrar dene birdecihaz n8 de phoenix hata veriyor bende diğeri ile olur mubilmiyoruz kızma
- - - Eklendi - - -
aldığim hata bu konunun son mesajında var engin usta http://www.maxicep.com/modifikasyon...mi-resimli-anlatim-28-342731.html#post5481843
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?