kuduruklaz
Üye
dün akşamdan beridir N8 Tlfna belle refresh yüklemeye çalışıyorum ama nokia suite 3. aşamada bağlantı kesildi hatası veriyor hava kodu 12052 ekrana gelen yönlendirmeler ile hata çözümü sunuluyor ama hata tekrarlanıyor, her yerde araştırdım ama tam olarak açıklayıcı bir cevap bulamadım, suite yeniden yükledim tlfn hard format attım nokia connetivity driver tamir ettim hatta en son pcye format attım gene yok ne yapmam gerektiğini bilen bir vatandaş yok mu bu forum içinde
mrb ben tlfn chlym n8 in kendı hafzası dolu msj yok resm muzk vdıo vs. yok hafzayı nasl bosaltblrm yardm edblrmsnz
tlfnun hacklı oldugunu nasl anlrm cahllK cddn en buyuk bela
karrdsm unsgnet uygulama ne gerckten anlamk ıstrdm ben hersein en bsndym yonlendrırsen ne yapcgmı hangı uygulama yuklycgmı ve hclmem gerekrse hclemeyı
evet yeni uyeyim forum kurallarını okumadım tesekkur ederimöncelikle yazınızın forum kurallarına aykırı olduğunu belirteyim yeni üye olduğunuzdan bilmemeniz normal ne demek istediğinizi de tam olarak anlamadım fakat sanırım yüklemişsiniz yani çalışıyor demekki hacklemişsiniz başka bir sorunmu var ?
ensar tag http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-junk-files-signed-s-3-anna-belle-673747.html bunu kur ardından bir tarat gelen şeyleri sil bakalım bi.
bir sorum daha var vidget yukluyorum formdan ama uygulayamyorum nasıl yapabilrimevet yeni uyeyim forum kurallarını okumadım tesekkur ederim
- - - Eklendi - - -
kurdum ve sildim tesekkur ederım yanlız hala 10 mb yer var butun programlarmı d ye kurdugum halde
teamviwer varsa şifre ve id ile bakalabilirim.Phoenix"neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified"çözümu nedir c6 flash atamıyom bu dosyayı istiyo
gençler.. c6-01 telefonumda üstten inen perde gibi olan şey var ya.. ne diyonuz ona.. bildirim çubugu falan... o yok.. kayboldu... format attım.. servisten getirdim yine gelmemiş.. yan çevirince oluyo amanasıl geri getirebiliriz.. fikri olan varmidur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?