Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

telefonum c601 telefonum delirmeye başladı sanki menü için orta tuşa basıyorum yukarıdaki mobile veri wifi şeyi iniyor filan ne yapmalıyım zaten telefonda biraz donma kasma başladı format mı atmalıyım hangisini neler yapmalıyım yardım

DxTR90

Üye
Arkadaşlar bi el atarsanız sevinirim ya. mesaj atarken gönder dediğimde "mesajlar:özellik desteklenmiyor" hatası alıyorum bidaha gönder dediğimde eski, başkasıyla konuşup sildiğim mesajların birini gönderdiğim mesajın sonuna ekliyor onun için istemediğim mesajlar anneme babama vs attığımda onlara gidiyor bu hata sadece oturumlarda oluyor mesajı gelen kutusunda açıp cevap yazdığımda olmuyor. Forumda araştırdım aynısı bi arkadaşta da olmuş hard format at demişler hard format attım sonra da flashladım yine devam ediyor bu sorun sorun. yardım ederseniz sevinirim arkdaşlar.

soft format atarsan büyük ihtimal sorunun düzelir dostum

Arkadaşlar bi bilen varsa lütfen yardım etsin. telefonum c7 eskiden internete girerken bağlantı seçenekleri arasında wifi internet wap ve kategorisiz seçeneklerinin tümü çıkıyordu ancak ancak artık wifi çıkmıyor ve kaydetmediğim wifi ağlarını göremiyorum nasıl geri getirebilirim lütfen bilen yardım etsin.

bytllh

Üye
arkadaşlar güncelleme de 'yeni sosyal' çıkıyor. güncelleyince twitter ve ya face e giremiyrm. açınca kendisni kapatıyor program.
nasıl olacak bu iş bilen var mı

N_sekiz

Üye
youtube downloader ındremyorum daha doqrusu hc bı proqram ındremyrum seftıka hatası dıor yardmcı olun sadece N8 dmı oluo

[ENGİN]

Üye
youtube downloader ındremyorum daha doqrusu hc bı proqram ındremyrum seftıka hatası dıor yardmcı olun sadece N8 dmı oluo

uygulamaları nerden indirmeye çalışıyorsun unsigned uygulamalar sertifika hatası verir telin hackli degilse

slm arkadaşlar nokia n8 kullanıyorum gözüme çarpan birşey oldu e posta uygulamasından e posta hesabını etkinleştirdim kullanıyordum uzun süre dün bi e posta yi sildim sonrasında ise silinen e postalar seçeneğinin olmadığını gördüm daha önceleri vardı şimdi ise yok o seçenek n8 kullanıcıları aynı sorun varmı ? Bi yardımcı olabilirlermi ? Yazılımı tekrar yükledim ama sorun aynı ... Belle yüklü cihazda

smh60

Üye
Öncelikle mrb arkadaşlar telefonum c6-01 donuyor cwf yap diolar fakat ben yapabilimiym diye şüpheleniorum bazi yorumla gördüm 5 nokta olup kapanıomuş ya bidaha açılmassa die korktuğumdan cesaret edemedim yardım edeblrmsnz ?

adımları doğru takip edip sorunsuz bir cfw yüklersen sıkıntı olmaz olsa bile dead flaş ile kurtarırsın.

Nokia c6-01 için harici bi klavye var mıdır?
Mesaj atmak ıcın falan?

qjocuk3

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]sevqili arkadaşlar telefonum c6-01 vodafone hattım var msj atmıyor tekrar qönderme zamanı diyor bikaçkere gönder dedikten sonra başarısız diyor ne yapcaqım lütfen yardımmmm..[/SIZE][/COLOR]

MuRti20

Üye
biraz araştırdım ne kadar yeterli bilmiyorum ama aradığım sorunun cevabını bulamadım belki burda yardımcı olursunuz diye düşündüm. rompatcher daki modlar ya da ne deniyorsa tam bilmiyorum yaklaşık 15 tane mod var ne işe yarıyor hangilerini açmalıyım hangilerini açmamalıyım bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilcek arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim.

ERHAN58

Üye
kardeşler benim c6 01 telim var usb bağlantı hatası veriyor usb kablosunu cihaza bağlayın diyor taktığımda desteklenmeyen usb kablo lütfen çıkartın diyor format attım çözüm olmadı tel devamlı donup kendine restart atıyor yardımlarınızı bekliyorum

nokia n8 var sarza taktigimda acilis tusuna bastil uzerinnde nokia yazdi ve ole bloke kaldi ne yapmaliyim lutfen acil yardim

Düşünme (5 ışıklı nokta) moduna geçiyor mu?

Telefonum Wi-Fi den internete bağlandığım zamandan kontörüm gidiyo yani Wi-Fi çalışmıyor bide internet acayip yavaş ve ovi storeye girmiyor sorun neden kaynaklanıyor Telefon symbian Belle Yazılım Sürümü 111.030.0609 yazılım mı atmalıyım dormat mı veya başka bi çözümü varmı ? Telefonumu bi zamanlar karın içine düşürüp şarja takmıştım bundan sonra telefoncuya götürüp yaptırdım buda bi sıkıntı labilir mi?

kısa ve öz bir şekilde söylemek gerekirse n8 flash atmayı denedim sanırım alt sürüm gibi bir sorun oluştu ve şimdi telefon açılmıyor titreme var ama ekran yok bana bir şekilde adam akıllı yardım edece biri var mı çözmem lazım acil bir şekilde...

Telefon ölmüş durumda olduğu için n8 belle refresh variantlarını dead flash yöntemi ile tekrar yükle açılır.