Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

ab-24

Üye
merhaba arkadaşalar n8 benim klitlendi kilit kodunu bilmiyorum 12345 -00000 vb. denedim ama acamadım phoneix i kurdum oda telefonu görmüyor lütfen yardım...

bana yardım edebilecek biri varmı?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
[ENGİN];5357715' Alıntı:

kullanıcı tanımlı yokmu?

hocam demek istediğim o değil hani annada ararken çerçeve gibi bir şeyin etrafında duvar kağıdı vardı.Bellede arka planda simsiyah bir şey var.Onu yapınca etraf hala simsiyah ama görüntü rehberdeki aradığım kişinin resmine ekleniyor.Bellede böyle miydi ? Yok mu çözümü ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hocam demek istediğim o değil hani annada ararken çerçeve gibi bir şeyin etrafında duvar kağıdı vardı.Bellede arka planda simsiyah bir şey var.Onu yapınca etraf hala simsiyah ama görüntü rehberdeki aradığım kişinin resmine ekleniyor.Bellede böyle miydi ? Yok mu çözümü ?
şimdi anladım o konuda bilgim yok malesef belki çözümü vardır

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

refik_ay

Üye
yazilim güncelledim c7 ye türkçe dil gitti ne yapmam gerekiyo yardımcı olacak yok mu

Foe

Üye
arkadaslar ben nokıa c6 aldım hangi seri de uygulama oyun tema yüklenebilir ve kullanabilirim.. Seri dediğim örnek s60v5

dehlo

dehlo

Üye
mrb nokia n8 kulaniyorum annadan belleye gectim yuklemde hic bir soun olusmadi tum guncellemelri ovi uzrinden yukledim ancak tlf kullanmaya baladigimda karsi tarafa sesimin gitmedigini gordum bu sorunu nasil cozeriz yardimlariniz icin tsk.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
mrb nokia n8 kulaniyorum annadan belleye gectim yuklemde hic bir soun olusmadi tum guncellemelri ovi uzrinden yukledim ancak tlf kullanmaya baladigimda karsi tarafa sesimin gitmedigini gordum bu sorunu nasil cozeriz yardimlariniz icin tsk.
telefona soft format atmanı öneririm eğer düzelme olmazsa flash at.

McRoyel

McRoyel

Üye
acaba nokia n8 e usb ile webcam bağlasak çalışırmı ?

harunkoch

harunkoch

Üye
c6 ya flash atlıyo mu atılıyosa nasıl atacam

muli2906

Üye
askadaslar n8 belle tlfnumda 2gunden beri internet radyo uygulamasini kullanamiyorum zaman asimi hatasi veriyor cözumü bilen varmi

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
arkadaşlar bugun başıma geldi sorun nedir çozemedim internet radyosu sürekli zaman aşımı diyip oyle kalıyor bölgelere göre istasyonlara giremiyorum yardım lütfen.

- - - Eklendi - - -

acaba nokia n8 e usb ile webcam bağlasak çalışırmı ?

denedim çalışmıyor :(

- - - Eklendi - - -

askadaslar n8 belle tlfnumda 2gunden beri internet radyo uygulamasini kullanamiyorum zaman asimi hatasi veriyor cözumü bilen varmi

bunu destek hattı bile çözemedi size en yakın nokia shopa gitmenizi öneririz diyip kestirip attı :S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magaza'daki internet radyo uygulamasını yükleyip tekrar deneyin

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
[ENGİN];5360768' Alıntı:
magaza'daki internet radyo uygulamasını yükleyip tekrar deneyin

denemediğim bi hard format kaldı :) ? onuda yapmak istemiyorum :(

Üst Alt