ab-24
Üye
merhaba arkadaşalar n8 benim klitlendi kilit kodunu bilmiyorum 12345 -00000 vb. denedim ama acamadım phoneix i kurdum oda telefonu görmüyor lütfen yardım...
bana yardım edebilecek biri varmı?
merhaba arkadaşalar n8 benim klitlendi kilit kodunu bilmiyorum 12345 -00000 vb. denedim ama acamadım phoneix i kurdum oda telefonu görmüyor lütfen yardım...
[ENGİN];5357715' Alıntı:
kullanıcı tanımlı yokmu?
şimdi anladım o konuda bilgim yok malesef belki çözümü vardırhocam demek istediğim o değil hani annada ararken çerçeve gibi bir şeyin etrafında duvar kağıdı vardı.Bellede arka planda simsiyah bir şey var.Onu yapınca etraf hala simsiyah ama görüntü rehberdeki aradığım kişinin resmine ekleniyor.Bellede böyle miydi ? Yok mu çözümü ?
arkadaşım senin dead flashtan başka çaren yok maalesef.bana yardım edebilecek biri varmı?

arkadaşım senin flashtan başka çaren yok maalesef.![]()

Yardım isterse inşallah tabi abi...[ENGİN];5358201' Alıntı:
halledersen sen halledersin gökçen![]()
Yardım isterse inşallah tabi abi...![]()
Öyle tabi ben pm attım ama dönüş yapmadı...[ENGİN];5358236' Alıntı:
yardımcı olmak gerekir

Öyle tabi ben pm attım ama dönüş yapmadı...![]()
Telefonu hacklemeni öneririm daha sonra buradan istediğini yükle.arkadaslar ben nokıa c6 aldım hangi seri de uygulama oyun tema yüklenebilir ve kullanabilirim.. Seri dediğim örnek s60v5
telefona soft format atmanı öneririm eğer düzelme olmazsa flash at.mrb nokia n8 kulaniyorum annadan belleye gectim yuklemde hic bir soun olusmadi tum guncellemelri ovi uzrinden yukledim ancak tlf kullanmaya baladigimda karsi tarafa sesimin gitmedigini gordum bu sorunu nasil cozeriz yardimlariniz icin tsk.
acaba nokia n8 e usb ile webcam bağlasak çalışırmı ?

askadaslar n8 belle tlfnumda 2gunden beri internet radyo uygulamasini kullanamiyorum zaman asimi hatasi veriyor cözumü bilen varmi
[ENGİN];5360768' Alıntı:magaza'daki internet radyo uygulamasını yükleyip tekrar deneyin
? onuda yapmak istemiyorum