Nokia N8 / C7 / C6-01 için PR 1.1 Nokia Tarafından Resmi Olarak Yayınlandı. (04.02.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

emre817

Üye
herkese hayırlı olsun PR 1.1 Versiyon 13.16 Navifirm üzerinden yayınlanmıştır...

BL@DE02

BL@DE02

Üye

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben bu nokıa yı anlamıyorum hakikaten saçmalık bu ya nokıa yardım merkezini arayıp soruyorum resmi açıklamanız var bu konuda diyorum ama nokıa hayır bizim resmi açıklamamız yok diyor böyle bişey bize bildirilmedi diyor ne bu ya devlet sırrımı nokıa cihazlarımın hepsinden menunum ama nokıa'nın bu develet sırrı gibi müşterilerinden bilgi saklaması beni gıcık ediyor böyle giderse üzülerek söylüyorum bir nokıa aşığı olarak hayaımda ilk hatamı yapcam ve n8 den sonra ilk defa seneye farklı bir cihaz almayı düşünürüm ama şunuda belirteyim bunu yaparkende aklım hala nokıa da kalır.

aynen katiliyorum nokia ceolarini degistirmezse bu anlayis surerse 7senedir 7-8nokia telefon almis olan ben nokia ya tövbe edicem bu sacmaliktan baska birsey degil madem guncellemeyi gec cikarican ona gore tarih soyle doneklik yapma diyelim yaptin bari elindeki yazilima sahip cik millet 1aydir yuklemis

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar güncelleme sanırım 1 hafta içinde Ovi Suite üzerinden görünecektir. O yüzden tekrardan sabırla beklemenizi temenni eder, iyi günler dilerim :D

iatis

iatis

Üye
:evet:
saydığın markaların hepsi zaten iyi markalar ama en önemlisi hafıza kartının klasıdır ben teknosada sandiskin 16gb liğine baktım 80-100tl arası birşeydi ama class2 ydi class6 veya üstü olsa almayı düşünebilirdim ama düşünmedim bile şuan 4gb class4 var bunun hızı bile çok az gelirken class 2 ye düşemem :D en önemlisi class 6 dan aşağıya inme derim ama oda biraz tuzlu olcaktır :oke:
Teşekkürler dostum,saol.

Üst Alt