Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N8 - ANNA - OVI Store
Sponsorlu Bağlantılar
mozdogan
Üye
Konu Sahibi
Nokia N8 - ANNA - OVI Store
Bu sabah itibari ile OVI Suite'de telefonumun yazilimi bulundu ve guncelleme basladi.
Digerlerinden kacinarak, en guvenilir kaynaktan upgrade yapilmasi en mantiklisi bence.
Hayirli olsun.
Esendağlı
Üye
Hadi gözün aydın
-omer-
Üye
niye bende cıkmadı? ürün kodu ne senn hocam??
pensacola
Üye
Neredesin sen türkiyedemi ?* tr annayımı buldu ?*
aras248
Üye
bende görmedi
septisist
Üye
türkiyede değildir kedidir o kedi
pensacola
Üye
kedimi pisi pisi pisi ...
FastBreaker
Üye
e arkadaşın profilinde konya yazıyor ?
gokaycan
Üye
yurt dışı kodludur arkadaşın telefonu
marsharun
Üye
Arkadaş konuyu açıp kaçmış
projectmaximo
Üye
konuyu çıkan arkadaşı bilmem ama forumda o kadar çok böyle konu açıldı ki artık girerken kesin ya flashlamış ya da yurtdışından gelmiştir diye giriyorum millet alman swf'si yüklüyo sonra oviye güncelleme geldi diye konu açıyo.e sen flashladın ama biz flashlamadık be güzel kardeşim.
ama yarından itibaren çıkamaya başlar heralde
anlamamki
Üye
benım telde yurt dısından geldı hocam RM-596 ama bu produced codunu nasıl ogrenecez saygılar
septisist
Üye
evet arkadaşlar flashlamayanların yüreğini hoplatmayın bak
anlamamki
Üye
benım telde yurt dısından geldı hocam RM-596 ama bu produced codunu nasıl ogrenecez saygılar
ovıde guncelleme gozukuyor 294.0 MB ama sonuna kadar yukleyemıyorum arada baglantı kesılıyor saygılar
Release : Symbian Anna
Custom Version date: 2011-07-28
Language Set: 022.014.01.01
Product Code: 059D4T9
Model: N8-00
xparissx
Üye
ben almanyda yasiyorum dun guncelledim birazdaha stabil olmus ama tam bir fark goremedim tarayici istenileni vermedi bana gore yanliz ana ekranda communicator ayari diye birsey cikti ne oldgunu anlayamadimm
forbidden5
Üye
Microsoft Communicator Mobile dan bahsediyorsun google a yaz incele iyi bişey o
cidden ii biseymis daha once eski tellerde bile varmis insallah update le bizede gelir.
crazy38tr
Üye
Yaa geçen nokia'ya mail attım. Bir gün sonra beni aradılar. Pazartesi gününden itibaren türkiyede ovi suitelerde olacak dedi. Salı oldu hala ortada birşey yok. Nerede kaldı bu yaaa ...