Haber 01/01/2014' Den Itibaren Ovi Store A Yeni Içerik Eklenemeyecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2411949

Kapalı Hesap
Symbiani tam takir ogrendim sira androidde nasip olursa iosda olcak

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Kalan sağlar bizim olsun :D

MaxipmaN

Üye
2016ya kadar mağazanın açık kalması imkansıza yakın

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
işi ağırlaştırdılar iyice..normalde 2 günde nokia QA'dan geçen uygulamalar şimdi 4-5 günü buluyor..

• Beğen
Tepkiler: M@cros

MaxipmaN

Üye
lumia da elop gibi iğrenç

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan

MaxipmaN

Üye
Bütün suçu bir adama atmak da doğru değil.Symbian ın bu noktaya gelmesinin en büyük sebebi Microsoft bence.
mağazayı kapatsalar nolur kapamtasalar nolur gidip sanki lumia alcam inceledim hiç güzel değil parlaklık ayarı yok mu kırıldım gülmekten yok böyle bişey

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Windows phone yüzünden symbiana yazık oldu katiyetle katılıyorum. Symbian wp yi katlar işletim olarak. Donanım farkı var bir o. Beş para etmez bi sistem.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Windows phone yüzünden symbiana yazık oldu katiyetle katılıyorum. Symbian wp yi katlar işletim olarak. Donanım farkı var bir o. Beş para etmez bi sistem.
boş muhabbet hocam ya

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
işi ağırlaştırdılar iyice..normalde 2 günde nokia QA'dan geçen uygulamalar şimdi 4-5 günü buluyor..
4-5 gün değil 7-8 günü buluyor son haftalarda.
50 gün kala bu 15-20 güne çıkacak gibi görünüyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
oo yandık desene..sindirme politikası hep..millet symbian'ı bıraksın lumia'ya geçsin diye..yemezler..

• Beğen
Tepkiler: .caner., nefertiti_ali ve BRKTNL
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
oo yandık desene..sindirme politikası hep..millet symbian'ı bıraksın lumia'ya geçsin diye..yemezler..
Aynen öyle lumia sattırmak için yapıyorlar bunu.
Bak asha platformunda çok aktifler tüm geliştiricileri lumia ve asha e yönlendiriyorlar.

Bu arada bir bilgi daha vereyim artık uygulamalara yeni reklamlar eklenemeyecek inneractive tarafından bu yüzden reklamlı ücretsiz uygulamalar ya kaldırılacak ya da paralı olacaktır bana göre.

emrexking

emrexking

Üye
bu işler bu kadar basit olmasa gerek.vardır bildikleri düşündükleri. Nokia yı bu kadar da harcaymazlar. Ama anlamadıgım tek dünya olayı gibi telefonları bile tek marka yaptılar.herkezde ıphone 1-2-3-4-5........... gidio ne bu ya çok çok sacma. bilinçsiz toplum tüketici toplum yazık.adam aldığı telin wifi sinin nerden acıldıgını bilmio ama 1,5 2 lira verip alıo,alırken aklını bırakıo galiba .helal olsun iyi saflastırdılar uyuttular mlleti.

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
uygulama güncellemelerinin geçilmesinin sebebi öğrenildi..buyrun

15 ekim'e kadar mağaza kaputt

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
satmayacam ki direksiyon alcam inatla kullancam sonra da samsung alcam :yuru

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
uygulama güncellemelerinin geçilmesinin sebebi öğrenildi..buyrun

15 ekim'e kadar mağaza kaputt
Yalan o dediği.
Yani 15 ekim dediği olay yalan.
1 hafta önce orası 8 ekimdi dediler ki 8 ekimde qa gecikme işlemi son bulacak şimdi de aynı haberin o bölümünü 15 ekim olarak değiştirmişler.
15 ekim olunca da 22 ekim yaparlar herhalde. 1/1/2014'e kadar gider bu gecikme işlemi.
Bilerek yapıyorlar.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Siz yine iyisiniz benimkini abidik gubidik sebeplerle geri çeviriyorlar...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
symbian ölmüş de ağlayanı yok desenize..

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Cihanî Sultan

Üst Alt