Nokia N8 Alacağım Kullananlardan Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
Ah bende alacağım ama hiç bir yer de bulamıyorum :D nasıl olacak bu iş :S

Aynen bende bekliyorum.Dün vatana gittim sordum adamlar dediki N8 hatalı donmalar oluyor o yüzden henüz getirtmedik ama işin aslı turkcell distiribitörlüğünü almış n8'in dağıtmıyor pek bir yere kendisi kontratlı satıyor 1300 ksure geliyor öyle olunca.sadece 4 sana gelmiş bi ara vatana onlarda satılmış.

suat1111

suat1111

Üye
2 ay oldu menü tusu bozuldu ama bord da yansa al kardesim 10 numara

melgklay

melgklay

Üye
2 ay oldu menü tusu bozuldu ama bord da yansa al kardesim 10 numara

menü tuşu bozuldu derken? Tam olarak sorun ne? Ha bu arada n8 almak isteyen arkadaşlar bana bi tane ıngiltereden gelecek, ilgilenirmisiniz acaba?

suat1111

suat1111

Üye
sorun su yiğenimin elinden düştü 50 cm den menü tuşu basmıyor nokia care ye malzeme sip verdim gelince takçaklar garantiden

melgklay

melgklay

Üye
sorun su yiğenimin elinden düştü 50 cm den menü tuşu basmıyor nokia care ye malzeme sip verdim gelince takçaklar garantiden

hadi ya üzüldüm gerçekten.. Benimki birkaç kere yüksekten ve hızla çakıldı ama çok şükür birşeyi yok.. Muhtemelen kasası esnemiştir..

suat1111

suat1111

Üye
bende arçelik servisiyim baktım tele düğmenin altındaki swiç bozuk mühim değil hallolur

matrax-0052

Üye
Bence al n8 al arkadaşım çok memnun kalacaksın şimdi alacağın n8de zaten yeni seridir sorunsuzdur.

melgklay

melgklay

Üye
O konudan tam emin değilim.. Sanırım sorunlu seri henüz bitmemiş ve kalanlarda hindistan ve türkiyede satışta

emre817

Üye
hadi ya üzüldüm gerçekten.. Benimki birkaç kere yüksekten ve hızla çakıldı ama çok şükür birşeyi yok.. Muhtemelen kasası esnemiştir..

kasa esnemesi bende de oldu ama 1 kere bile yere düşmedi kız gibi davranırım ben telefonuma inciltmeden kullanırım ama kasanın alt tarafından kullanırken gıcırtı sesi geliyor ve rahatsız ediyor gerçekten ilk günde vardı şimdide var bu sorun garanti kapsamında kasa değişimi yaparlar mı acaba çünkü ilk günden beri var !

melgklay

melgklay

Üye
Keşke ilk gün söyleseydin aldığın yere.. Büyük ihtimalle göndersen dahi kullanıcı hatası der geri gönderirler.. Bu esnada en az 2 haftada bekletirler tabi..

one2one2

one2one2

Üye
alma kardesim alma su wm7 midir nedir o muhabbet bi gecsin oyle al bence ben alali 1 ay oldu aldim bu soylentiler cikti keske almasaydim diyorum :S

[alikan]

[alikan]

Üye
Arkadaşlar konu tarih olmuş ya :) Nereden buldunuzda bunu upladınız . O konuyu açtıktan 3 gün sonra aldım zaten ben telefonu :kop:

one2one2

one2one2

Üye
[alikan];3233042' Alıntı:
Arkadaşlar konu tarih olmuş ya :) Nereden buldunuzda bunu upladınız . O konuyu açtıktan 3 gün sonra aldım zaten ben telefonu :kop:
sanada gecmis olsun ozamn :aha::salincak::muha:

karakartal39

Üye
merhaba ben inanc ben facebook dahıl hıcbır proramı acamıyorum yardımcı olurmusun lutfen nasıl acabılırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...