Nokia N8 Kullanıcılarından Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Kullanıcılarından Yardım Lütfen
Arkadaşlar perşembe sabahı Siyah nokia n8 aldım gold bilgisayardan
Ancak kafama takılanların dışında bir kaç sorum olcak sizlere... Telefonun arka tarafında batarya açma yeri ile orta kasa arasında bastırınca gıcırtı geliyor normal mi sizce bu ? Menü tuşunun yarısı boşta gibi içe kaçıyo ve basınca tutukluk yapıyor servis bunu kabul eder mi ? 2 gündür herhangi bir donma resetlenme gibi durum yaşamadım sorunsuz şekilde kullanıyorum şarjım 1 günlük kullanımda 2 bar düştü sadece buda bana normal geldi
Son sorum telefondan güncellemeleri kontrol ettiğimde pc yi kullanarak güncelle diyor ancak bilgisayardan sadece tema güncellemesini gösteriyor yardım edebilir misiniz ?
Durumu çözer diye phoneix ile flashladım telefonu sonra tekrar kontrol ettim durum aynı telefon görüyor bilgisayr güncelleme yok diyor

mucaht

Üye
Telefonun arka tarafında batarya açma yeri ile orta kasa arasında bastırınca gıcırtı geliyor normal mi sizce bu ? Menü tuşunun yarısı boşta gibi içe kaçıyo ve basınca tutukluk yapıyor servis bunu kabul eder mi ?

Bende N8 kullanıcısıyım bu sorunların hiç biri yok benim telefonumda her yerini elimle bastırıp sıkıştırdım ama bi gıcırdama bile duymadım. Menü tuşunda da herhangi bir sıkıntı yok. Sen telefonu bi servise göster derim.

Son sorum telefondan güncellemeleri kontrol ettiğimde pc yi kullanarak güncelle diyor ancak bilgisayardan sadece tema güncellemesini gösteriyor yardım edebilir misiniz ?
Durumu çözer diye phoneix ile flashladım telefonu sonra tekrar kontrol ettim durum aynı telefon görüyor bilgisayr güncelleme yok diyor

Benim telefonumda aynı şekilde güncelleme var diyor ama pc ye bağladığımda güncelleme bulmuyor. Nasıl çözebileceğiniz hakkında da bi bilgim yok. Bende birsürü şey denedim ama düzeltemedim.

MSTF1981M

Üye
ben şuana kadar öyle bir gıcıtı falan duymadım.güncelleme konusunda aynı sorun yaşanıyor tlf.var diyor ama ovi yok diyor.

emre817

Üye
    Konu Sahibi
telefondaki alt kapak gıcırtısı çok canımı sıktı düşünüyorum acaba bozuk olan telefonu tamir edip tekrar paketleyip satma ihtimali var mı nokia nın çünkü telefonun jelatinleri falanda yağlanmış gibi parlak parlak iz var içinde ve kutu içeriği çok tozluydu aldığımda donanımsal bir sorun yok ancak tek sorunum arka kapaktaki gıcırtı ve menü tuşu servis sorunumu halleder umarım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
telefondaki alt kapak gıcırtısı çok canımı sıktı düşünüyorum acaba bozuk olan telefonu tamir edip tekrar paketleyip satma ihtimali var mı nokia nın çünkü telefonun jelatinleri falanda yağlanmış gibi parlak parlak iz var içinde ve kutu içeriği çok tozluydu aldığımda donanımsal bir sorun yok ancak tek sorunum arka kapaktaki gıcırtı ve menü tuşu servis sorunumu halleder umarım
Nokia'nın böyle birşey yapacağını kesinlikle düşünmüyorum vede katılmıyorum . Menü tuşu ve gıcırtı sorununun kesinlikle tasarımda yapılan küçük bi aksaklıktan kaynaklandığını düşünüyorum . Çünkü N8 özel olarak tasarlanmış bir şekilde ve tam olarak monta edilmiştir . Satın aldığın yere yönelmeni veya servise danışmanı tavsiye ediyorum :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonu aldıqın yere gotür sorunlarını anlat

franzliszt

franzliszt

Üye
bu gıcırdama meselesini araştır tamir görmüş olabilir o cihaz içi açılmış ise geri monteden kaynaklı olabilir bunun dışında, ilk ben açtım diyorsan fabrikadan kaynaklıdır, ve bazı büyük mağazalar bu cihazlardan elinde çok olmadığı için teşhir ürünlerini satıyorlar fiyatı yaklaşık 950, 930 lira bu cihazlar bir süre sonra geri gönderilip satışa sonradan sürülüyor piyasada çok var ama teşhir olduğu için sorunsuz oluyorlar takılma vs olmuyor prestij malum adam eline alınca takılırsa kapanırsa iş biter orda

emre817

Üye
    Konu Sahibi
kutuyu ilk ben açtım jelatini falan o yüzden kafam karışıyo ama gıcırtı montaj hatası gibi alt kapak bir kaç mm oynuyo ittiğim zaman önceki n8 bunu yapmıyodu sanki bir genişlemede var orta kasada 1 ay dolmadan servise bırakcam ne yapalım artık

Rich4arD

Rich4arD

Üye
kutuyu ilk ben açtım jelatini falan o yüzden kafam karışıyo ama gıcırtı montaj hatası gibi alt kapak bir kaç mm oynuyo ittiğim zaman önceki n8 bunu yapmıyodu sanki bir genişlemede var orta kasada 1 ay dolmadan servise bırakcam ne yapalım artık
Aynen o şekil yapmanı tavsiye ediyorum . Ayrıca hazır servise bırakmışken neyi var neyi yok herşeyini anlat sorunlarını da . Kusursuz döner

betoner

betoner

Üye
Güncelleme konusuna açıklık kavuşturayım. Pc ile güncelleme yazıyor ama baktığınızda ise pc ile nokia'nın software updare sitesine gitmenizi istiyor. Yani öneri sunuyor yeni güncelleme kontrolü yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt