Güle güle kullan kardesım sorun degil byteşekkürler

O ekran ışıgı sensoru yanmaz n73 dekı gıbı dostum yanıp yanıp sonmez dıyım yada sıkıntı yok hiç birinde yanmıo yane n79 larınn 79 un ön kamerasının sağındaki ufak sinyal ışığı neden yanmıyor yada nasıl yakıcaz onu ??

Çok masraflısın bea kardesım Esk liyiz ama o kadar da degıl sen ara ıstersen yada msnden yaz ayarlarız bır seyler byslm msnı ekledım ama zamanım yoktu cevrımdıısydın benı arayabılırsın sana sorularım olacak 05457468845

Ne demek dost güle güle kullan byçok teşekkürler

Ne demek dostum güle güle kullan hepsini iyi forumlar bytşkküler eline sağlıkk özellikle şu şkyfire çok iyi oldu
--------------- Ekleme ---------------
tşkküler eline sağlıkk özellikle şu skyfire çok iyi oldu
![]()

Güle güle kullanın en kısa zamanda eklıycem kardesıms enın ıcın merak etme oke byarkadaşlar paylaşım için teşekkürler ama bana birde bip sesi olmadan kayıt yapan konuşmaları kaydedici program lazım, birkaç tane buldum ama ondada sertifika hatası veriyor onu nasıl aşarız bilgilendirirseniz sevinirim.

Ne demek güle güle kullan kardesım byteşekkürler

Şimdi olayımız şu dostum dedıklerımı tek tek yap ekran koruyucu yapabılırsın Ayarlar genel ardından kişiselestırme dıyoruz ardından Temaları seçiyoruz buradada güç tasarrufu bolumunu açıyoruz ardından animasyon dıoruz bu swf dosyası flash uygulaması bu kısımda gorunur ardından secelım artık bu saat vb.. ekran koruyucunuz olcaktır bilginize paylasım guzel sey beaarkadaşım eline sağlık güzel prolar.
eğer müsaitseniz bişey sorcam.bende bir sw uzantılı dosya var bu doyayı normalde tlfonım açıyo
fakat ekrana duvar keğıdı yapmıyo.dosya flash daha doğrusu ekran büyüklüğünde bir saat.bunu ekran koruyucu yda duvar keğıdı yapamadm bi bakarsanız sevinirim.isteyene bu dosyayı yollayabilrim.şimdiden tşkürler..

diğer tesekkur sunan dostum gule gule kullan iyi forumlar dostlar by