Nokia n79 Programlar Electronıc'Den

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blueedeep

Üye
teşekkürler

sseerrddaarr72

Üye
güzel olmuş eline sağlık

fatih_yozgatlı

Üye
çok saol

ankali84

Üye
msn nin süresizi yok mu arkadaşlar bu 30 günlük kullanım süresi veriyor
tesekkür paylaşımın için

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur eden dostlarım güle güle kullanın msnde sıkıntı yasayan dostum süre sınırı flan vermez sen yanlıs iş yapmıssındır kanımca cunku tamamıyla free kullanımda olan programlar bunlar ben 5 aydır kullanıorum sorun yok sımdı sure mi istıo ınanmam karalama bizi olmaz yane by:nono:

sirdas_28

Üye
n 79 un ön kamerasının sağındaki ufak sinyal ışığı neden yanmıyor yada nasıl yakıcaz onu ??

blade-26

blade-26

Üye
slm msnı ekledım ama zamanım yoktu cevrımdıısydın benı arayabılırsın sana sorularım olacak 05457468845

habbuj

habbuj

Üye
çok teşekkürler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
n 79 un ön kamerasının sağındaki ufak sinyal ışığı neden yanmıyor yada nasıl yakıcaz onu ??
O ekran ışıgı sensoru yanmaz n73 dekı gıbı dostum yanıp yanıp sonmez dıyım yada sıkıntı yok hiç birinde yanmıo yane n79 ların :D:D

--------------- Ekleme ---------------

slm msnı ekledım ama zamanım yoktu cevrımdıısydın benı arayabılırsın sana sorularım olacak 05457468845
Çok masraflısın bea kardesım Esk liyiz ama o kadar da degıl sen ara ıstersen yada msnden yaz ayarlarız bır seyler by :D:oke:

çok teşekkürler
Ne demek dost güle güle kullan by:oke:

slangfunny

Üye
tşkküler eline sağlıkk özellikle şu şkyfire çok iyi oldu :oke:

:oke:tşkküler eline sağlıkk özellikle şu skyfire çok iyi oldu :oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
tşkküler eline sağlıkk özellikle şu şkyfire çok iyi oldu :oke:

:oke:tşkküler eline sağlıkk özellikle şu skyfire çok iyi oldu :oke:
Ne demek dostum güle güle kullan hepsini iyi forumlar by:oke:

drogba44

Üye
gardaşım teşekkür ederim

ppr

Üye
arkadaşlar paylaşım için teşekkürler ama bana birde bip sesi olmadan kayıt yapan konuşmaları kaydedici program lazım, birkaç tane buldum ama ondada sertifika hatası veriyor onu nasıl aşarız bilgilendirirseniz sevinirim.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar paylaşım için teşekkürler ama bana birde bip sesi olmadan kayıt yapan konuşmaları kaydedici program lazım, birkaç tane buldum ama ondada sertifika hatası veriyor onu nasıl aşarız bilgilendirirseniz sevinirim.
Güle güle kullanın en kısa zamanda eklıycem kardesıms enın ıcın merak etme oke by:oke:

wolfkan1

Üye
teşekkürler

sinanbaba

sinanbaba

Üye
teşekkürler

tugra006

tugra006

Üye
arkadaşım eline sağlık güzel prolar.
eğer müsaitseniz bişey sorcam.bende bir sw uzantılı dosya var bu doyayı normalde tlfonım açıyo
fakat ekrana duvar keğıdı yapmıyo.dosya flash daha doğrusu ekran büyüklüğünde bir saat.bunu ekran koruyucu yda duvar keğıdı yapamadm bi bakarsanız sevinirim.isteyene bu dosyayı yollayabilrim.şimdiden tşkürler..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım eline sağlık güzel prolar.
eğer müsaitseniz bişey sorcam.bende bir sw uzantılı dosya var bu doyayı normalde tlfonım açıyo
fakat ekrana duvar keğıdı yapmıyo.dosya flash daha doğrusu ekran büyüklüğünde bir saat.bunu ekran koruyucu yda duvar keğıdı yapamadm bi bakarsanız sevinirim.isteyene bu dosyayı yollayabilrim.şimdiden tşkürler..
Şimdi olayımız şu dostum dedıklerımı tek tek yap ekran koruyucu yapabılırsın Ayarlar genel ardından kişiselestırme dıyoruz ardından Temaları seçiyoruz buradada güç tasarrufu bolumunu açıyoruz ardından animasyon dıoruz bu swf dosyası flash uygulaması bu kısımda gorunur ardından secelım artık bu saat vb.. ekran koruyucunuz olcaktır bilginize paylasım guzel sey bea :D:D diğer tesekkur sunan dostum gule gule kullan iyi forumlar dostlar by:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt