Nokia n79 Programlar Electronıc'Den

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atahan06

atahan06

Üye
elletine sağlık:pro:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
elletine sağlık:pro:
Atahan seni bravo ne demek braderım ben anladım sen tesekkur ettin bana :D:D ne demek güle güle kullan dostum by:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar, X-plore n79`da sorunsuz calisiyor deniyor,dogrudur ama bende bir türlü cihazi yeniden baslatmiyor, evet dedigimde programdan cikiyor, sorun ne olabilir?
X-plore sorunsuz zaten dostum senın sorunun su x-plore daha fp2 modellerde tam oturmadı yani sadece sende degıl herkezde aynı olay var merak etme iyi forumlar:oke:

balistik07

balistik07

Üye
Teşekkürler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
mkaya90

mkaya90

Üye
ellerine sağlık devamını beklıyoruz :)

nukleus

nukleus

Üye
çok güzel yapmışda karşim deline sağlık burda yeniyim ve allalı n79 u bi kaç gün oldu esas sorum orda demişsin ki

Daha sonra FP1 (OS 9.2) cihazlar için "WindowsLive_S60_3_1_v_1_5_1229_signed.sis" dosyasını,
FP2 (OS 9.3) cihazlar için ise "WindowsLive_S60_3_2_v_1_5_1229_signed.sis" kurun.

ben burdan cihazımın hangi tür olduğunu nasıl anlayacağım ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel yapmışda karşim deline sağlık burda yeniyim ve allalı n79 u bi kaç gün oldu esas sorum orda demişsin ki

Daha sonra FP1 (OS 9.2) cihazlar için "WindowsLive_S60_3_1_v_1_5_1229_signed.sis" dosyasını,
FP2 (OS 9.3) cihazlar için ise "WindowsLive_S60_3_2_v_1_5_1229_signed.sis" kurun.

ben burdan cihazımın hangi tür olduğunu nasıl anlayacağım ?
Güle güle kullanın arkadaslar bu arada kısa ve öz dostum bnm alttaki messengerı yuklemelısın cunku n79 synbıan 9.3 bir cıhazdır yaz bunu guzel laf bu :D:D

gulummm

Üye
nokia n79 için süresiz ses kaydııı istiyorum artıı bideeee mesajlara kilit koyma programııı ne olurrrrrrr sos benle ilgilenecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuu

hokuspokusq

Üye
Programlar N 86 da mükemmel çalışıor...

mugurh33

Üye
emeğe saygolar :coold:

dersimli01

Üye
kardeş eline sağlık prıgramlar çok güzel ve süperde ben wiless a bağlanıyorum ama açamıyorum niye acaba:S

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline sağlık prıgramlar çok güzel ve süperde ben wiless a bağlanıyorum ama açamıyorum niye acaba:S
W -landa sorun vardır dostum ses kaydı ısteyen arkadasım wallahi sıtede varda arasan bulursun kendı ses kaydedıcısı cok kalıtelı kımse gerek duymuor hepinize saygılarla yeni eklemeler pek yakında by:oke:

nukleus

nukleus

Üye
teşekkürler son bir soru dağa sormak istiyorum sana ben vifi olarak bağlandım kendi internet hattımdan ama 2-3 dk gibi bir zaman bağlandım rahat çada gezindim nette ama 20 kntr varken 5 kntr oldu bunun nedeni nedir her bağlandığımda gidecek se kontr evdeki neti ne yapayım ?

ajanjoker

ajanjoker

Üye
ßende ßir Şey Eklemek iStiyorum.Nedense ßir GüvenLik midir neDir n79 da karŞı tarafdan haßersiz Ses kaydı yaPamıyoruz ßuna ßir Çözüm ßulaßiLen var mı?

alp047

alp047

Üye
nokia n79 için süresiz ses kaydııı istiyorum artıı bideeee mesajlara kilit koyma programııı ne olurrrrrrr sos benle ilgilenecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuu
KARDEŞ VİTO TECHNOLOGY AUDİO NOTES PROGRAMINI KULLAN HEM MP3 OLARAK KAYDEDİYOR HEM ÇOK KALİTELİ VE KULLANIŞI BİR PROGRAM SANA BİR GÜZELLİK YAPİM BUYUR PROGRAMIN LİNKİ BURADA

merty24

merty24

Üye
Saol

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek dostum güle güle kullan diğer sorunlu arkadaslarım fun cluba yazın bu konu bir pro pylasım konusu karıstırmaya gerek yok sorusu olan bana yazsın konuda sadece ufak sorular kısa ve öz cvp lanır buna dıkkat edersek sevınırım by:oke:

ajanjoker

ajanjoker

Üye
öZür Dileriz eFendim :P

ajanjoker

ajanjoker

Üye
Yok aLınmadım EstfLLh :) HatırLattığın iÇin teşekkür eDerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt