Açmaz bnm kardesım cevırıcısı ıle video formatını cevırıp sonra dene acılacaktır eger onuda beceremıosan avi formatlı vıdeoları deneher vıdeoyu acmıyor bu yardımcı olur musunuz?

by
Sevındım kardesım aynen sorunsuz calısır butun on lıne vıdeoları ızleyebılırsınız bybu arada skyfire çok güzel miş ellerine sağlık n79 da problemsiz çalışıyor

Ne demek brader yha güle güle kullan hepiniz kullanın ama tesekkur cok az buna uzuldum fun da o kadar mıllet n79için program yokmu dıo ama buraya acıoruz konuyu sadece sızler varsınız sızde olmasanız yandık yhakrdşm yprda çalışmaz mı :-p eLne sagLk kanky hepsini denedim çaLşyr , skyfire baya işime yaradı
d.

Ne demek kardesım güle güle kullanın ama fazla ilgilenen olmadı olsun siz yetersınız bana iyi forumlar byemeğine sağlık çok güzel pAylaşımmm

Ne demek kardesım gule gule kullan cok kolay ve basit oldu bu sekılde direk gır ıstedıgını cek byN79 um için program arıyodum direk bu başlıkla açılması çok güzel olmuş çok teşekkürler...![]()

Kardesım kendi programı olan nokia maps gayet yeterlı acıkcası ama ılledea farklı bir tat arıosan tom tom tarzı bır sey symbıan programları bolumde mevcut 9.1 ve 9.2 bolumde iyi forumlar tesekkur eden dostlar saolun gule gule kullanın byarkadaşlar nokia n79 da hangi gps programını kullanabilirim ve nerden indirebilirim lütfen yardım