Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne demek brader yha güle güle kullan hepiniz kullanın ama tesekkur cok az buna uzuldum fun da o kadar mıllet n79için program yokmu dıo ama buraya acıoruz konuyu sadece sızler varsınız sızde olmasanız yandık yha
ercayy
Üye
ustam programların için teşekkür ederin skyfire yükledim ama facbookda video izleyemiorum flaash indir dio nası yapsak şimdi görüntü felan süperde video oynatmıo,şimdiden tşkrler
blade-26
Üye
saol tesekkurler devamını beklıyoruz
--------------- Ekleme ---------------
bu arada supersın
umarım vırus yoktur
bırde zahmet olmazsa msnını yazarsan sevınırım
ELECTRONİC
Üye
Konu Sahibi
Way arkadas yha 5000 kişi bakmıs 8 sayfa tesekkur var gercekten gurur duydum kendımle çok sevılıyormusum gercekten emegın hakkını vermeyen ınsanlar ne diyim elbet sızde aynı muameleyi gorrsunuz iyi forumlar by
Kardesım kendi programı olan nokia maps gayet yeterlı acıkcası ama ılledea farklı bir tat arıosan tom tom tarzı bır sey symbıan programları bolumde mevcut 9.1 ve 9.2 bolumde iyi forumlar tesekkur eden dostlar saolun gule gule kullanın by