Nokia N79 için yeni firmware 11.049 - Büyük yenilikler ...

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nokia N79 için yeni firmware 11.049 - Büyük yenilikler ...
Nokia, N79 için yeni bir firmware yayımladı. 11.049 nolu sürüm ile Nokia, N79'un neredeyse sunduğu tüm özellikleri iyileştiriyor. Çok uzun olan düzeltme listesinde hareket sensoru için yama, yeni bir N-Gage sürümü, iyileştirilmiş Exchange-bağlantısı, müzik çalarda iyileştirmeler, tarayıcı güncellemeleri ve birçok daha değişiklik var.

100'ün üzerinde iyileştirme
Nokia'ya göre yeni firmware toplamda 100'ün üzerinde iyileştirme sunuyor. Değişikliklerin tümünün bulunduğu detaylı listeyi bulabilirsiniz. Yazılıma üzerinden ulaşabilirsiniz.

CHIP

• Beğen
Tepkiler: scream4685

srdrtsn

Üye
merhaba bnde telefonuma yeni sürümü gecen gün yükledim fakat ilk etapta güncelleme esnasında bağlantı koptu diye uyarı verdi virüs programındaki güvenlik duvarı yüzünden olduğunu düşündüm vce baska bir laptopta yaptım güncellemeyi bu sefer oldu ama güncelleme bittikten sonra sım kart tanınmıyor diye bir hata verdi laptop telefonda da hat gidip geldi sonra da herşey düzeldi şuanda son sürüm var güncelleme esnasında yasanan bu sıkıntılar normal mi? yardımcı olursanız sevinirim.

baha396

Üye
normal kardeş normal....tekrar güncelle ekran gidip gelir bağlantı koptu der bunlar normal sakın güncelleme yaparken telefonu kapatma ve kabloyu çıkarma..

Ntolga79

Ntolga79

Üye
Güzel bir mankine!:oke:

veyselsari23

Üye
tesekkr

silvermaverick

Üye
selam benim bir sorum olucak bende güncelleme yaptımn79 ama ondan sonra biri beni aradığında bazen tabi karşıdaki kişinin sesini duyamıyom anca teli acıp kapıyom düzeliyor acaba bana yardım edebilecek varmı

DouJaMeS

Üye
oncelikle paylasımın için teşekkürler ama ben bir şey sormak istiyorum bir hafta önce aldım N79 u bu versiyonu yüklemem gerekir mi yüklersem bir sorun olur mu?Bir de konu ile alakalı değil ama yine de sorim tel de video çekiyorum "Ses klibi ya da video yürütülemiyor.Parça parça yürütülmeye çalışılıyor diyor" bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.

Serhat_93_52

Serhat_93_52

Üye
o ilk aldığımda bende de oluyodu ama yazılım güncellleştirdikten sonra dahada olmadı
ama formatta işe yarayabilir

DouJaMeS

Üye
o ilk aldığımda bende de oluyodu ama yazılım güncellleştirdikten sonra dahada olmadı
ama formatta işe yarayabilir

Öncelikle yorumun için teşekkürler.benim telefonun yazılımı 20.175 daha yenisi <eğer varsa> yüklesem sorun gecer mi yani sence?

xmen_47

Üye
güncellenme kaç saat sürüyor yardım..!

scream4685

Üye
kardeş wifi ile güncelleme yaptım.bikaçgün sonra msnde tlefon dondu.görüntü yok ama tel.çalışıyor.:)anlamadım gitti.virüsten şüpeleniyorum.kablo ile yazılımı günceleyeyim dedim ama güncellerken baglantı kopuyor.telefon kafayı yedi.bazen açılıyo bazen görüntü yok.hard formattış ney miş hepsini denedim yokk.nasıl yapabilirimm sence?

Üst Alt