NoKiA N79 FaNaTiCs....!!!!.NoKiA N79 FaNaTiKLeRi BuRaYa.!!!.BuRaSı BiZiM KoNuMuZ.!!!.(AÇıLdı.!).!!!.

SİZDE Mİ NOKIA N79 FANATİKLERİNDENSİNİZ?

• Kullanılan toplam oy
    841
Teşekkür ederim, ama bendeki yanmıyor, anlayamadığım o zaten, hatalı üretim falan mı diye düşünüyorum bazen, çünkü sadece arandığımda ekranım yanıyor, sonrasında tuşlarda hiç aydınlanma yok.
yepyeni telefonu tamire mi vericem şimdi ben ...
yine de çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin için, iyi günler

--------------- Ekleme ---------------

güle güle kullan kardeşim.birisi ararken tuş ışıkları yanıp söner.yada mesaj geldinde.birde navi whell tuşuda cevapsız arama yada okunmamış mesaj olunca hızlıca yanar.

Teşekkür ederim, ama bendeki yanmıyor, anlayamadığım o zaten, hatalı üretim falan mı diye düşünüyorum bazen, çünkü sadece arandığımda ekranım yanıyor, sonrasında tuşlarda hiç aydınlanma yok.
yepyeni telefonu tamire mi vericem şimdi ben ...
yine de çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin için, iyi günler

Ntolga79

Üye
çok güzel destekliyorum TEŞEKKÜRLER!

Konu Sahibi
Tesekkürler üstat, bekliyorum.

Üstat, bizi unuttun galiba, hala bekliyorum, saygilar...

kusura bakma grip olmuştum 1 haftadır yatıyordum.şimdi biraz iyiyim.işte x-plore.hemde en son versiyonu.
kurulum ayrıntıları pakette var.emeğe saygı.
x-plore 1.35 indir

turkon

Üye
N78 in nokia çakması olan N79 da farklı görülen özelliklerin tümü kalitesizliginden kaynaklanmaktadır.
Kısa süre önce pişman olupta almadığım N79 u iyice araştırınca başta daha fazla parçalı kalitesiz kasası ve kötü kamerası olduğunu gördüm. Tamamen kalite kasası içinde tam verimli donanımını birebir kullanan N78 in N79 dan düşük yanı yoktur.

N79 sahte 30 fps çekimini sadece beyaz dengesi ile çakma fps ye çıkartmakta kamerası N78 e göre çok daha kaltesiz çalışmaktadır. UBC atlanılan konu. Bence UBC ekran bütün farklılığıyla ortada sadece UBC ekran bile yeter N78 i seçmeye.

Hala kullanmakta olduğum N78 in gerçek kalitesi ile 5800 a bile fark attığı gerçektir. Bu yüzden Nokianın çakmaları fiyatlarını düşürüyor ve N78 yerini koruyor. Tekrar ediyorum UBC ekrana dikkat. Ayna gibi. çekmediği göstermediği parlaklık yok. güneşe kardeş UBC ekran Çok parlak ekran..Super N78!

mami24

Üye
bu n79 nedir cep bilgisayarımı zamanında n73 e de aynı ilgiyi hatta daha fazlasını gösterdiler aldık ama şimdi herşey boş sonuçta bunlar telefondur bu kadar abartmaya gerek yok hem zaten fun clup vardı bu konu tamamen gereksizdir bence kapatılsın...
bu benim kendi görüşümdür Bilgilerinize...

Konu Sahibi
arkadaslar lutfen N79 a laf etmeyin. O bir dunya harikas1d1r.2 kati fiyat1 olan telefonlara dahi tas cikarir,1000 ceker,solda sifir birakir. Sakin bida n78,5800 vb. Hicbir telle onu kiyaslamayin o bir bilgisayar gibidir.o ne n97 ne iphone 3gs nede n900 ile kiyaslanabilir.onlar telefon N79 mobil pc dir......vb..........

mami24

Üye

sen kafayı n79 la bozmussun ne kadar anlatsak boş ama gerçekleri birgün öğrenirsin
ıphone3gs le karşlaştırmayın diyon o telefon 2 milyar senin n79 ne kadar hahahahahahaha

Neverex

Üye
sen kafayı n79 la bozmussun ne kadar anlatsak boş ama gerçekleri birgün öğrenirsin
ıphone3gs le karşlaştırmayın diyon o telefon 2 milyar senin n79 ne kadar hahahahahahaha

Gerçekten de çok fazla takılmışsın sen N79 a ne desek boş,dedik sana hayırlı olsun grubun fazla da abartmaya gerek yok öyle değil mi?

Konu Sahibi
biz fiyatını değil telefonları karşılaştırıyoruz değilmi? yoksa 2 binden fazlayada 2mp kameralı teller var.şunuda söylemek istiyorum kardeşim kesinlikle tartışmaya felan girmedik.sadece ölesine yazdım.tabiki n79 çok süper bişi değil.ama fiyat ve özellik arasındaki uyum çok iyi.

Gerçekten de çok fazla takılmışsın sen N79 a ne desek boş,dedik sana hayırlı olsun grubun fazla da abartmaya gerek yok öyle değil mi?
haklısın tabi bi yerde.teknoloji yerinde durmaz.

mami24

Üye
telleri karşılaştırdığımızı varsayalım senin n79 un ıphone 3gs den daha kaliteli olduğunu iddaa ediyorsun n79 solda sıfır bırakır diyorsun bende diyorumki
iki teli karşılaştırırsan fiyatıda karşılaştırmak zorundasın o zman ıphone alanlar kerizmi 2 milyarı vericeğine 750 tl verip n79 alsın
telleri sabaha kadar da karşılaştırsan göreceksin bu söylediklerin boş n78 le 5800 da iddaam yok bak n79 daha güzel olabilir ama ıphone nin yanında söner...

Konu Sahibi
arkadaşlar nokia n79 için beklenen ve daha önceden birkaç hafta içinde çıkacak dediğim versiyon 31.101 yayınlanmıştır. Müjde.!! Nokıa n79 v31.101 yayınlandı.!
bu haber şuan sadece bu konuda vardır.buda sizlere kıyağım olsun.bu konunu ayrıcalığının bir göstergesi olsun.
deneyin eğer güncelleme görünmüyorsa normaldir.türkiyeye geç yayınlanıyor çıkan versiyonlar biraz.
birçok arkadaş denedi ve versiyonu yükleyebildi.

şimdi gelelim hepimizin merakla beklediği yeni versiyonla düzeltilmiş hatalar ve yenilikler konusuna.
bunların hepsini araştırdım emek verdim ve konuya ekledim.işte aşağıda buyurun.
ama emeğe saygı dediğim gibi kendinizi benim yerime koyun bir teşekkür butonuna tıklamayı çok görmeyin.allah razı olsun.

Nokia N79 v31.101 ile gelen düzeltmeler ve yenilikler

1. rehberde kayıtların görünmemesi sorunu
2. sim rehberinden ve telefon rehberinden yapılan kopyalama işlemindeki sorunlar
3. resim çekme ve görüntüleme kalitesi iyileştirildi
4. Auto-Focus kalitesi artırıldı
5. ekran döndürmede iyileştirmeler
6. bekleme modunda hız vb. iyileştirme
7. galeri ve fotoğraflarda iyileştirmeler
8. albümler menüsünde düzeltmeler
9. müzikçalarda albüm kapak resmi göstermeme gibi düzeltmeler
10. navi whell düzeltmeleri
11. ekran koruyucunda bazı sorunlar giderildi
12. video performansı artırıldı
Ve daha birçok düzeltme perfornmans artışıyla hızda artış gözlendi.

eğer yeni bilgiler bulursam buraya eklerim.
ama emeğe saygı dediğim gibi kendinizi benim yerime koyun bir teşekkür butonuna tıklamayı çok görmeyin.allah razı olsun.

Arkadaslar bende n97 var aldım yenı aldım ama oyun atıcam sitede oyun arıyorum

C.Can

Üye

Kardeş ben neden göremiyorum Linki falan bulamadım bütün sayfaları dolaştım

C.Can

Üye
Ben v 31.101 güncelleştirmesini yaptım.Gayet de sağlam oldu bir sorun çıkmadı.Mesaj yazarken ki kasma olayı da çözülmüş oldu

Arkadaşlar mrb,bir sorun çıktı şimdi ya.Senkronizasyonla ilgili.
"senkronıze et dedıgımde bı ekran cıkıo"senkronızasyon baslatılamadı.bazı zorunlu ayarlar tanımlı değil.şimdi tanımlansınmı?" die soruo giriorum ama ayarların hiç biri değişmiyo yapılcak ayar yok tercih salt okunur falan dio "
progblem güncelleme yapılarak giderilebilir mi ? ya da başka bir çözüm? Mesajları yedeklicez fakat çalışmadığı için yedekleyemiyoruz.
Bir de güncelleştirme yaparken mesajlar gidiyor mu?

Konu Sahibi
yeni versiyonda giderildi bu sorun büyük olasılıkla.hayır mesajlar gitmez. bu versiyonlarda udp koruması var.