NoKiA N79 FaNaTiCs....!!!!.NoKiA N79 FaNaTiKLeRi BuRaYa.!!!.BuRaSı BiZiM KoNuMuZ.!!!.(AÇıLdı.!).!!!.

SİZDE Mİ NOKIA N79 FANATİKLERİNDENSİNİZ?

• Kullanılan toplam oy
    841
Merhaba arkadaşlar,
ben N79 la iki ay önce tanıştım, güzel bir cihaz ama bana biraz karmaşık geldi, tuşları kullanırken zorlanıyorum, mesaj yada arama geldiğinde fark etmemişsem ancak kontrol ettiğim vakit fark edebiliyorum, kontrol etmezsem ışıkla ikaz edilme gibi birşey yok, yada böyle birşey varda ben bilmiyorsam bana izah edebilir misiniz lütfen.
şimdiden teşekkürler...

Konu Sahibi
güle güle kullan kardeşim.birisi ararken tuş ışıkları yanıp söner.yada mesaj geldinde.birde navi whell tuşuda cevapsız arama yada okunmamış mesaj olunca hızlıca yanar.

Emperian

Üye
güzel telefon, siyahı bence daha güzel. Ama en güzeli n95 8gb tam bi multimedya canavarı

Arkadaş lar ben N79 içinde bulunan indirme yöneticisini kullanarak msn ve diğer uygulamaları yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz.

Ve ayrıcası internet telefonu yükle bölümünden den nete baglanamıyorum yardımcı olurmusunuz

yasarsin

Üye
X-plore n79`u kapatip aciyor mu? Bende hep cihazi yeniden baslat dedigimde programdan cikiyor, arkadasin n73`ünde cok güzel calisiyor, sorun nerede bulamadim,lütfen cevap, selamlar...

atahan06

Üye
bide güzel oyun at tam olsun

Konu Sahibi
X-plore n79`u kapatip aciyor mu? Bende hep cihazi yeniden baslat dedigimde programdan cikiyor, arkadasin n73`ünde cok güzel calisiyor, sorun nerede bulamadim,lütfen cevap, selamlar...
x-plorenin 1.35 inci versiyonu sorunsuz çalışır.

--------------- Ekleme ---------------

şuan nokia indir menüsüyle pro indirmeye kapatmış.sadece oviyi görüyor.

bide güzel oyun at tam olsun
al sana tüm n-gage oyunlarını tamamen oynamak için konum kardeş.
Olay!.tüm n-gage oyunlarını n-gagenin son versiyonu 1.40 ile tam sürüm oynayın.!asphalt 3,one dahil!

yasarsin

Üye
x-plore 1.20, 1.22, 1.30, 1.32, 1.33, 1.34, 1.35 hepsini denedim, hepsinde de cihazi yeniden baslat dedigimde programdan cikiyor, üstelik Opda`dan sertifika alip telefonu hakledim, bir türlü sorunu cözemedim, acaba telefonun ayarlarindan mi yoksa baska bir önemli detayi atliyor muyum bilemiyorum, forumlarda hic böyle bir sorun yasayana da rastlamadim, tesekkürler "alfonso_edishon" üstat cevabiniz icin, yine de degisik cözüm önerileri bekliyorum, saygilar...

Konu Sahibi
ben sana bir tane ekleyeceğim onu dene bide.n79 da denedim oluyor.

Arkadaşlar benim n79'un gps alıcısımı bozuldu acaba uydu sinyalini almıyor artık. Telefonu alalı daha iki ay olmadı, neden olabilir acaba fikri olan varmı??

akkoca

Üye
arkadaslar ben n79 cep telefonuna sahıbım 1 aylık cep telefonu fotograf cekıyorum ve cektıgımde begenmedıgımı sılıyorum fakat galerıde fotograflarımın ıcınde bır kırık foto var acılmıyor yanı sıldıgım fotonun kalıntısı kalıyor ve sılemıyorum genelistem hatası dıyor ne yapmam gerekıyor lutfen bilgi

bütün telefonların temaları için (sitede yeniyim reklam sayılmaz inşallah. Zaten siteyle bir alakam olamaz yabancı bir site)

zedgeden tema indirmeni tavsiye etmem cünkü coğunda trojan virüsü var.benim tele bulasmıstı bilgisayarda virüs taramsı yapsanda anlasılmıyor en iyisi güvenilir forum siteleri kardesim

Konu Sahibi

kardes sen hack felan yaptın mı? Neyse en son versiyona güncelle sorun düzelir.eğer zaten son versiyonsa telefon açıkken *#7370# yaparak format at düzelir.ama telefon hafızasındaki herşey silinir.önemli dosyaların pc ye kopyala önce.

hk066

Üye
dostum telefon da uyku modunu kapatamıyoruz o ne olacak onu sormuştum ?

Ntolga79

Üye
Çook Güzel Bir Çalışma Emeyi Geçen Herkkeze Tşkkrler REp+++

Çatpat sertifika aldım çatpat hellox yükledim şimdi neler yapmam geriliyor Bıraz tavsiyesi olan varsa teşkkrler!